לשוט

לשוט

לשוט בדוגית במרחבי הים השטוח הנה כאן הבטן שלך היא הים רוח גבית קלה מרדדת את פני המים למשטח מחוספס אבל אי שם במרחק היכן ששיערות זהב מחליקות אל המים מעל נשימת הגלים ובדרכן נפזרות על שפתיים תפוחות רומזת לי עין פקוחה לבוא ,להצליל מבט לתוך הבהירות השקופה אבל נסחפתי דיברתי בקול עצמי את עינייך ושובי לישון הנה אני מכבה את האור

*pank

New member
לעמוד על החוף!

עומדת על החוף, משקיפה שמש ורוח, טורדות אותי האחת מסנוורת, השניה זורקת חול, מסמאה... הכל לשווא, אתה איתה עכשיו, דמעות מלוחות מחלחלות מבעד לשפתים נשוכות, על אף הצריבה בעיני, לא נבצר ממני לראות, אותך שם איתה שט במרחבי הים נטול כל עכבות. ואני כמו מציצנית קטנה מביטה ולא מאמינה, זו הייתה אמורה להיות אני, אז למה? למה? בחרת בה! כבו את האור! לכו לישון!

*pank

New member
שיר התגובה הוא סמבולי!

לא לנסות לפרש אותו באופן מילולי אין הוא פשט הוא דרש. עצב רגעי שחלף.

חלום רע

חלמת חלום רע שמעתי אותך בוכה והתעוררתי כבו את האור צעקת מתוך שינה והאור היה כבוי למה בחרת בה קראת בקול נשבר והיית בזרועותיי שוב הדלקתי את האור

*pank

New member
מבחנה של אושר.

חלום רע זה לאבד אותך להתעורר בזרועותיך זה להתמוסס לתוך מבחנת אושר קטנה להצמד לחום הגוף שלך, להרגיש כמו פריסמה של אהבה.

הגיע הזמן

הגיע הזמן אם כך שתקיצי אני ארוקן את הבית מכל אגרטלי הפרחים ואמלא אותו באלפי שעונים מעוררים

*pank

New member
לא צריכה שעונים

יש לי גבר מעורר אפילו אם תזרוק אותי לברכה של מי קרח, הם לא יצננו את הלהט שאתה מיצר בי.

למעלה