לשוטרת סתם שאלה ואני מבקש לא להתעצבן אתבאמת שוטרת .
נ ניב המגניב New member 18/10/01 #2 לפרח וחברותיה ../images/Emo13.gif תגידי שוטרת נכבדת..... מותר ?? או שזה מעוגן בחוקי הפורום? בוקר טוב ניב פרח...ממתין לתגובת המערכת וההנהלה
לפרח וחברותיה ../images/Emo13.gif תגידי שוטרת נכבדת..... מותר ?? או שזה מעוגן בחוקי הפורום? בוקר טוב ניב פרח...ממתין לתגובת המערכת וההנהלה
פ פרח גן עדן New member 18/10/01 #4 איזה חמוד......אתה לא התמונה ../images/Emo9.gif סתם-סתם גם התמונה-אבל זה ישן ישן.......
נ ניב המגניב New member 18/10/01 #5 פרח עיוני... ../images/Emo10.gif את ממאנת (ממאנת אלאק) להכנס למייל שלי ברוגז אין יותר תמונות
א אנלית בתולה New member 18/10/01 #8 נפלתי מצחוק ../images/Emo6.gif אל תדאגו קמתי... אחלה תמונות...אהבתי
נ ניב המגניב New member 19/10/01 #9 תראו מה זה מוצץ!! ../images/Emo8.gif כן...מוצץ של תינוק.... איזה ראש יש לכם מה חשבתם??? כחולים שכמותכם ביי ניב
תראו מה זה מוצץ!! ../images/Emo8.gif כן...מוצץ של תינוק.... איזה ראש יש לכם מה חשבתם??? כחולים שכמותכם ביי ניב
א אנלית בתולה New member 19/10/01 #11 ניב..אתה באמת מגניב ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif המוצץ ממש חמוד ומצחיק! הארון קבורה...מפחיד קמעה... מאיפה אתה מביא את השטויות הללו? אל תפסיק..
ניב..אתה באמת מגניב ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif המוצץ ממש חמוד ומצחיק! הארון קבורה...מפחיד קמעה... מאיפה אתה מביא את השטויות הללו? אל תפסיק..
נ ניב המגניב New member 19/10/01 #13 אז העם יקבל.. ../images/Emo24.gif מת להיות עם אתלטית מדופלמת וגמישה, טוב את הדיפלומה היא יכולה להשאיר בבית שתבוא רק עם פרקטיקה.
אז העם יקבל.. ../images/Emo24.gif מת להיות עם אתלטית מדופלמת וגמישה, טוב את הדיפלומה היא יכולה להשאיר בבית שתבוא רק עם פרקטיקה.
נ ניב המגניב New member 19/10/01 #14 כחובב 69 ../images/Emo3.gif הפוזה האהובה עלי ארוכה ורטובה ממשית וחלקה. ואנלית את השטויות האלו אני מלקט מכל מני את יודעת, הפרעה שכזו. ביי ניב
כחובב 69 ../images/Emo3.gif הפוזה האהובה עלי ארוכה ורטובה ממשית וחלקה. ואנלית את השטויות האלו אני מלקט מכל מני את יודעת, הפרעה שכזו. ביי ניב
פ פרח גן עדן New member 20/10/01 #15 את זה?-אפילו אני יכולה ../images/Emo9.gif רק שההבדל היחיד ביני לבינה-אני לא יוכל לחזור למצב המקורי אח"כ..... תמשיך לשלוח עוד.יקיר..... הצוות מודה לך בזאת... ובברכת שבת מופלאה...
את זה?-אפילו אני יכולה ../images/Emo9.gif רק שההבדל היחיד ביני לבינה-אני לא יוכל לחזור למצב המקורי אח"כ..... תמשיך לשלוח עוד.יקיר..... הצוות מודה לך בזאת... ובברכת שבת מופלאה...