לשדכן (השקרן)

לשדכן (השקרן)

אתה נוכל מקווה שאתה רואה את זה..מה אני ניראה לך מטומטם ??הכי פשוט לעלות על זה מה אתה מציע לי בחורה שלא גרה עםם ההורים כמה שנים אלא גרה במשפחה של חברים של ההורים..התאכזבתי ממך קשות..אנחנו משפחה מכובדת ואתה מציע לי זבל ...לפחות מחקתי אותך זה כבר דבר טוב שיצא מכל הסיפור..אהה תתקשר שוב וספר לי שוב תבדיחה שהבחורה רוצה להפגש חחחחחחחח זה הרי ברור שהיא תירצה השאלה מה יש לה למכור??

קלאסיתת

New member
אני מבינה את הכעס שלך

זה באמת מכעיס שהשדכן שיקר או הסתיר או לא אמר את כל האמת לגבי הבחורה רק מה שמי שאשם פה זה רק השדכן צריך להדגיש שהוא זה שהציע הצעה שלא מתאימה לך ועוד ברמאות לפי דעתי הבחורה לא אשמה תמיד צריך לדון לכף זכות כל אדם ואי אפשר לדעת למה היא לא גרה עם ההורים (אולי ההורים שלה התעללו בה) אין לדעת זה לא אומר שהיא בחורה לא טובה ואתה צודק לך אישית זה לא מתאים ואני מבינה אותך כל אחד ומה שהוא בוחר וטוב עשית שהחרמת את השדכן הרמאי והשקרן הזה!!!

קלאסיתת

New member
תודה רבה קליט טוב לראותך גם

ואמן תתחתן כבר עוד השנה מאחלת לך אישה טובה וייראת שמיים מכל הלב

קליט

New member
אמן ! . (טוב לב הוא יברך...) גם את תבורכי בכל הברכות ! . אמן

זה לא הפעם הראשונה שהוא שיקר

הפגיש אותי עם בחורה אמר לי היא בת24 בפגישה אמרה לי שהיא 28 ואני רק בן24....אז נמאס ממנו

שםאנילא

New member
אתה שואל אולי את עצמך מדי פעם

איך ולמה אתה מגיע למצבים כאלו קיצוניים? אך ורק כאלו?

שםאנילא

New member
אם זה פעם ב...או מתוך כמה מקרים אז זה סביר

אולם אם זה ברוב המקרים בדוק למה... בהצלחה יאללה שמח אותנו

קליט

New member
נזכרתי במשהו

מספרים על שדכן אחד ששאלו אותו ; תגיד, למה אתה משקר ? . . . ויען השדכן ויאמר ; אני מכיר את הבחור שהוא לא בדיוק איי איי איי . . וגם את הבחורה אני מכיר שהיא בכלל לא משהו מיוחד . . אז מה רע שאמכור לכולם לוקשים, ואשדך ביניהם, ושכולנו נהיה מאושרים ??? !!! . . . :)

Silly Wisdom

New member
א. אני מבינה אותך.

ב.אסור בשום פנים ואופן לשקר. אבל אל תדון לכף חובה את הבחורה. אני לא יודעת מאיזה רקע היא באה. אבל אולי היא נשמה טובה שרצתה להתרחק מהבית שהוא לא כ"כ ירא שמיים? והלכה לגור במקום אחר? ואם היא צדיקת על וכלילת המעלות?! אתה סתם שולל לדעתי, אתה צריך לברר במקום אחר ובטח לא לקרוא לבת ישראל זבל!!!! לגבי השדכן- שמעתי פעם עם שדכן שהפגיש מישהו עם מישהי שלדעתו הם התאימו- ולא אמר את כל הפרטים המלאים על אותה בחורה. ובסוף הם התארסו- ולאחר שהם התארסו- הבחור אמר שאם הוא היה יודע הוא לא היה נפגש...ואולי הם היו מתגלגלים המון זמן בשידוכים סתם... קיצער- אני אישית אומרת לכל שדכנית לומר בדיוק גיל, מצב משפחתי, רקע אישי, ומקום מגורים.... שלא יהיה עוגמת נפש... מי שחושב שאני זבל, אני אומרת מראש- ברוך שפטרנו!!!

היא גרה בסביבה חרדית ככה שלא ניראלי

כבר נפלנו בפח ממשפחה נוכלת אני בודק טוב כבר...כאילו אני לא הורדתי אמא שלי שמעה תהצעה והורידה אני סומך על ההורים שלי בשידוכים

למעלה