לשדון

zataomm

New member
לשדון

תסלחו לי שאני לא משרשר, אך עדיין לא הבנתי את שגיונות המערכת ואני רוצה לקבל תשובה. לשדון- כמה כלי רכב יש לך?( דו``ג וארבע גלגלי). מה אתה חושב על ה-mbk rocket?

הוו שדון...נראה לי שמישהוא מתכנן

לך על החנייה הפרטית שלך... הזהר לך !

Adar

New member
ראבק, למה פס הגלילה נמצא בצד שמאל?

אני מרגיש כאילו אני משתמש ב win98 עברית... דרך אגב, ברוכים הנמצאים :)

מה זה עקרוני ???

יש אופנוע, קטנוע 50 (זה שציינת, עם שיפורים) ורכב קטנטן.... וגם קארט אם זה נחשב.... אבל אני מחפש עכשיו פיאג`ו סקיפר, לקנות, עם מנוע גמור ובזול...אם מישהו שומע...אנא.... יש תוכנית פלילית על אחד כזה... (גם טייפון 125 עם מנוע גמור וזול יתקבל) :) שאו ברכה... :) השדון... חושב להשכיר מגרש חניה... :)

zataomm

New member
לשדון

לא אני לא בונה על המגרש חניה שלך, זו הייתה סתם שאלה ידידותית (שמעתי שאתה מרובה כלים והסתקרנתי). איזה שיפורים עשית ל- mbk?

מממ......

מנוע 70, וריאטור שונה, אגזוז, קרבורטור 20 מ``מ... מתלה אחורי של באמפ ! ריד-ואלב... פילטר אויר... ו...זהו.... לוקח בפתיחות דיוקים...עושה יופי של ווילי`ס.... וסטופיס... סוגר כמעט כמו הדיוקים, ומתנהג לא רע :) אבל התכנון המקורי שלי הוא לעשות סקיפר כזה שיעמוד ואף יתן בראש לבורגמן 400 ממוצע... וזה אפשרי !!!!!!! אז תעזרו לי למצוא סקיפר 150 (או טייפון 125) עם מנוע גמור....וזול לקנייה !!!! קדימה....אני רותם את הפורום לעזרתי.... :) השדון... מרחיב את האופציות העירוניות שלו.... :)

zataomm

New member
שיט

ואני בדיוק החלפתי בולם אחרוי גמור בבולם של bws ועוד התעקשתי על זה למרות שהוצע לי בולם של באמפ. חוץ מזה עוד מספר שאלות: האם עשית את הכל לבד? א``כ האם תוכל לייעץ לי ביתר פירוט? ואם לא אז איפה עשית את זה? האם התכוונת למסנן אוויר פתוח? איך הגדלת את נפח הקטנוע?

קיימים קיטים מושלמים....

לכל מי שיש לו כסף עבור זה.... כן....עשיתי הכל.... ואוכל לייעץ לך כאן במגבלות הפורום מאחר ואחרי שעות העבודה שלי אין לי זמן לכלום.... (לימודים) :-( המנוע זכה להגדלת הנפח ע``י החלפת הבוכנה והצילינדר לגדולים יותר (קיט של Polini)... תוכל להתאים מנוע עם קיט מושלם (קרב`+פילטר+וריאטור+שסתום עלים+ צילינדר ובוכנה+אגזוז שבגדר חובה ) ואת ההרכבה של הכל תוכל לעשות בעצמך עם שתי ידיים טובות... אם אין לך...פנה לגורו בעניין הזה... העונה לשם סיני ( Sinay) שנמצא בהרצליה ואותו תוכל למצוא בטלפון : 052-503461 הוא יוכל לעזור לך הרבה גם ביבוא החלקים וגם ביעוץ או הרכבה. עוד מוסך שמתמחה בשיפור זעטוטים דו-פעימתיים הוא ``ברווז`` : 6823363. הם עושים עבודה איכותית ונקיה אבל יקרה !!! גם הם מתעסקים עם יבוא שיפורים למיניהם לקטנועים ! אם אתה בעל גישה טכנית תוכל לעשות את הרוב לבד מאחר ומדובר במנוע דו-פעימתי פשוט מאוד !!! מה שכן מומלץ...והרוב לא עושים כן... לעבור למיסבי גל ארכובה טובים וחזקים יותר... וזו כבר עבודה קשה יותר שמצריכה לרוב כלי עבודה יחודיים... עד כאן לבינתיים... :) השדון... בעד ונגד.... :)

zataomm

New member
מה עם מוסך בשם

פיין טיונינג של מיודעינו אלון אודלסמן? כמה בס``כ עלה לך שיפור הקטנוע? אני מתכוון, לצערי, לתת למוסך לעשות את העבודה.

אם כבר לתת....אז לסיניי...

הוא זול...ובעל הניסיון העשיר ביותר בתחום הזה בארץ !!!! הוא ייצר את האופנועים החזקים ביותר גם לתחרויות המסלול שהיו בארץ...(ואגב, כנראה עתידים לחזור...) קיט מושלם צריך לעלות כ- 2000 ש``ח בערך...עם משחק של כ-100 עד מאתיים ש``ח למעלה או למטה.... ההרכבה....עוד כ-500 עד 1000 ש``ח !!! למה דווקא אלון (וזה לא שיש משהו נגדו) ?... :) השדון... מאיר את הדרך לאושר.... :)

למעלה