לשביק שבית היקרה שלום, לאיזו מחלקה שייכת ד"ר שרון צימרמן?? נאורולוגיה או פסיכיאטריה?? חג שמח מרונית
A aoyn New member 4/4/04 #1 לשביק שבית היקרה שלום, לאיזו מחלקה שייכת ד"ר שרון צימרמן?? נאורולוגיה או פסיכיאטריה?? חג שמח מרונית
ה הלנה New member 4/4/04 #2 רונית אני עונה לך כי אני מכירה את שרון צימרמן. היא פסיכולוגית השייכת למרפאת הטוראט בשניידר, השייכת למחלקה לפסיכיאטריה של הילד והמתבגר.
רונית אני עונה לך כי אני מכירה את שרון צימרמן. היא פסיכולוגית השייכת למרפאת הטוראט בשניידר, השייכת למחלקה לפסיכיאטריה של הילד והמתבגר.
ש שביק New member 5/4/04 #8 לורד היקרה לך ולכל משפחתך חג שמח. מקוה שתיראו רק נחת והעתיד יאיר לכם את חייכם. ד"ש חמה לכל המשפחה. שביק
לורד היקרה לך ולכל משפחתך חג שמח. מקוה שתיראו רק נחת והעתיד יאיר לכם את חייכם. ד"ש חמה לכל המשפחה. שביק
ח חגית35 New member 4/4/04 #5 המרפאה לרפואה פסיכולוגית יותר נכון זה השם המדוייק . אבל זו בהחלט מחלקת בריאות הנפש ותחתיה מאוגדים שירותי הפסיכיאטריה במחלקה. אני חושבת שמנסים לייפות את השם כי יש ציבור שנבהל מזה...
המרפאה לרפואה פסיכולוגית יותר נכון זה השם המדוייק . אבל זו בהחלט מחלקת בריאות הנפש ותחתיה מאוגדים שירותי הפסיכיאטריה במחלקה. אני חושבת שמנסים לייפות את השם כי יש ציבור שנבהל מזה...
ה הלנה New member 4/4/04 #6 אני דוקא הסתכלתי בכרטיס ביקור של אפטר וזה מה שכתוב (יכול להיות ששינו את השם והיה להם חבל להנפיק כרטיסים חדשים).
אני דוקא הסתכלתי בכרטיס ביקור של אפטר וזה מה שכתוב (יכול להיות ששינו את השם והיה להם חבל להנפיק כרטיסים חדשים).