לשבור את הגלגל

1השואלת

New member
לשבור את הגלגל

אני ובעלי נשואים מזה 7 שנים ויש לנו שני ילדים. לא קיימנו יחסי מין כבר מעל שנה. הלכנו לייעוץ, המייעצת אמרה שאני צריכה ליזום יותר ולהיות יותר נחמדה אליו, מאחר והוא מצא לעצמו מפלט עם תחביבים למינהם ואני צריכה לאזן את הכיף שלו בבית לעומת הכיף שהוא סופג מחבריו ותחביביו. אני מאוד מנסה ומרגישה לא כ"כ טוב עם זה. הוא יוצא ומבלה וקיבל גושפנקא מהיועצת לעשות כך, ואני נחמדה ולבבית מטפלת בשתי ילדים ומחכה שלאדון יהיה כיף בבית. אני לא מצליחה לשבוא את המעגל, לא מצליחה ליזום אינטימיות כי כבר לא בא לי אחרי כ"כ הרבה זמן. זה כבר לא מעניין. אולי למישהו יש עצה כיצד לשבור את המעגל שממנו אין חזרה. כי בלי אוכל אין תאבון. תודה

adam33

New member
צעדים..צעדים ..צעדים

הכל צריך להיות במינון ובאיזון אין זה נהיר בעיני שהוא יצא ויבלה בעוד את בבית למה לא תצאו שניכם? אני מניח שאת המצב שאת מתארת הוא יודע ומן הסתם טוב לו כך שאלמלא כן לא היה עושה זאת ואוליי ..וזו רק נקודה למחשבה אוליי בכלל היועצת אינה טובה ויש להחליפה ....אני אומר זאת הן מנסיון והן מכך שמוזר לי שלמרות שאת הולכת ליועצת זה עדיין לא משפר את הרגשתך בפעם הבאה שתהיי אצלה..או וגם לפני כן..צרי איתה קשר ותסבירי לה שאת רוצה לדבר איתה על הנושא או ביחידות או עם שניכם בצורה פתוחה שהיא תוביל אותך לנושא.. ישנם יועצים וישנם יועצים ולא אצל כולם ניתן להפתח על הנושאים האינטימים מאחל לכם בהצלחה

האלי

New member
את לא צריכה שום דבר!

כל זמן שאת חיה בתחשה שאת צריכה לעשות, ליזום, לשבור, ל... ל... ל... את עושה את כל הדברים האלו כמי שצריכה לעשות אותם. שני דברים קורים בעקבות זאת. קודם כל את לא נהנית לעשות אותם, ושנית הם לא נראים אמיתיים. אז מה דעתך לתת לעצמך תעודת שחרור? (וגם את היועצת הזו אני חושב שטוב שתשחררי) ואת יודעת מה? כל יום, לפחות פעם אחת תעשי מה שמתחשק לך. תעצרי רגע ותחשבי: "מה אני רוצה לעשות עכשיו?" וזה לא חייב להיות משהו גראנדיוזי. יכול להיות שתרצי לשתות קפה. להתבונן בפרח, לקרוא ספר... לא משנה מה אבל אם תרגילי את עצמך שמותר לך להנות מהחיים. שאת לא רק צריכה וצריכה כל הזמן. ואם גם הוא יבין שהאישה שאיתו היא לא רק משרתת. היא בנאדם. יכול להיות שהגלגל הזה שאת מדברת עליו ישבר מעצמו. אבל תתחילי מזה שתשברי את את החישוקים שסוגרים עליך. הרשי לעצמך לחיות. שלך, האלי.

לעשות וליזום

מצטרפת בחום לדבריו של האלי תתחילי לעשות וליזום למען עצמך את אדם חי ונושם בזכות עצמו ותפקידך אינו לרצות את הסובבים אותך, בכלל זה בעלך או כל אחד אחר !!! אני בטוחה כי ישנם דברים לא מעטים אותם זנחת/נטשת לטובת הניסיון הזה "להיות יותר נחמדה אליו". ובכן - עכשיו, קחי את עצמך בידיים והתחילי להיות נחמדה אל עצמך

לא תקין לחלוטין

וזה כבר ברור לך. אני לא שומע פה מה בעלך חושב על זה. ולי אין את גירסתו. דברת איתו? מה הוא אמר? זה נכון שאת צריכה ליזום. ליזום שהוא יטפל בילדים ולך יהיה ערב פנוי פעם בשבוע. ליזום שהוא ידאג פעם בשבוע / חודש לצאת איתך. וכמובן שידאג לביבי סיטר ויפתיע אותך. ליזום להפתיע אותו פעם ב.. ליזום כדי לרענן את הקשר... ליזום כדי לדבר שוב עם היועצת ולהסביר לה שעדיין לא פתרה דבר. תתחילי ליזום לעצמך. דניאל

א ו ר1

New member
זוגיות דומה

את ממש מזכירה לי את החיים שלי לבעלי יש תחביבים מחוץ לבית, אני כל היום לבד עם הילד הוא לא מוכן ללכת ליעוץ וכל היום יש לו טענות כלפי. אנחנו כמעט ולא מקיימים יחסים ואני כל הזמן משתדלת להיות טובה ואכפתית כלום לא עוזר

פלסטיק

New member
זה לא בא בנפרד

סקס הוא גם ראי של המון דברים אחרים אם אין סקס בטח יש עוד המון דברים שחסרים לכם, נראה לי שצריך לטפל בכל הנושא כמיכלול ולא כבעיה בודדת. לשניכם זה מפריע, שניכם מעוניינים לתקן? דרך אגב, אני במקומך הייתי שוקל החלפת יועץ....

1השואלת

New member
כן אבל..

קראתי את כל התגובות, יישמתי חלק מהן, להלן התוצאות: התחלתי לצאת יותר לבדי, למצוא לעצמי תחומי עניין שנוגעים לי. הלכתי לחברות , יצאתי קמת. התגובות: קנאה, מריבות בלתי פוסוקת "אם היית בבית אתמול לא היתה לך בעיה לקום בבוקר", אם לא היית מתפרפרת אז אולי היית מכינה כריכים לילדה בערב ולא בבוקר" וכו´ וכו´ מה שלא עשיתי נגמר באשמה שלי בגלל שיצאתי קצת (וזה היה רק 4 פעמים). להחליף יועצת? לא נראה לי כרגע הכוויה עוד חמה מידי, והנזק שנגרם כבר לא יתוקן כ"כ מהר. ניסיתי ליזום סקס, זה היה חד פעמי (לפני שבועיים). כלום לא עזר. בקיצור ייאוש גמור

למעלה