לשאינו יודע לשאול

שמואליק

New member
לשאינו יודע לשאול

אני רואה עכשיו שלא רק שאתם כאילו יצאתם לשאלה רק שאתם גוים גמורים תתחתנו עם גוים ותרדו מן הארץ ותשכחו מן העבר שלכם מו העם היהודי ואל תעשו ברית מילה ואז יהיה לכם אחלה חיים זה רק מחזק את דעתי שאנשים הכי גרועים הם היוצאים לשאלה אני אישית אוהב חילונים אבל מתרחק מאנשים שיוצאו בשאלה אני יכול לחתום לכם שאתם אנשים אומללים מסכנים נחיתים ששונאים את כל העולם ואת עצמכם אני אישית לא מוכן לקבל אותכם בחזרה תשארו אצל החילוניים ואל תבקשו אחרי זה שנעזור לכם רק סיפור אחד של יוצא בשאלה קרוב משפחה שלי מבית גרוש ושבור אבא שלי עשה דינר לטובתו וכך קנינו לו דירה וחיתנו אותו גם הוצאות שוטפת למשפחה בארץ שישאר אצלו ויטפל בו הוא נשא עם אשה מקסימה ונולד להם ילד ואחרי זה בגד באשתו מכר את הבית שאנחנו קנינו לו לקח את הכסף גרש את אשתו ויצא לשאלה זהו הרמה של היוצאים לשאלה ואתם קוראים לזה יוצאים בשאלה אבל אני קורא לכם אינו יודע לשאול אני לא מעונין להחזיר אף אחד כאן בתשובה רק להביא את הדעה שלי על יוצאים בשאלה

ברוך הבא לפורום ../images/Emo25.gif

נכון שזה פורום מעניין ?! החוזרים בשאלה האלה מה זה מעניינים. למה הם עושים את זה ? איך יש להם אומץ ? תמשיך כך, אתה בדרך הנכונה. תוציא את הכל, זה טוב.

שמואליק

New member
סליחה סליחה

כשאני מדבר על החוזרים בשאלה אני מתכוון בעיקר על החרדים שחוזרים בשאלה ולא על הדתיים לאומיים שזה לגמרי משהו אחר שמה יש כן אנשים ברמה וכל התהליך של לצאת בשאלה זה תהליך לגמרי אחר אבל החרדים שחוזרים הם ברמה אפס אין להם השכלה בשום ענין שבעולם רק סקס סקס ועוד הפעם סקס ואני יודע את זה מנסיון אישי לא רק משני קרובי משפחה שחזרו בשאלה ואגב אחד מהם כבר חזר בתשובה אחרי עשר שנים שהיה שם וראה שאין כלום והוא פשוט הרס את החיים שלו ועכשיו הוא צריך להעזרה שלנו אבל אני מכיר דירות שלמות של חרדים שיצאו בשאלה או בתהליך ואני יודע טוב טוב מה שהולך שם בתוך הדירות אלו אני בעצמי הצלתי כמה בחורים והאמת שאני מאשים את החברה החרדית בזה על הסגירות ומצוקה שנמצאים בחורים אלו וככה הם מתדרדרים למה אין אלטרנטיבה לישיבה בשביל בחורים כאלו למה אין ישיבה תיכונית חרדית למה אין ישיבות חרדיות בשילוב עם צהל כמו אצל הדתיים בשביל בחורים כאלו לא כולם יכולים ללמוד בישיבות אני את ההשכלה שלי רכשתי בבלגיה לפני שעליתי לארץ ואני חי בתוך החברה החילונית ורואה הכל ולכן אין סיכוי שאני יחזור בשאלה ויצטרך לעזרתכם אתם פשוט מתלהבים מתוך הסגירות שהייתם וכל הזמן הצצתם לעבר הצד השני שמושך יותר ואטרקטיבי אפשר ללכת בלי כיפה עם שער קוצים עם גופיות וחולצות בטן יקח לכם זמן להבין שהכל רק מתוכן שיהיה לכם חיים טובים

יערה א

New member
כל הזמן.....

אז מה שמוליק לפי דעתך אצל החילונים יש רק סקס וסקס וסקס. נכון גם קוצים וחולצות בטן. לא ידעתי שאצל החרדים יש שיטות אחרות ליצור ילדים גם אם הם תלמידי חכמים- למיטב הבנתי גם הם נוצרים בפס היצור שקרוי סקס (בלשון המקרא- פרו ורבו.....)

yariv~2

New member
מה שאתה לא קולט זה..

שחוזר בשאלה חוזר בגלל שהבין שהדת לא נכונה! לא בגלל שום דבר אחר, אז די לדבר שטויות, סקס סקס ורק סקס.. אתה רוצה גם? אני יכול לסדר לך מישהי אתה נשמע מעוניין.. יותר אטרקטיבי ללכת עם קוצים? למה אתה ניסית פעם לשים כל יום ג´ל בשיער.. ולסד אותו חצי שעה? ראבק זה מסובך לאללה!
תאמין לי יותר מתסכל מלשים תפילין כל בוקר.. הצלת כמה בחורים? מי ישמע.. עמדו לקפוץ מהגג.. בכל אופן אתה בדרך הנכונה.. זה שאתה בכלל כותב כאן במקום לשבת בישיבה מצביע על משהו.. ואנחנו עדיין מוכנים לקבל אותך בחזרה (?) אלינו

yariv~2

New member
אולי אתה לא תקבל אותנו

בחזרה.. אבל אנחנו נשמח לקבל אותך אלינו
טכמו שאמר הנסיך.. אל תהסס לבקש עזרה אנחנו כאן בשבילך!

יערה א

New member
לשמוליק

ההכללות שלך..... משהו יש לך בן דוד אחד שעשה טעויות ומפה אתה מסיק על כולם. תאר לך שאנחנו החילונים נאמר " יש גנב אחד שחור - קוראים לו אריה דרעי... מכיר? מסקנה - כל הדוסים שחורים. האם זה כך? יערה

galitay

New member
לפי דעתי עשית פה הכללה קטנה

אתה לא מכיר את כל היוצאים בשאלה, אפילו לא מאית מהם. דבר שני, אתה יודע איך מרגיש מישהו שיוצא בשאלה? מישהו חרדי? המשפחה שלו יושבת עליו שבעה! איך נראה לך שהוא מרגיש? הוא חושב פתאום שהדת לא טובה לו מספיק, הוא בוחר בדרך אחרת, אז ככה המשפחה שלו נוהגת בו? לפי דעתי זה בא מתוך זה שהאמונה היא לפני הכל, הם מוכנים ולותר על הילד שלהם לטובת הדת, בדיוק כמו בעקדת יצחק, שאברהם מוותר על ישמעאל ויצחק. אתה אוהב חילוניים ומתרחק מאנשים שיצאו בשאלה? מה ההבדל, הם בעלי אותה אמונה אחרי כשהם יוצאים בשאלה ובטח שהם אומללים, לא בגלל האישיות שלהם, אך ורק בגלל החברה החרדית שסגורה כל כך לעולם החדש והמודרני. לפי דעתי הם אנשים שיודעין המון כי הם היו ב2 הצדדים והם יכולים להבין את השיקולים של 2 העולמות.

למעלה