לרקוד

אא ניר

New member
ו...אפשר עוד משהו ?

גלשתי לי ככה, להנאתי בין דפי הפורום ופתאום מצאתי, בפינה, יושבת לה " l " מסכנה ובודדה התקרבתי בשקט, כי היא נראתה מפוחדת וראיתי שבעצם מדובר ב ' L ' קטנה. נו, את יודעת, המקבילה האנגלית ל " למד " שלנו. מכיוון שהיא נראתה מפוחדת שכזו, שאלתי אותה בשקט האם הלכה לאיבוד. בבישנות מתוקה שכזו, היא סיפרה לי שהיא שייכת לך. היא סיפרה שמתי שהוא ב 2002 פתחת כרטיס בתפוז, ושיותר מאוחר העלת כתובת של אתר הבית שלך. משהו אומנותי כזה עם תמונות ומסגרות. היא מספרת שכשכתבת את כתובת אתר הבית, והגעת לסיומת היא חיכתה בגאווה וידעה שתיכף תקראי לה, אחרי הכל הסיומת לאתרים ישראלים היא " il ". מאז ועד היום היא יושבת בשקט ולא מבינה למה לא קראת לה. היא לא מבינה איך יכולת להסתדר בלעדיה... בנתיים, אני שומר לך עליה. אם תרצי : אנחנו כאן. אני בטוח שהיא תשמח ! ניר או במילים אחרות: חסרה לך האות ' L ' בסיומת כתובת אתר הבית שלך. כדאי לך להוסיף אותה.

תלוי אצל מי

בתור אחד שחוטא בריקוד אני יכול להעיד רק מתוך הנסיון האישי שלי... אם את זוכרת לפני 20 שנה בערך
בימים שהפורום היה עוד קטן ואינטימי.... לאחר תדלוק קצר
הייתי עולה לרחבת הריקודים ושם היה באופן ספונטאני היה יוצא מה שבא לי לראש... חלק חשבו שזה יפה וחלק הזדעזעו עד לעומק נשמתם אבל מבחינתי מה שהיה קיים שם באותו רגע זה רק הקצב שפועם בתוך הגוף שלי
עם הזמן הזדקנתי קצת ועברתי לרקוד באופן "מסודר". היום אני רוקד ריקוד לאטיני וסלוני עם כללים ברורים וצעדים כמו כולם ולמרות הכל אם תסתכלי מהצד תראי הבדל בין הרוקדים למרות שכולנו אמורים לעשות את אותם צעדים. מה בעצם מניע את הגוף ? לדעתי ? הנשמה ! תנועה היא תנועה וניתן ללמוד אותה ללא קשר לפרק הזמן שידרש אבל על מנת שהיא תראה טוב היא צריכה לבוא מפנים ! כי בפועל זה לא ממש משנה אם את מבצעת אותה טוב העיקר שאת מרגישה טוב בזמן שאת מבצעת אותה !!!!! נ.ב. מה שראית בתוכנית לרקוד עם כוכבים זה לא קשור לריקודים אמיתיים ! זה אמנם נראה טוב אבל אם מנמיכים את הסאונד קשה מאד לעלות על הסגנון למרות התנועות המדהימות באופן אישי אני חושב שניתן להביא את הסטייל האישי גם בריקוד רגיל שבו את שומרת על הצעדים הנכונים שבנויים לפי קצב מסויים

d a n i e l s 5

New member
לרקוד זה לדבר...

הריקוד הוא שפה , שפת התנועה .... הריקוד הוא מסיבת שחרור לגוף ולנפש. אוהד נאהרין שהמציא את שפת "הגאגא" שנלמדת בכל מיני מקומות ......כל אחד יכול לרקוד........ אם אוהד אומר......מי אנחנו שנגיד הפוך :)

למעלה