לרקדנית - אלפחורס

Dr panda

New member
לרקדנית - אלפחורס

לרקדנית היי, לפני כמה ימים הכנתי את האלפחורס פחות או יותר לפי המתכון שהשארת.... הם היו הצלחה מסחררת באוניברסיטה!!!! רק מה בעיה קטנה... מאחר ולא טעמתי אלפחורס מזה שנים רבות לא זכור לי מהו מרקם העוגיות. בכל מקרה עקבתי אחרי המתכון שהשארת אולם לא המסתי את המרגרינה ולכן כאשר לשתי את הבצק היה הכל יבש, מאד פירורי וממש לא מתאים לקריצת עוגיות. כך שהחלטתי להוסיף מעט חלב לקבלת עיסה אחידה... בסופו של דבר העוגיות יצאו פיצוץ כך שלא היתה בעיה. כמו כן התלבטתי לגבי כמות אבקת האפיה (כתבת 1 א` אפיה) הכוונה 1 כפית או 1 שקית? אגב כמה מכילה כל שקית (אני באיטליה והאריזות הן קצת שונות...). ושוב תודה על המתכון הנהדר... כולם מחכים כבר לסיבוב הבא! תמר

אני בושה ונכלמת!!!!

אכן צריך להוסיף 1/4-1/2 כוס חלב נשמט מהמרשם המקורי.. צר לי.. טוב שהייתה לך תושיה.. (-: וזה 1 שקית א. אפיה והכמות היא- 12 גר` יואוווווווו איזה כייף שהצליח זה מה זה טעים..(ומשמין) אלפחורס באיטליה.... אחחחחח חלום. אני מאוהבת באיטליהההההההה שמחתי לשמוע, תמר. רקדנית (קצת מקנאה אבל יעבור לה(-;)

טללבן

New member
רקדנית-לכי לישון

רקדנית, תראי מה השעה...לכי לישון כבר מאוחר עכשיו לא מדברים על קלוריות!!! לילה טוב

למעלה