למתלבטים- ההופעה של גילמור בלונדון.
אז בקצרה, אני משתתף די פאסיבי בפורום הנ"ל, אני גר בלונדון כרגע ובסוף מאי (29 ו-30) הייתי ב 2 הופעות של גילמור ב ROYAL ALBERT HALL. תשאלו למה 2, הרי זו אותה הופעה??! תשובה פשוטה - כי אתה פשוט רוצה עוד ועוד!!! פתיחה של ההופעה עם breathe ו- Shine on ומיד אחר כך כל האלבום החדש on an island - במלואו (בהופעה הוא פשוט הרבה יותר טוב, אין לי הסבר לכך)... יצאנו להפסקה של 20 דקות וכשחזרנו- האולם התרומם!! שירים מה division bell המצויין ( coming back to life, high hopes), ביצוע מדהים (23 דקות!!) של כל ECHOES, כמה oldies מצויינים שלא נס ליחם (arnold layne, fat old sun), ואיך אפשר בלי Time, us and them וביצוע מטריף של the great gig in the sky מלווה בזמרת רקע מצויינת. שירים נוספים שבטח השמטתי ופיניש ענק עם wish you were here וכמובן comfortably numb. במהלך כל ההופעה קרוסבי ונאש ("HORSE WITH NO NAME") היו הקול השני על הבמה, כאשר בערב הראשון גם דיוויד בואי הצטרף לחגיגה ב- comfortably numb ובערב השלישי (לצערי לא הייתי, צריך גם לעבוד בין ההופעות) ניק מייסון עלה לשירי סיום. במהלך ההופעה הוא החליף מגיטרה חשמלית לאקוסטית, לפסטיל גיטר, לסולו סקסופון קצרצר - פשוט וירטואוז.. לסיכום, גילמור הוא פשוט חיית במה - תאורה מחשמלת, עשן וגילמור עומד באמצע הבמה ונותן סולו חשמלי שלא מאפשר לך לשבת במקום. אז אמנם אני לא יודע אילו הפתעות מחכות בשאר ההופעות, אבל לכל המתלבטים אני אומר - לכו בלי לחשוב פעמיים!!