לרצים למיניהם

• פותח הנושא J!
  • פורסם בתאריך

J!

New member
לרצים למיניהם

שמתי לב שיש כמה אנשים בפורום שאוהבים לרוץ, אז שאלה לי אליכם: אני נורא אוהבת את כל התהליך של הריצה, בעיקר מוקדם בבוקר. הבעייה היא שאני לומדת די רחוק ונוסעת לשם באוטובוס (7:15) אז כשאני רצה, אני כמה בשש ויוצאת לאיזה חצי שעה. אבל, בדרך כלל מה-זה לא בא לי לצאת מהפוך ואני בכלל מתה לישון עוד איזה שעה-שעתיים ויוצא שאני רצה איזה פעם בשבוע, שזה ממש עלוב. עוד בעייה היא שהמסלול שאני הכי אוהבת לוקח איזה שעה. אז כמו שהבנתם, הבעייה שלי היא בעיית מוטיבציה. וגם: מאיזה מרחק טוב להתחיל? אני רצה איזה 3-2 ק``מ אבל הייתי רוצה להציב מעין מטרה, שכשאגיע אליה, אני אהיה מרוצה ואוכל להגיד שאני בכושר. יש עצות??? J בבקשה אל תייעצו לי לרוץ עם מישהו, כי: א. אני לא אוהבת ונחמד לבד,ב. פשוט לא. תודה

imagine

New member
איך את יכולה?

לי יש בעיה, אני לא יכולה לרוץ ואף פעם לא ידעתי לרוץ. אני יכולה ללכת מהר אבל לרוץ ממש לא. ישר על ההתחלה מתחיל להתייבש לי הגרון ולכאוב שמה במקום ההוא בצד, השאלה שלי איך אתם עושים את זה? איך אתם מוסגלים לרוץ ועוד 2-3 ק``מ.... ?

lowealpine

New member
הי, אני לא לבד ;-) !

טוב, אז באמת יותר נחמד לרוץ לבד, זה דבר ראשון. ב. פשוט מאוד- תרוצי בערב במקום בבוקר. לנו, התלמידים, אין כל כך הרבה זמן פנוי לרוץ, ולכן הזמן האידיאלי הוא בערב. ג. 2-3 ק``מ זה טוב בשביל התחלה. אבל אף פעם אל תקחי מרחק בתור מדד: קחי זמן. זמן טוב, אם את בכלל לא בכושר, זה 15-20 דקות ריצה (לא למרחק מסויים, באופן כללי). אחרי הריצה תנסי לשלב גם אימון כושר. את יודעת, בטן, ידיים. בכל מקרה, שיהיה לך הכי בהצלחה בעולם, אני אישית כבר הרבה זמן לא רצתי, אני מתגעגעת. אז תהני lowe

J!

New member
אז ככה

אני בכושר בינוני, נראה לי. זאת אומרת, אני מתאמנת בשחייה וגם עושה סטים ככה, אבל מה שאני רוצה זה כושר של ריצה. ואני מדברת על מרחק רצוף- 5 ק``מ נראה לי טוב. ובקשר לבערב- אולי זה יישמע די טיפשי אבל שכונתי ידועה בשל אנסיה, ככה שלא ממש בא לי. וחוצמזה בערב אני מנסה לעשות שיעורים. האמת שלא ממש.

למעלה