לרפי

אריאל1980

New member
לרפי

הפורום הזה נעשה מחפיר ומביש מתנגחים אחד בשני חוץ מצדיק אחד בסדום שזה גדעון יבלונקה שמנסה לשנות משהו באתלטיקה המסכנה שלנו כל אחד מתנגח אני אומר אנשים תתחילו לשנות את הגישה אני יודע שירדתי על ז'ק כהן וזה היה רגע של טמטום מצידי אבל אמרתי דברים מהלב. לפיליפ יש ידע עצום כך גם לאמיר אז לרפי דיברת בשפה שחשבת שהיא שפה תרבותית אבל אתה בעצם אתה חרחרן מתחת לפני השטח שיורד אם זה אתה אני מבין למה האתלט שלך ארוגנטי ודרדק בדיוק כמוך. אז לפיליפ ורפי אל תתייחסו אליו כי הוא לא שווה את העצבים.

shaqil

New member
כל מתוסכלי ההפסדים צצים על פני השטח

מפתיע שכל אלה שסבלו מקצועית מהאתלטים שלי ומהקבוצות שלי צצים פתאום... זה נותן לי גאווה וכוח להמשיך. המשיכו כך חברים

PHILGYM

New member
../images/Emo55.gifאני לא סבלתי מי אתלטים שלך

כול אחת שישבור שי שלי אני רק יברך אותו כמו שאשיתי לנאור גרין ששבר שי שלי בעלמות ואדין אתלט שלך לא שבבר שי שלי שאשיתי אותו ב 1992 שהיתי בן 18 (48.18) אני מהחל לו בהצלחה חוץ מי זה אני חושב שאתה מאמן מצוין לגיל הנוער יש לך ירגון טוב אבל לרמות יותר גבוות חסר לך תאצ' וראית תנוע וזה יבו לך אים השנים פשוט אתה לא היתה אתלט ולך יקח קצת זמן להבין אבל אל תבתר. נכון אני ואמיר זה יסתוריה אבל צריץ לזקור את היסתוריה בשביל העתיד

למעלה