לרפי גינת

קרמר ידידי

קודם כל אני מברכת את ביתך שיהיה לך המון בריאות, אולי אתה חושב לפני, אבל לא כולם כמוך, גם אני חושבת לפני כל מה שאני עושה או אומרת, אבל לא כולם כמונו. מה לעשות? הוא לא חשב על זה בהתחלה. נכון שהיום מסוכן להגיד משהו לנהגים בכביש כי זה יכול להיות מסוכן. אבל הסכנה הגדולה היא לא להגיד להם כלום ועוד כמה מטרים למצוא אדם מת על הרצפה כי לא אמרנו כלום לאותו נהג שיכול היה למנוע את זה. ולמה לפחד מה זה כאן הפקרות? אם נוכל למנוע אז נעשה משהו בנדון. אתה יודע, כשאני נוהגת אני משאירה על הכביש לא זוג עיניים אלה 1000 זוגות אני מסתכלת לכל כיוון שאפשרי, גם כשאני רוכבת על האופניים. היום זה מפחיד להיות על הכביש. אבל אם צריך להגיד לאיזה נהג אני אומרת אני מפחדת אבל מפחדת יותר על החיים שלי או של הבן שלי. מה אני יכולה להגיד עוד בנושא? אם נמשיך להתווכח זה לא יעזור לנו, בסך הכל מי אנחנו? שיהיה לך כל טוב, הרבה בריאות, ואושר. ממני בריאות לבת שלך.

Brendan

New member
אני מתגורר בעיר פ"ת....

אני בקשר ישיר עם מחלקת התנועה בנוגע לסידור מקומות חניה לנכים ברחבי העיר. לצערי, הגלגלים בעיר עובדים מאוד לאט אך בועדות התנועה השונות אישרו את רוב בקשותיי. בנוגע לאכיפה: בפעם הבאה רשום את השעה בא התקשרתה למוקד 100 ואת שם המוקדנית. בעיקרון הם מחוייבים לפעות תוך פרק זמן סביר לכל פניה. במידה והם לא הרי שזו זכותחה המלאה להתלונן. קיימת גם האפשרות לרשום את מספר הרכב ולהגיש תלונה במישטרה אך כך בחשבון שיש מצב בוא יבקשו ממך להגיע לבית מישפט על-מנת להעיד. הרשה לפקח עירוני לשם מטרה ספציפית לא יתנו לך וסביר כי מי שיקבל דו"ח ממך יוכל לטעון ל-מגמה אכיפתית. מה שאתה כן יכול לעשות זה להתנדב במזגרת המישמר האזרחי או מחלקת התנועה של המשטרה ואז תוכל לרשום דוחות לרכבים עבריינים. הבעייה של תפיסת מקומות חניה של נכים ע"י רכבים של לא נכים או רכבים של זייפני תו-נכה, היינה בעייה מאוד מוכרת. אני מצרף לך כאן תמונה על-מנת שתוכל להתרשם מהדברים אני נתקל בהם.

למעלה