לרפי גינת

nassaf

New member
סליחה...אבל

כשמוכרים צריך להסביר מה מוכרים, כשאתה קונה, אתה רוצה להינות מהמוצר. ראית וקנית, תישא בתוצאות אבל לא כשאת לא רואה את המוצר ומספרים לך שזה "מהפיכת האינטרנט"...

nassaf

New member
לרפי גינת

לאחרונה מפורסמות תוכנות תרגום בחוברות של כרטיסי אשראי.כרגע לא אציין את שמה. בפרסום מדובר על מהפיכה בתחום התרגום וכן תוכנה המתרגמת דפי אינטרנט במלואם. לאחרונה רכשתי את התוכנה וגיליתי להפתעתי, כי התוכנה מתרגמת מילה מילה בלי כל קשר לוגי בין המילים. ששוחחתי עם החברה, ניסו להציע לי לשדרג תמורת תשלום (כמובן!!) את התוכנה וכי "אל תתפלא שזה מה שאתה מקבל עבור מה ששילמת.(שילמתי כ 200 ש"ח). קשר לוגי אני מתכוון לדוג´ , THE BOY WENT WITH HIS DOG תורגם בתוכנה - הילד הולך עם כלב שלו. שפניתי שוב לחברה להחזיר את המוצר הסבירו לי שאינני יכול להחזיר את המוצר מחשש לצריבה שלה.משום שלטענתם הם אינם בטוחים שלא צרבתי את הדיסק. הדגשתי בפני החברה שאני רוצה את תוכנת התרגום, אני רוצה תוכנה שתעבוד 80%(כי תרגום לא יכול להיות אף פעם מושלם...) אבל הם ציינו כי צר להם שהתוכנה לא ענתה על ציפיותיי. האם ניתן לרכוש תוכנת תרגום מבלי לצפות שיהיה קשר לוגי בין המילים...??? האם עוד מישהו חווה את אותו מקרה ? אשמח לתגובות.

אני קניתי תוכנה דומה

ליפני שנתיים . שתענתי בפני החברה כי היא מתרגמת כמו עולה חדש . לכל מילה יש 5 פרושים . כך שבסוף אני מקבל סחרחורת מהתרגום . מזל שתעו בהדפסת המחיר . באופיס דיפו בימקום 250 ש"ח חיבו אותי ב70 ש"ח . אחרת הייתי מחזיר אותה לאופיס דיפו. אגב בקשר לתוכנה שאתה כותב. ראיתי אותה באופיס , ועל האריזה מצויין שהתוכנה מתרגמת מילה במילה ולא מישפט שלם היגיוני . זה מסוגל לעשות רק בן אנוש בנתיים ששומע תרכום סמולטני

nassaf

New member
אז כנראה שאנו לא מדברים

על אותה תוכנה כי בפרסום שאני ראיתי לא ראיתי משפט כזה אם לא, הייתי קונה תוכנת מילון ולא תוכנה ב 200 ש"ח.

נידמה לי שהוסיפו מדבקה על האריזה

כניראה שהיו תלונות של צרכנים אז הוסיפו מדבקה למען הסר ספק .

nassaf

New member
מוזר כי בעותק שיש לי

אין שום מדבקה. אז יתכן שאיננו מדברים על אותה תוכנה.

nassaf

New member
מר גינת

האם נתקלת כבר במקרה כזה. אודה לתשובתך.

למעלה