לרפי-בנושא ההסעה של התמ"ס

אוורית

New member
לרפי-בנושא ההסעה של התמ"ס

אני עובדת בתמ"ס ואני מוכרחה לומר שאני מאוד מאוכזבת מהכתבה ששידרתם אמש בעניין ההסעה של עובדי התמ"ס. קודם כל, בכל משרדי הממשלה קיימת חניה צמודה לבניין, וחובת המשרד לדאוג לעובדיו להסעה על-מנת להגיע לבניין. דבר חשוב ביותר: ההסעה נועדה, לא רק להסיענו במהירות למקום עבודתנו אלא גם להביאנו בבטחון לבניין. לא ציינת בכתבה, שחניון קרתא, ממוקם ליד העיר העתיקה וקרוב מאוד לשער יפו. לפני מספר חודשים, התפוצץ בקרבת הבניין, מחבל מתאבד (ליד המלון)והדרך עצמה לגמרי לא בטוחה. מה גם, שבכתבה סילפתם לחלוטין את האמת. צילמתם את ההסעה יוצאת לדרך ונוסעת במשך 28 שניות.ההסעה הגיעה רק עד הרמזורים ולא עד הבניין. מהרמזורים עד הבניין, יש עוד מרחק הליכה. ואתה אומר שזמן ההגעה לבניין הוא 28 שניות.כדאי שתתקן את הטעות שלך. דבר נוסף הוא שאת הכתבה צילמתם ביום אביבי ויפה, שכחתם אולי את ימי החורף הירושלמי הקרים והגשומים. גם לך לא היה נעים להגיע לעבודה בבוקר רטוב וקפוא. לתשומת ליבכם!!!

Brendan

New member
אני לא מאמין...

את רוצה שאני ישלם לכם דרך המיסים את הביטחון בדרך לעבודה? ומה עם הביטחון שלי ושל ילדיו העושים כל יום את הדרך לבית הספר ברגל או באוטובוס שהם חשופים לחלוטין לפיגועים ותאונות דרכים? אתם מפחדים להרטב בגשם? גם אני מפחד אבל אני לא מקבל הסעות על חשבון הציבור. גשו למשרד הבריאות ואלה כבר יומרו לכם שהליכה קלילה ברגל יש בא רק על מנת להועיל לבריאות.

אוורית

New member
לידיעתך הרבה

הסכום הוא 3000 ש"ח והוא לא על חשבון משלם המיסים אלא מקופת המשרד ונלקח על חשבון פעילות אחרת.

שרהודיה

New member
רציתי לתקן אותך במס´ נתונים..

בנוגע למורים - על פי חוק ליד כל בי"ס חייבת להיות חניה. כך שאם אתה מעוניין להסיע את הילד לבי"ס אין שום בעיה.. אני לא חושבת שמוסד ציבורי שאין חניה לידו, אסור לא להפעיל שירות הסעות.. הדרך מהחניון למבני הציבור שם היא דרך לא נעימה כלל (בייחוד שעכשיו אנו יודעים שקרו שם גם כמה פיגועים..) אז מדוע אי אפשר לארגן לאותם עובדים הסעה בגלל היותם עובדי מדינה ???!!! (בייחוד שהמימון הוא מהמשרד עצמו ולא ממשלמי המסים..) עוד מעט תבואו ותטענו שאסור לשלם לעובדים משכורות כי זה על חשבון משלם המיסים

Brendan

New member
לא הבנתי את הקשר למורים..

ברור שאני רוצה להסיע את הילד שלי לבית הספר אבל לא לכל אחד יש את היכולת להחזיק רכב. ולמי שכבר יש רכב צריך אותו על-מנת להגיע לעבודה. אני, לדוגמה, יש לי מוגבלות בניידות ברמה של 50 אחוזים אשר מזכאים אותי בקיצבת ניידות מצחיקה של 330 שקל בחודש. מה אני יגיד לך, זה מספיק לי לכל הדלק במהלך השנה וכמובן שזה מחסה לי את הוצאות הביטוח והטסט של הרכב. בנוגע למשכורות של עובדי המדינה: ישנם עובדי מדינה להם הייתי אומר שלא מגיע להם (ראי דוגמה את דו"ח מבקר המדינה בנוגע לנגיד בנק ישראל) כמובן שמדובר במיעוט ורוב עובדי המדינה משכורתם נמוכה באופן מחריד.

Brendan

New member
תוספת....

מוסד ציבורי שאין חניה לידו, אין לו זכות קיום! וזה על פי חוק.

שרהודיה

New member
מהתמונה שצולמה בטלויזיה

ועם ההכרות (המועטה שלי באזור אומנם..) אני היתי מתעקשת על חניה קרובה יותר.. תחשוב על אשה בהריון שצריכה לעשות את העליה הדי תלולה שם
ואם הזכירו כאן שהמקום מועד לפורענות אז גם 300 מ´ יכולים להספיק להקלע חס וחלילה לאיזה ארוע...

אוורית

New member
זה יותר מ300 מטר

ותיקח בחשבון עוד 3 דקות של המתנה ברמזורים. מעניין שבכתבה דיברת על הרבה פחות מ300 מטר.

lucutas

New member
אין לך גבול

כל תלונותייך כנגד כלבוטק נובעת ממניעים אינטרסנטיים וקנטרניים משהו א. "בכל משרדי הממשלה קיימת חניה צמודה לבניין, וחובת המשרד לדאוג לעובדיו להסעה על-מנת להגיע לבניין" - ההשוואה לעובדי משרדי ממשלה אחרים אינה מובנת לי, מה זה עיניינך???, ישנם משרדי ממשלה שלהם תקציבים גדולים יותר, עבודות חשובות ויוקרתיות יותר... מה הקשר בין זה שאת עובדת ב"משרד ממשלתי" אחד לבין תנאי העסקה במשרד ממשלתי אחר. מה עוד שבתור עובדת מדינה את חייבת להבין שתפקידך הוא לשרת את האזרח וממומנת על ידיו, ולכן בניגוד לחברות פרטיות שחייבות דין וחשבון אך ורק לבעלי המניות את חייבת דין וחשבון לכל אזרחי המדינה שכולם בעצם ממנים את משרדכם ואת ההסעות המגוחכות, ובהקשר זה... ב."הסכום הוא 3000 ש"ח והוא לא על חשבון משלם המיסים אלא מקופת המשרד ונלקח על חשבון פעילות אחרת", הלו??? הרגע הסברתי לך שכל הכסף של משרדכם הוא כסף של משלם המיסים אין כזה דבר קופת המשרד, קופת המשרד היא קופת המדינה, אתם לא חברה שמרוויחה כסף, המדינה נותנת לכם כדי שתתנו בחזרה לאזרחים בתחום אחריותכם. תעבירו את ה 3000 שקל לסבסוד ביצים או למלגות לימודים ולא להסעות. ג.אחרת רשמה "בתמימות" "מוסד ציבורי שאין חניה לידו, אין לו זכות קיום! וזה על פי חוק." באמת??? ואני בתמימותי חשבתי שאין זכות קיום למוסד ציבורי אם אין חניה לאזרחים שבאים לבקר בו. האם אזרחים הפוקדים את משרדכם גם כן זוכים להסעה. - תמימות תמימות. ד. "זה יותר מ300 מטר" - תסכימי איתי שבלי להתווכח האם 300 מטר זה הרבה או מעט, את בחיים לא ספרת אפילו את מספר הצעדים למשרד (כי יש לך הסעה כמובן) אבל אני סומך על תחקירני כלבוטק שכן מדדו. במקרה רגיל הייתי מצפה לתשובתך על מנת לראות אם אני צודק או טועה אבל אין טעם במקרה זה מאחר ואני יודע שכל מה שתגידי לי הוא "אבל מגיע לנו, אבל מגיע לנו..." לסיום, בתל אביב לפני שנה החלו עבודות קדחתניות במחלף קפלן בעיר, מקום בו מדי בוקר ממתינים בפקק כ 40 דקות, העירייה החלה בעבודות על מנת ליצור מחלף משופר שיזרז את התנועה, לצורך כך היה צריך לחסום חלק מהצומת, אך על מנת שהעבודות יתנהלו במהירות (שנתיים) העירייה אפילו החליטה שיעבדו 24 שעות ביממה כדי לסיים. כמובן שכולנו ראינו בעיתונים את הכתבות שהעבודות נעצרו בגלל שעובדי "קול ישראל" (משרד ממשלתי) רוצים עוד 30 חניות במגרש סמוך. ובכן בטח הם שאפו השראה מהקינטורים וההישגים של משרדך בקשר לחניות שעכשיו 500,000 מכוניות ביום משלמות את המחיר. תתבישי לך. גברת אוורית

אוורית

New member
אני דווקא כן אגיב

אדון lucutas אני תוהה, אם היו בונים פה חניון תת-קרקעי בסכום של עשרות או מאות אלפי שקלים, מישהו היה מתרעם כל-כך. הרי כולנו יודעים שאף אחד לא היה מדבר על זה. רק ברגע שמדובר בעובדי מדינה, כולם פותחים את הפה. ודרך-אגב, אני לא מתביישת אדון lucutas

lucutas

New member
אם היו בונים חניון תת קרקעי

אז היו אומרים ובצדק שאתם מבזבזים כספים מאחר ויש חניון לעובדים במרחק 300 מטר (ולא צריך ממנו הסעה). מה עדיין לא הבנת?

ginat

New member
300 מטרים במציאות 300 מטרים

בכתבה. אגב, ההמתנה ברמזור נמשכת חצי דקה בלבד, כשהאור ברמזור אדום.

אוורית

New member
המתנה ברמזור../images/Emo73.gif

רפי בכתבה אמרת שזמן ההליכה למשרד מהחניון הוא 2.5 דקות. הבוקר הלכתי ברגל מהחניון למשרד ומדדתי את הזמן: 7 דקות. אני דיברתי על זמן ההמתנה ברמזורים להולכי רגל שהוא רב יותר מנסיעה ברכב.

appp5

New member
טענות לא רציניות

מדובר בניצול לא אחראי של כספי ציבור וכל הכבוד שהנושא עלה בכתבת כלבוטק. הגיע הזמן ללמד את עובדי הציבור ( לא את נבחרי הציבור ) שהם מתפרנסים מהמס שאנו משלמים ולא יכול להיות שהם יבזבזו את כספנו לפינוקים אישיים.

למעלה