לרענן.. אני ראיתי אותך והתאהבתי בך מהרגע הראשון... חיבקת אותי בסנטר אבל רק לתמונה ..=(
O orxxx New member 9/5/07 #1 לרענן.. אני ראיתי אותך והתאהבתי בך מהרגע הראשון... חיבקת אותי בסנטר אבל רק לתמונה ..=(
1 1T A L I New member 9/5/07 #3 חחח איזה חמודה ../images/Emo13.gif את יכולה לרשום לו גם מסר אישי..ככה הסיכויים שהוא יענה לך יותר גדולים וגם המסר יהיה יותר אישי.. וברוכה הבאה
חחח איזה חמודה ../images/Emo13.gif את יכולה לרשום לו גם מסר אישי..ככה הסיכויים שהוא יענה לך יותר גדולים וגם המסר יהיה יותר אישי.. וברוכה הבאה
O orxxx New member 9/5/07 #5 סליחה על ההודעה הזאת זאת הייתה שקדד המפגרררתת..... אחת מהחברות הדפוקות שליי שחיבקה את רענן והתלהבה XDD אז אל תתייחסו זאת לא הייתי אני... ושקד כנסי לפורום מהשם שלך דפוקה
סליחה על ההודעה הזאת זאת הייתה שקדד המפגרררתת..... אחת מהחברות הדפוקות שליי שחיבקה את רענן והתלהבה XDD אז אל תתייחסו זאת לא הייתי אני... ושקד כנסי לפורום מהשם שלך דפוקה
J J Lafferty girl New member 9/5/07 #9 אוקיי,אולי די עם הפיצול אישיות?._. מי שזה לא המשתמש שלה שתעזוב אותו וזהו,זה די מעצבן._. וכיפלך על התמונה[:
אוקיי,אולי די עם הפיצול אישיות?._. מי שזה לא המשתמש שלה שתעזוב אותו וזהו,זה די מעצבן._. וכיפלך על התמונה[: