לרענן ולעידו:

• פותח הנושא boca
  • פורסם בתאריך

boca

New member
לרענן ולעידו:

בוא נחתום הסכם, אמנם לא הסכם שלום, אבל הסכם: בכל פעם שאתם רואים שהדו שיח שלכם נגרר לדו שיח שלא קשור לכדורסל, פשוט תעברו לE-mail. זה כל כך פשוט. ברגע שאחד מכם רואה שהשני שוב מתחיל בפרובוקציות/קללות ושאר ירקות שלא קשורות לכדורסל- ישר עוברים לדואר האלקטרוני. כל עוד ההודעות שלכם קשורות לכדורסל- אתם בהחלט מוזמנים להשאיר אותן פה. ובכלל- אולי כבר די עם הדו-שיח הזה בכלל? הרי אין לו פתרון בסופו של דבר. תתווכחו על נושאים שיש להם פיתרון ונושאים שלא מערבים את חיי הפרט של האדם. כל ההצעות שלי נוגעות לא רק לפורום הזה ולמשתתפים הללו, אלא לכל הפורומים ולכל הכותבים בהם. אתם מעוניינים לדון בנושאים פרטיים או סתם לריב? תעשו את זה בפרטיות, בדואר אלקטרוני/טלפון או מה לא. רק לא על דפי הפורום. אתם מפריעים לנו, האנשים שבאמת רוצים לדון בכדורסל. ואני לא אומר שאתם לא רוצים לדון בכדורסל. כבר ראיתי אצל שניכם, ובעצם אצל כל מי שנגרר למריבות בפורומים, שיש להם פוטנציאל להתעסק בכדורסל בלבד. אז בוא נפסיק הכל כאן ונתחיל להתעסק רק בכדורסל. מקווה שכולנו נצליח אריאל

תגובה אחרונה בהחלט.

אריאל , אין להשוות בכלל ביני לבין אדון רענן ברון. רענן ברון איים הלילה באלימות וגרוע מזה , ניסה לסכסך ביני לבין גיל תוך שקרים זולים וסתם הוצאת דברים מהקשרם וזה בעיני חמור מאוד . לא יתכן שיבוא הנה ברון ויצהיר בפני כל שהוא כותב על כדורסל רק בפורום אי או אל, כלומר , כאן בפורום הוא בא לפוצץ את הדיון. i rest my case

rankin

New member
כמה שאלות עידו.

לסיום הויכוח: 1.מי היה זה שהתחיל,את הריב האיש כשהתפרץ לפורום מכבי? 2.מי היה זה שאיחל לאבי להיות אדם שכול? 3.מי היה זה שקרא לי ``בבון`` ``קוף``,ו``אני יכול למצוץ לכוס של אמא שלך?`` מה שנכון נכון -אין להשוות ביני לבינך...לוצקי,אתה איש קטן מאוד.

המממ...

מר ברברון , נדמה לי שהנושא בינינו כבר לובן אתמול והגיבוי שגיל איל נותן לי אומר הכל. נחשפת במלוא פרצופך המכוער , סכסכן בלתי נלאה , שקרן פתולוגי ובריון מגעיל . מעתה אתה בשבילי אוויר , מקום ריק. חבל שאתה אחת הסיבות שגיל רוצה לפרוש אבל אל תדאג , לא תצליח להרוס את האתר. בינתיים, תמשיך לדבר ללמפה , בר(י)ון.

rankin

New member
טוב,מספיק

בזמנים שבה משתוללת מלחמה בחוץ עדיף לשמור ולאגור את האנרגיה שלנו במקום שטויות,כמו שהצעתי לך אמש-אני לא מתייחס יותר אליך,אתה לא אליי. וממש אין צורך בתגובה. לילה.

rankin

New member
כמה שאלות עידו

לסיום הויכוח: 1.מי היה זה שהתחיל,את הריב האיש כשהתפרץ לפורום מכבי? 2.מי היה זה שאיחל לאבי להיות אדם שקול? 3.מי היה זה שקרא לי ``בבון`` ``קוף``,ו``אני יכול למצוץ לכוס של אמא שלך?`` מה שנכון נכון -אין להשוות ביני לבינך...לוצקי,אתה איש קטן מאוד.

אדומה*

New member
זה אפילו לא ויכוח.

לוצקי גורם לזה שאוהדי הפועל יעזבו את הפורום באופן שיטתי. הוא חוצפן.פעם אחת אפילו לא דיבר על כדורסל.הוא לא יודע בכלל מה זה. אם הוא לא יזרק מכאן בעקבות הקללות שהטיח לעברנו,הפורום הזה לא שווה יותר מסוליית הנעליים של עמי נאווי.

roi cohen

New member
שמע, אני לא יודע מי אתה,

אבל מי אתה שתגיד לאנשים אם לבוא לכאן או לא?

אדומה*

New member
קוף מצוי,תחזור לכלוב שלך.

זאת שעת ההאכלה. א.אם מישהו צריך לא לחזור לכאן זה אתה. ב. רציתי לראות אם כבר זרקו אותך ג.שלא תעז יותר לדבר אליי ככה.מי אתה חושב שאתה? בקושי יודע לכתוב.לא יודע מה צבע הכדורסל(אם אני אשאל אותך כמה שחקנים פותחים במשחק,תענה לי 11.אולי התבלבלת אבל זה לא פורום כדורגל וזה לא המגרש של צפרירים כאן). נזכרתי באמת שאתה בכלל אוהד חולון,הלא כן? אם זה נכון ההתנהגות הברברית שלך לא מפליאה אותי בכלל. נתקלתי בחולון באוהדים כמוך.יודעים רק לקלל את כולם(כולל את השחקנים שלהם) ולפצח גרעינים(כמובן שאת שתי הפעולות האלה הם לא יודעים לעשות בעת ובעונה אחת). לכל המעוניין,מאחר וכנראה החלטתם לא לזרוק אותו כי כידוע הוא לא ממש חובב את הצבע האדום,אני לא מוכנה לשתוק יותר להעלבות הפרימיטיביות שלו.אני אגיד את מה שיש לי להגיד.לטובתכם,הייתי מציעה שתעשו בפורום הזה ניקוי יסודי כי אי-אפשר להמשיך ככה. פלוצקי,אופס סליחה-לוצקי מכיר רק דרך אחת לתקשר עם אנשים. השנאה הזאת ממש מפחידה. אבל אם נראה לכם שאני טועה(וממה שהבנתי ככה אתם באמת מרגישים),אז תשאירו את הפורום הזה כמו שהוא ותתנו לו להמשיך לגסוס.

להילה השרלילה.

אז מה , שפנפנה , נכנסת לפאניקה , פתחת את הג`ורה. כמה לא מפתיע , הרי על כדורסל את לא מדברת ומהמעט שדיברת עדיף היה שתשתקי כי הרבה את לא מבינה. אנחנו לא צריכים פה שרמוטות כמוך שבמקום לכתוב על כדורסל מתעסקות בזנות. כדאי שתחזרי לקטמון , תשבי על הברזלים ותתעסקי עם זכרים , את נראית לי בדיוק פריכה מהסוג הנ``ל ומעכשיו , אני אעקוב אחרייך צמוד , בהחלט צמוד. כל הודעה שלך תענה בתגובה כואבת פי שתיים אז כדאי שלא תתעסקי איתי. נ.ב אם כבר דיברת על חולון , בחולון יש אחוזם גבוהים הרבה יותר של אלה שעוברים את בחינות הבגרות אז תחזרי לקראוון שלך ותעזבי אותנו במנוחה או שאני אמרר לך את החיים כאן בפורום , שרמוטה.

gil_e

New member
אין החלטתם.

הפורום כבר לא של סל ניוז. והילה... התגובה שלך מאוד לא מכובדת לא משנה כמה את כועסת עליו.

למעלה