לרננה ולתוקפיה

סלמון

New member
לרננה ולתוקפיה

את מעלה טיעון פשוט: למה תנועת שינוי או פורום שינוי אינם דנים/מוקיעים שחיתות דוגמת העלמת המס בדובק דבר ראשון, אסור לשכוח - לא רק את אלא גם שאר חברי הפורום שהאיש עדיין לא הורשע וזה נראה יותר עיניין של פרשנות לחוקי המס. להזכירכ/ם שמנכ"ל טבע יצא זכאי בנושאים דומים אחרי שיצאה לא הנשמה נניח שהאיש הורשע. אין כל הבדל בינו לבין אדם פרטי או לבין חברה לא בורסאית. אם נגנב כסף מקופת המדינה ע"י אי העברת תשלומי מס המגיעים לה, מה איכפת לי אם עשה זאת אדם פרטי, או מנכ"ל חברה (ציבורית או לא ציבורית). לכל היותר יש הבדל בהיקף הגניבה והקשר לתנועת שינוי - לכאורה, אין קשר. אם תופעת העלמות מס היתה נניח גדלה מחודש לחודש ומגיעה למימדים מדאיגים, יכולה תנועה פוליטית וחברתית כמו שינוי, להצביע על התופעה ולהרתם למאבק בה. אם אין זה המצב, היא יכולה לשקול שמבחינת סדרי העדיפות שלה, היא תפעל בתחומים אחרים, הרי אי אפשר לירות לכל הכוונים בו זמנית. אדרבא, הייתי רוצה שתנועת שינוי תילחם ביד הקלה על ההדק בכל הנוגע למעצרים. מנכ"ל דובק ומנהל הכספים נעצרו. למה? אי אפשר לחקור ללא מעצר, אי אפשר לשחרר בתנאים מגבילים? הרי על פי ליקחי העבר, יש להם סיכוי טוב להזדכות - אם בכלל יועמדו לדין והקשר לפורום שינוי - מגולמת בדברייך הטענה שיש איפה ואיפה. כאשר יש פשיעה אצל חרדים, הדבר מייד עולה לכותרות בפורום ובתקשורת; ובמקרים אחרים, הכל מינורי טוענים כלפיך: זו שחיתות ממסדית וזו שחיתות פרטית, אקראית ואני אומר לך: 1. יש איפה ואיפה, אך היא קיימת לגבי כל קבוצת מיעוט. אם ערבי יבצע אונס - יירשמו ערבי אנס. אם יוצא רוסיה יזייף תואר אקדמאי - ירמזו על מוצאו וכן הלאה 2. לטוענים שאין איפה ואיפה אזכיר את פרשת ספינת חלקי החילוף שהוחזרה ארצה מגרמניה. מישהו ראה את תמונת בעל החברה בעיתון ומיד פורסם בפורום - הנה יהודי חרדי מבריח וכ´, ומצרף את תמונת החשוד עטורת זקן ועוד אזכיר את המנכ"ל של המדינה וחברת השטיחים השפירא שקניידלכיו לא ירדו מסדר היום 3. רננה, זה המצב. כאשר עבריין בפוטנציה מתכנן את מעשיו, עליו לזכור ש-אם הוא חרדי, הוא יבחן בזכוכית מגדלת ובמעשיו אין רק העבירה ותוצאותיה אלא גם חילול השם (מעשה הגורם להכפשת כל החרדים). אנשים תמיד יגידו: תיראו את החרדי הזה ובמעשיו הצפויים הוא פוגע גם בכלל הקהילה. באותה מידה גם שחקן תיאטרון שיבצע אונס, יכול לגרום להוצאת דיבה על חבריו אפשר ורצוי לפנות לחברי הפורום ולבקשם לא לעשות הכללות אגב, יש לי ידיד שחובש כובע קסקט בזמן נהיגה ברכב, כדי שאם "יגנוב" רמזור וכ´, לא יאמר מישהו: תראה את החרדי הזה ועכשיו, אחרי שכתבתי בנחת את דברי, אני חושב על משפטי מפתח שיכולים להאמר במקרה של עבריינות יהודי חרדי: - תראו אותם, לא רק חיים על חשבון המדינה, לא משרתים בצה"ל - בסוף עוד גונבים מהמדינה - תראה את זה. הולך עם המעיל המסריח שלו ואונס קטינים - לא די להם בכסף שהם מקבלים עבור הש--ים שלהם, עכשיו הם גם גונבים כסף מהמדינה וכאשר אני שומע את המשפטים, באמת עולים לי הטורים ובא לי לשבור את השיניים לאומרם (ואולי זה מה שאעשה)

הנה הדתי מאיים לשבור שיניים...

מצטערת, אתה ממש ביקשת את זה. לידע כללי - כשמישהו גונב, וכשמישהו שטוען שהוא מוסרי ונציג תורת האמת והחסד של אלוהים גונב, יש הבדל בתגובות. כשמישהו חילוני גונב ויודע שהוא פושע וכשמישהו גונב ומאמין שזו מצווה לגנוב, או לחיות על חשבון השני וכו´ בגלל שהוא לא מאנ"ש, ז"א חילוני או גוי (וגזלת כספי ציבור באופן ממוסד היא גניבה לכל צד וענין), יש הבדל בתגובות. יש הבדל לא רק בגלל שמדובר במיעוט. יש הבדל צודק ועקרוני מאד! מתי בפעם האחרונה הוקמה מפלגה נגד הגנבים מבין הרוסים? נגד האנסים מבין היקים? נגד הפושעים מעולי אתיופיה? לא הוקמה, מהסיבה לעיל.

תגובה:

א. אם לא הייתם כל הזמן טוענים שאתם כל כך צדיקים ויותר מוסריים מאלוהים אולי לא היינו טורחים להדגיש את השחיתות והעבריינות במגזר שלכם... ב. מתי שמעת מישהו מדבר ככה "תראה את זה. הולך עם המעיל המסריח שלו ואונס קטינים ..."? אולי באירופה האנטישמית, לא כאן! ג. יש לך בעייה עם זה שאומרים שאתם לא משרתים בצבא, שתלמידי הישיבה חיים על חשבון המדינה ושחברי הכנסת שלכם מושחתים ועושקים את קופת המדינה? אני אומר את זה ואתה מוזמן לנסות לשבור את שיני.

לאנפילאות והקשרה:

תודה על התוספת: - אתם מתנהגים כאילו אתם צדיקים, ובמקביל גונבים משפט זה והמשפטים האחרים כאשר הם נאמרים בהקשר עברינות הפרט - פסולה אבל היא מובנת לי. מרגיזה ומובנת. הייתי אומר גם: מהם מצפים ליותר ולקשרי אומר: הוצאת את דברי מהקשרם. אין לי בעיה אם טענתך (סעיף ג´ שלך). אני מוכן לעלות על בריקדות ולהלחם על זכותך לאומרם, אך לא בהקשר של עברינות פרט זה או אחר והרי כתבתי במפורש: משפטי מפתח שיכולים להאמר במקרה של עבריינות יהודי חרדי ואוסיף לרננה: כל הכבוד על עמידתך בלחץ הכבד תחת אבני הבליסטאות שהוטחו בך ולאנפילאות: יפה כתבת. גם התוכן וגם הפיוט. האם אינך אם ביתה של רננה?

Prince of Wales

New member
איזה בליסטראות ?

היא לא כתבה שום טיעון שהצריך שימוש בבליסטראות. לכל היותר במקלעת קטנה.

Prince of Wales

New member
ואם עוד פעם תשלח לי מכתבי איומים

אני אופיע אצלך בדלת, ואני לא מראה נעים.

סלמון

New member
לגבי מראך - אני מקבל את עדותך

להלן ציטוט האיום שקיבלת: קבל אזהרה. אני שוקלים חסימתך בכל הפורומים עם רעדת קצת - מה טוב. בינתיים נוכחת שרבות מהודעותיך נמחקו וגם הוזהרת ע"י גרשון

חבר´ה

אבקש להרחיק את המריבות האישיות מחוץ לפורום. זה לא קשור לפורום. לתשומת ליבכם

Prince of Wales

New member
גרשון, אותו סלמון התחזה למנהלת

הפורומים ושלח לי מסר מאיים, האם אתה מסכים להתחזות זאת ?

בהחלט - לא ../images/Emo70.gif

אני מציע להעביר את הנושא "להנהלת הקהילות" האמיתית. במייל או בפורום משוב. אם קיבלת מכתב איומים יש לצרפו לפנייה.

סלמון

New member
לאנפילאות והקשרה

תודה על התוספת: - אתם מתנהגים כאילו אתם צדיקים, ובמקביל גונבים משפט זה והמשפטים האחרים כאשר הם נאמרים בהקשר עברינות הפרט - פסולה אבל היא מובנת לי. מרגיזה ומובנת. הייתי אומר גם: מהם מצפים ליותר ולקשרי אומר: הוצאת את דברי מהקשרם. אין לי בעיה אם טענתך (סעיף ג´ שלך). אני מוכן לעלות על בריקדות ולהלחם על זכותך לאומרם, אך לא בהקשר של עברינות פרט זה או אחר והרי כתבתי במפורש: משפטי מפתח שיכולים להאמר במקרה של עבריינות יהודי חרדי ואוסיף לרננה: כל הכבוד על עמידתך בלחץ הכבד תחת אבני הבליסטאות שהוטחו בך ולאנפילאות: יפה כתבת. גם התוכן וגם הפיוט. האם אינך אם ביתה של רננה? סליחה על שליחת ההודעה מעל תחת הניק השגוי

סלמון

New member
לנסיך: אלה אבני קלע?

דמגוגית-קשקשנית-טרחנית-חוצפנית, מטומטמת, עלובה, תחזרי לחור...

Prince of Wales

New member
להנהלת הפורום, אלו הן הדרכים השפלות

אליהן מסוגלים הדתיים להתדרדר. מצוי בידי מסר אותו שלח אלי אחד המתכנה, סלמון=Duke of shit=Prince of shit=מנהלת הפורומים. המסר יובא בהודעה נפרדת.

Prince of Wales

New member
להלן המסר:

========================================== הודעה מ: מנהלת הפורומים אל: Prince of Wales תאריך: 19/09/02, שעה: 23:27:38 קבל אזהרה. מפורסם גם באתר שינוי אני שוקלים חסימתך בכל הפורומים

דגיג סלמון נכבד

אמנם אינני אומר "ברוך שלא עשני אישה" בתפילותי אך עדיין אין זה אומר שאינני גבר. אנא פנה אלי בהקשר הסקסואלי הנכון על מנת לקבל תגובות הולמות. לגבי שאר תגובתך, דברייך ממש לא ברורים. קשה לי לשים את האצבע על מה שלוקה בניסוח ההודעה אבל ממש קשה לעקוב אחרי מה שאתה רוצה לאמר שם. אם התכוונת לאמר שאין לך בעייה עם דבריי כל עוד הם אינם מאשימים את הציבור החרדי בעבירות פרטניות הרי שאחנו מסכימים. הלא מובן לחלוטין מהציניות שבדברי שגם אני מסתייג מהתבטאויות (שלא זכיתי לשמוע עד היום אלא מפיהם של מטיפים חרדים ה"מצטטים" כביכול חילונים עלומים...) המשייכות עבירה ברמת הפרט לחברה בכללה (כגון דוגמאת החרדים הפדופילים) אבל אם תשים לב כל משפטי שכוונו כלפי החברה החרדית כוונו כלפי עבירות מוסריות שהינן עבירות קולקטיביות (כגול השתמטות) להן אחראי במישרין מנהיגי החרדים ובעקיפין כל מי שמצביע למפלגות הטרור הרוחני ש"ס ואגודת ישראל. לגבי התנהגותך שלך - ניסיון זה להתחזות להנהלת הפורומים לא רק שהינו כושל ומחפיר הרי שלאורו דברייך אודות fair fight נראים אפעס....קצת צבועים. אמנם "בתחבולות תעשה לך מלחמה", אבל להתגלות זה לא נעים. ובנוגע לרמיזה אודות אניפלאות - מה בשם האלוהים גרם לך לחשוב שאניפלאות ורננה הן אותו אדם?

סלמון

New member
דברי החביב

כתבת בהודעתך העליונה בסעיף ג´: ג. יש לך בעייה עם זה שאומרים שאתם לא משרתים בצבא, שתלמידי הישיבה חיים על חשבון המדינה ושחברי הכנסת שלכם מושחתים ועושקים את קופת המדינה? על זה השבתי לך שאין לי בעיה עם זה ואני אעלה על בריקדות כדי להלחם על זכותך לאומרם על פי הודעתך הנוכחית אתה מסתייג מהתבטאויות המשייכות עבירה ברמת הפרט לחברה בכללה - ושוב אני מסכים איתך. זו עיקר טענתי - נגד תופעות כאלה (הבאתי את דוגמת ספינת חלקי החילוף שהוחזרה מגרמניה, ובפורום זה מאן דהוא הציג בשמחה את תמונת בעלי הספינה עטורת הזקן במגמה לנגח חרדים באשר הם) לגבי ההתחזות. כפי שאמרת: בתחבולות תעשה לך מלחמה. זה עבד לא רע, כמה ימים היתה רגיעה בפורום והבחור יחסית נבלם. אך כמו שקורה במלחמה - כוחותינו התגלו עם שחר. וכמו שאמרת: להתגלות זה לא נעים. למה צריך להשאיר את המאבק נגד ביטויי הנסיך רק לי. למה אחרים (לא מדוייק כל כך, גרשון מחק לו הודעות רבות ואף הזהיר אותו) אינם אינם עושים זאת? אני יודע שבכל פורום ופורום שינוי בכלל זה, צריך עור קצת עבה. לא להתרגש מידי מכל ביטוי גנאי ולקחת את הדברים קצת בהומור. בימים הראשונים שלי בפורום (די מזמן) הייתי די כעסן. במשך הזמן למדתי להסתכל על מחצית הכוס המלאה ואין לי אלא לשבח את רוב חברי הפורום הקבועים על עמידתם העקרונית על דעותיהם המנוסחות בדרך כלל בטוב טעם ובהיגיון. זה לא נסיון חנפנות - כך אני מרגיש (ואתה יכול עכשיו ללגלג) לגבי אנפילאות, לדעתי היא כותבת בצורה מדהימה. אין לי מושג למה חשבתי כך - היתה לי הארה... אולי נשמע מה אומרת הכלה?

Prince of Wales

New member
מי נבלם ?

אתה גם כזבן בנוסף להיותך תלמיד "חכם" ? ההודעה שלך נתקבלה ב-19 לחודש הזה. אני כתבתי גם בפורום זה ב-19, ב-20 והיום. הנסיון שלך היה כל כך שקוף (לידיעתך ההנהלה צבועה בכחול).

למעלה