לרן ב-

ז י ק ו

New member
לרן ב- ../images/Emo23.gif

גבר רומנטי/טיפקס הוא דווקא גבר רומנטי הוא דווקא גבר רומנטי הוא דווקא גבר רומנטי הוא דווקא גבר רומנטי רוצה בלב להביא פרחים וקופסאות של ממתקים אפילו אמוציונלי ולפעמים הוא מתעקש להסתיר את זה שמתרגש ויש סיכוי יותר מסביר שהוא אוהב אותך כל כך הוא דווקא גבר רומנטי כשהוא רואה בוידיאו סרט כמעט נפלטת לו דמעה ויש סיכוי יותר מסביר שהוא אוהב אותך כל כך

stefan10

New member
אני שונא אותו עד השמיים

נמאס לי מהסבל והאי שקט הלוואי וזה יילך ממני אי אפשר לחיות כך בין אהבה מטורפת לשינאה נוראית אני מאחל שזה יעזוב אותי וייתן לי שקט ואמצע "גבר רומנטי" אמיתי שיהי לו נעים איתי ולא יחליף פרצופים כל שנייה איפה השקט??? והאהבה???

../images/Emo54.gifתפסיק לחפש

רציני איתך מהתקופה שהתפסקתי לחפש כולם מצאו אותי טוב אני בכלל לא מחפש כרגע משהו רציני כאילו פאק תעזבו אותי מהכאב ראש הזה

ז י ק ו

New member
../images/Emo45.gif שדון בהחלט צודק !

אם תרפה מעט ותפסיק לחפש בכל מקום אפשרי.. הוא יגיע בסוף וכאן אני מחמיא לשדון, ואמרתי לך את זה אתה היחיד מכל אלו שאני מכיר שלא ממש מחפש זוגיות אלא זורם עם כל מה שיש אז יאלה סטפן, תכיר אנשים ותפסיק לחפש חתן מיוחל, כי מרוב חיפושים ניהיים משוגעים הוא יגיע בסופו של דבר, השאלה איך מתי וכמה ..

stefan10

New member
תאמינו לי שטולה משתוללת ואני מכיר

אנשים בלי שום קשר ויש חברים שאוהבים אותי.וכל החיפוש הזה השנה זה מניה אחת גדולה.אבל אחרי 35 שנים של שקר ובריחה שתהליך ההתפחכות וההשתנות התחיל כבר לפני 3 שנים בעיר בירידה במשקל.היום אני חיי באמת בחיים שלי בלי להתחבא בעיקר מאחורי אוכל ושומן.אני מרגיש המון וחיי סופסוף .גם המון כאב.כל דבר אצלי קורה באיחור בחיי .וזה מלחיץ להבין שאתה לבד בגיל 36 שמסביב אנשים עם קשרים או אהבה.אשתדל לשחרר מקווה שאלהים ייתן לי יכולת כזאת. אוהב אתכם.

../images/Emo54.gifעזוב את אלוהים

יש לכולנו את הכוח בפנים שם תחפש אותו וגם תשנה חתימה אני חושב שזה גם חלק מהבעיה

למעלה