לרכב בשפיצרינג

marelly

New member
לרכב בשפיצרינג

מי רוצה לרכב בשפיצרינג מחר ? מ 19:00 בערך

TT600RRRRR

New member
אני לא מאמין שאני כותב את זה אבל יש

אופציה , אף על פי שזורקים אותי מהבית מחר. לפני החתונה ביום שישי .

marelly

New member
מעניין

יהיה לרכב על TTRRRR600 אם תגיע נוכל לעשות החלפות ?

45degrees

New member
TT600RRRR זה הכלי עם 2 המסננים

הפתוחים? עם הפח גלי במקום מגן בוץ? כזה צבוע יפה יפה באדום שחור לבן?

TT600RRRRR

New member
כן . שבוע הבא אני עושה לו

בוכנה וריינגים. אני בדילמה עם לקחת בוכנה שמעלה את יחס הדחיסה או רגילה . יש עצות ?

enigo

New member
שמעלה.

לפחות מהנסיון עם וויסקו (ואני מניח שזו החברה?) ב-XR של חבר מתקבל מנוע חי יותר בביניים ואין שום בעיות התנעה או משהו. מצד שני, לא יכול לדווח על אמינות, לא עבר מספיק ק"מ... אבל זים לב, מעכשיו רק בנזין, אין יותר לתדלק בתערובת עם נפט הסקה מבלי שלאופנוע אכפת!

TT600RRRRR

New member
מה עם צילצולים? דיברתי עם זה שעושה

את העבודה הוא אמר ויתכן שיהיו צילצולים אחרי זה . נקווה שלא .כי כבר קשה לו קצת עם ההתנעות והוא מעשן כמו קטר פחם שלא עבר חוטר מיליון שנה

45degrees

New member
אם אתה רוצה אני יכול לעזור

במדידה מדויקת (ביותר) של יחס הדחיסה כך שתישאר בתחום הסביר (בלי צילצולים). יש דרכים להתאים גם את הראש, וגם את הבוכנה ליחס דחיסה גבוה, ביצועים גבוהים, ועדין בתחום הסביר. אם הבנאדם שעושה לך את העבודה לא יודע איך לעשות את זה תיזהר - מנוע שמצלצל יותר מדי לא יחיה הרבה.

TT600RRRRR

New member
הוא בסדר הוא היה עובד במטרו

ואני סומך עליו. עם לא תמיד אפשר לישרוף את המועדון. כל עזרה תתקבל בשמחה תודה רבה

enigo

New member
אין צילצולים

ולמה שיהיו? 10.25 זה אומנם גבוה בהרבה מה-8.3 המקורי (ב-XR650, כן?), אבל בטח לא מהפכני במבט כולל.

enigo

New member
מייק?

תוודא שיש לו במלאי ותוודא שהבוכנה הנכונה ביד שלך לפני שאתה נוגע במנוע...

111SM

New member
נראה לי שגם אני יגיע עם הרכש החדש

אבל רק ב21:30 אאאאאחחחחחח גאזייים כבר הרבה זמן לא התחרעתי

TT600RRRRR

New member
בדקתי שיש לו במלאי

(המזל שלי הוא שזאת אותה הבוכנה כמו xt 600). והיא לא כול כך יקרה. אני גם קונה ממנו את סט האטמים לראש מנוע . יש עוד משהו שאני צריך?

45degrees

New member
כן - אל תקנה כלום אלא אם אתה

בא מצויד במיקרומטרים ומספרי חלק מעודכנים של מה שאתה צריך. ה"אמינות" של הבנאדם ידועה בכל רחבי הגלובוס. לא סתם הוא מכונה מייק "עוד שנתיים"

TT600RRRRR

New member
זה בסדר . דיברתי איתו הוא יודע שאני

צריך את החלקים .ויש בנינו הבנה בנושא זה של זמן חוץ מזה במלא לא יצא לי לרכב השבוע כי אני מתחתן ביום שישי אז יש לי זמן.

למעלה