לרישיקה

lichilooloo

New member
באחת התוכניות??

כאילו בכול תוכנית היא לובשת את השרוולים האלה.. אומנם בצבעים שונים אבל עדיין.. מה אין לה כסף לחולצה שלמה??? סססססססתתתתתתם אני צוחקת זה יפה אני אוהבת את זה אבל לא כול תוכנית... זה כבר מעצבן

tshornym

New member
../images/Emo143.gifסופסוף אולי ממשלה חילונית !

הגיע הזמן באמת ! אני ממש מקווה שהעבודה אכלה אותה בגדול ושינוי יעלו כי אני מתעבת את ש"ס . מסכן מצנע , עכשיו כול אוכלי הנבלות שבעבודה יעוטו עליו והם שוכחים את העובדה שבהם לא בחרו ואם הם היו עומדים היום כנציגי העבודה אז הם היו מקבלים הרבה הרבה פחות מנדטים . אני מחזיקה אצבעות לשינוי ! כיפאק היי !!!!!!!! ואני מקווה שלא הייתם שאננים והצבעתם גם , כי למרות שיש לי מבחן חשוב הלכתי להצביע !!!! אנחנו אזרחי מדינת ישראל הגאה לומר : " ש"ס ! חייכו!אכלתם אותה".

michalula

New member
מורן ורישיקה?!

ואט דה פאק?! אם זה היה רפיק ומורן זה היה הכי טוב

tshornym

New member
../images/Emo39.gifהבהרה קטנה

אין לי בעיה עם דתיים , להיפך . אני מעריכה אותם על יכולתם להתנהל כפי בני ישראל היו אמורים להתנהל , כלומר, שילוב חיי הדת עם חיי היומיום המודרניים . התיעוב שלי הוא דווקא כלפי ש"ס כי הם כופים את עצמם עליי ודואגים להזכיר לי שאני חילונית מסריחה בעוד שכסף שלי שניתן להם לא מסריח . אותי זה מאוד מאוד מרגיז . לעומת זאת אין לי בעיה עם דתיים וכול הכבוד להם . בלעדי הדת לא היינו פה כי אם באוגנדה! שוב , הבעיה שלי היא לא עם הדת (יש לי כבוד רב ליהדות , כי אני חלק ממנה) יש לי בעיה עם אנשי הדת שמדברים בשמה ומעוותים אותה לגמרי והם שפועלים בניגוד לה - רמז :לחלק קמיעות הם נגד אחד האיסורים הברורים שלא משתמעים לשתי פנים "לא תעשה לך פסל ותמונה" שמצוי בעשרת הדברות . נ.ב. לילדונת היחידה -את יודעת ? מותר גם לדבר בפורום לא רק על זיונים . יום טוב שיהיה לך .

ממשלה חילונית זה הדבר

אבל זה לא יקרה כי מצנע לא נכנס לממשלת אחדות ואם מצנע לא יהיה אז גם שינוי לא יהיו מה שמשאיר את ישראל עם ממשלה ימנית קיצונית חרדית וצרה שזה בערך הדבר הכי עצוב שיכול לקרות!!! אני אומר שמצנע צריך לוותר ולהסכים לממשלת אחדות ואז גם שינוי ירצו וזה אומר שהחרדים והדתיים נשארים בחוץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo11.gifט..ו..ב אם אתם מתעקשים..../images/Emo11.gif

ואתם לעזאזל מדברים עכשיו על מצנע?! מה הקשרררררר לפורום?!

the student

New member
לרישיקה

בקשר לתוכנית של אתמול , הערת הערה בקשר לזה שרפיק אמר שהיה להורים שלך קשה לקבל אותו. תגובתך הייתה :"לפניך היה לי חבר הודי - אז זה בסדר" אני אישית ממוצא הודי ולדעתי, הגברים ההודים הם הכי שווים שיש. גם שזופים, גם שרמנטיים וגם מנומסים וג´נטלמנים. יש לי המון חברות לא הודיות שחושבות בדיוק אותו הדבר. מאוד התפלאתי לשמוע דווקא ממך הערה כזו. אני בטוחה שלא התכוונת, אבל: פעם הבאה תחשבי על הצופים שצופים באופן קבוע ב "y בלילה".

מה הקשר בין הודי לשיזוף???

הודי הוא שחור,נקודה. גם אם הוא יחיה בקוטב הצפוני שאי אפשר להשתזף שם הוא תמיד יהיה שחור!!! בכל מקרה,היא אמרה את זה בצחוק,לא צריך לקחת קשה... לא זכור לי האמת ששמעתי שהיא אמרה את זה,אבל שיהיה,מאמינה לך.

למעלה