לריסה ופחימה -

לריסה ופחימה -

לא אבכה אם אגלה ששתיהן איבדו את אהוב ליבן. את של פחימה - בסיכול ממוקד - טיל לפרצוף של זביידי. בין העיניים את של לריסה - בשיגול ממוקד - חבורה של רוצחים שלא ראו בחורה עשרות שנים

לא, אשרת -

עולם שבו רוצחים שפלים זוכים למנת החמצן הדרושה להפעלת איבריהם, ותינוק בבני ברק מאבד את נשימתו, והרופא שאמור להיות באמבולנס נמצא באירוע בעודו בתפקיד, הוא עולם מכעיס ועצוב.

אשרת

New member
ומה לעשות..

שבארץ אין עונש מוות לרוצחים? ומה לעשות שבמגן דוד אדום יש מספר תקנים ממש מצומצם ואשר משחקים שם בחיי אדם? מכעיס מכעיס, אבל ...

אני לא מטיל ספק בקיומו, אשרת

אבל, נפלאות הן דרכי האל, כנראה. אני לא מצפה שיחוקק חוק עונש מוות לרוצחים, אני מאמין ומקווה שהם ישלמו את המחיר עוד בחיים האלה, בדרך כזאת או אחרת.

אשרת

New member
תמשיך לקוות...

לא יודעת אם אי פעם היית בתא כלא, אבל האמן לי (ולא, אני לא הייתי כלואה אף פעם!!) שאין להם ממש על מה לבכות עם התנאים שלהם שם.
אבל שאלה אחרת לי אליך - במה פשעו האחרים שהם צריכים לסבול את מגע גופו של עמיר?

יצא לי להיות במחנה עופר -

התחשק לי לדפוק 5.56 בכדורעף שלהם באמצע המשחק. מתקן כליאה למי שאנחנו מגדירים "בלי דם על הידיים". עם כל הפקסים שהם שלחו שם - התחשק לי להכניס לתוך כיכר לחם רימון רסס, ולזרוק להם בחזרה.. אולי אז נראה קצת דם על הידיים שלהם.

אשרת

New member
וכל זאת..

משום שישראל חתומה על אמנה שדואגת לזכויות האסיר
את דעתי על האמנה הזאת אמרתי כבר באחד הקורסים, אבל בשורה התחתונה: זאת אמנה שהמדינה באמת לא חייבת לעמוד מאחוריה.

זה לא רק בגלל זה -

השאיפה למודיעין איכותי מתעלה על השיקולים הבאים מאמוציות - אין זה אומר שאסור לפנטז, נכון? :)

אשרת

New member
אפשר לחישוב שרב המרצחים

מן החמאס יושב שם : ) וכן, לפנטז מותר , כי זה מה שנשאר... נראה לי.

אני מדבר על משתפי פעולה -

כאלה שרצחו או תכננו לרצוח ואנו משתמשים בהם ככלים - אין טעם להרחיב.. אכן - לפנטז זה מה שנשאר, לבינתיים :)

אשרת

New member
אני ידועת על מה אתה מדבר ../images/Emo13.gif

ואכן אין טעם להרחיב... לבינתיים?

למעלה