לרינת....וגם לכולם.... זאת בתמונה עם הורוד זאת אורלי?
Y yardenos3 New member 1/6/04 #5 אבל... היא מאוד דומה לפי דעתי לאורלי וגם ראיתי אותה במסיבת ההשקה, ואם יש לך תמונות של אורלי אז תשים בבקשה
אבל... היא מאוד דומה לפי דעתי לאורלי וגם ראיתי אותה במסיבת ההשקה, ואם יש לך תמונות של אורלי אז תשים בבקשה
Y yoooni New member 1/6/04 #6 ראיתי את שתיהן מקרוב הן לא דומות... לגבי תמונה של אורלי, לי אישית אין כרגע, אבל מישהו פה פעם צילם, אז תחפשי בקבצים שהעלו לפורום או לגלריות.
ראיתי את שתיהן מקרוב הן לא דומות... לגבי תמונה של אורלי, לי אישית אין כרגע, אבל מישהו פה פעם צילם, אז תחפשי בקבצים שהעלו לפורום או לגלריות.
Y yardenos3 New member 1/6/04 #9 הכוונה הייתה.... שזה נשמע כאילו אתה מנסה להגיד אני ראיתי אותן את לא אז זה אומר שאני יודע מה אני אומר ואת מדברת שטויות!
הכוונה הייתה.... שזה נשמע כאילו אתה מנסה להגיד אני ראיתי אותן את לא אז זה אומר שאני יודע מה אני אומר ואת מדברת שטויות!
Y yoooni New member 1/6/04 #11 אפילו לא קרוב למה שאני ידבר בצורה מגעילה כזאת.... זה בכלל לא היה בקטע של התנשאות, וחוץ מזה זה לא קשור, כי את גם ראית אותן במסיבת השקה... רק אמרתי שהן לא דומות
אפילו לא קרוב למה שאני ידבר בצורה מגעילה כזאת.... זה בכלל לא היה בקטע של התנשאות, וחוץ מזה זה לא קשור, כי את גם ראית אותן במסיבת השקה... רק אמרתי שהן לא דומות
Y yardenos3 New member 1/6/04 #12 אני......... אני שעליתי לפגוש את רוני ראיתי רק את זאתי שיש בתמונה אז חשבתי שזאת אורלי כי היא הייתה ליד רוני, וזאת שנתתי לה את המכתב אז חשבתי שזאת אורלי
אני......... אני שעליתי לפגוש את רוני ראיתי רק את זאתי שיש בתמונה אז חשבתי שזאת אורלי כי היא הייתה ליד רוני, וזאת שנתתי לה את המכתב אז חשבתי שזאת אורלי
Y yoooni New member 1/6/04 #13 התמונה לא כל כך ברורה האמת.... בקושי אפשר להבין ממנה משהו, זה צולם בפלאפון, איכות גרועה.