לרחל הדרומית

ilan0111

New member
לרחל הדרומית

היי מה המצב???? רציתי לספר לך על יום ההולדת שהייתה לי לפני שבועיים בערך (17.2.78). יום ההולדת שלי חל ביום שבת אבל חגגתי ביום שישי. הכל היה נחמד, הגיע הערב המיוחל ויצאנו. קבענו עם חברים במועדון (במערב ראשון). מפה הכל מתגלגל על הפנים.... שכן קרוב שלי, שגר מולי, דפק לנו ברז (בלשון רבים מאחר ויש לי אח תאום), הוא ואישתו לא הגיעו בגלל שיש להם מופע סטנד-אפ בערב. תירוץ דפוק. אמרתי לו לא שהוא יכל להגיע 10 דקות לפני ולהגיד שלום ויום הולדת שמח....טוב הוא גם שרוט.... אח"כ כשנכנסו למועדון, חיכינו בפנים לזוג חברים של אחי - כמובן שגם הם דפקו ברז ולא באו!! ביום למחרת, אחי אמר לי שהם פשוט "ישנו" ולא קמו ולכן שכחו!! את מבינה...הם " ישנו"...טוב שרוטים...הבא בתור...יצאנו מהמועדון אחרי חצי שעה כי הם לא באו. הלכנו למסעדה אחרת במרכז ראשון...גיסתי יושבת מולי ורואה אותי משחק עם התפריט...היא פונה אלי ואומרת: " הבנתי, האוכל לא נראה לך, נלך". כמובן שישר הסכמתי ועברנו למסעדה אחרת. בסופו של דבר נחתנו ב"נאפיס" חולון. ישבנו, אכלנו (אגב, אני הייתי לבד) וכאן זה נגמר. או שחשבתי כך: הגיע יום ראשון!! זה יום החשבונות???חחחחח גיסתי התעצבנה מאוד, מאחר ובעלה, אחי, שתק על זה שאנשים לא הגיעו...ואז התחיל עוד בלאגן של השמצות וכ"ו. זה נגמר בזה שהתנתקנו מהשכן שלנו כי הוא פשוט לא העריך אותנו, לא שם עלינו הקיצר!!!. שנה שעברה חגגנו לו פעמים!!! גם שישי וגם שבת...ואלי, שאני גר מולו ברחוב הוא אפילו לא קפץ להגיד שלום...פגשתי אותו והחל לתרץ תירוצים מפה עד הודעה חדשה...כאב לי..עשו לי...נגמר לי...רק הוא במרכז העיניינים...זה מסוג הבחורים שבחיים לא יגיד: " סליחה, טעיתי, הייתי צריך לבוא, אני מצטער על כך" ---עניין של אופי, עזבי. לי יש אופי, ואני ממש לא משתחצן, אם טעיתי אני אגיד, אין לי בעיה. כולנו בני אדם. גם אני טעיתי הרבה...המזל שלי שאני בחור שלא לוקח ללב...בהתחלה אני מתבאס אבל דיי מהר מאוד אני כבר על הגל הבא. מה עוד שגם חברתי לשעבר רוצה לחגוג איתי...התקשרה אלי ואמרה לי קניתי לך מתנה, בוא נשב בארומה בקניון (זה לידי). אוף ...אין לי חשק...אבל לא נעים לי...בכל זאת היא מכירה אותי דיי הרבה זמן...חשבתי לעצמי...נצא, אחרי העבודה, נאכל משהו קטן....העיקר שזה יעבור לה. אני בכלל לא מתקשר אליה, היא לא מבינה את הרמז העדין...היא חושבת שאני קמצן שאני לא מתקשר...חחחח...ואני לא רוצה להעמיד אותה על טעותה...היא תבין בעדינות..., טוב, אני בקודם באתי והייתי חייב לראות את תגובתך, פשוט הסתקרנתי, אני הולך להתקלח, לאכול משהו, ולשמוע שירים...טראנסים...אני חולה על המוזיקה הזאת!!! בקיץ בלילות, החלונות אצלי פתוחים בחדר, שומע בכיף שלי!! רק חבל שיש לי שכנה מטורפת למעלה, כל הזמן אומרת, תמיך!!! אתה מפריע, אבל אני מתנסח בדיפלומטיות: עד השעה 23:00 אין לישון!!!חחחח.ח, יאללה, חמודה, אני קם , אגב, האמייל שלי הוא: [email protected] , ביי!!!!!

ערב טוב אילן../images/Emo9.gif

קודם כל על אף האיחור מגיע לך המון המון מזל טוב לרגל יום הולדתך, שפע ברכות ואיחולים והגשמת כל משאלותיך, ובלה בלה בלה, חחחחחח. תראה רק במקרים כאלו כמו יום הולדת, צרה, ארוע חשוב, אתה מצליח לבחון מי הם החברים האמיתיים שלך, למי אתה באמת חשוב שיעשה מאמץ בשבילך ולמי לא. והנה נוכחת לראות מי הם. ופה השיקול שלך איך להמשיך איתם מערכת יחסים, אם בחברות טובה וקרובה או סתם ידידות. קודם כל מצויין שאתה בחור שלא לוקח ללב, אחרת החיים שלך היו על הפנים, אנחנו עם כזה שאחד פוגע בשני, וטוב שאתה מצליח להתמודד עם מצבים כאלו. תראה, עם חברים אתה לא מתחתן, כל אחד מוצא את דרך החיים שלו, יש מי ששומר על קשר חברות חזקה ויש שפחות. ויש כאלה שנעלמים לגמריי. אתה לאורך כל החיים מכיר חברים חדשים, הנה אפילו כשאתה נכנס פה לפורום אתה מכיר חברים, עבודה חדשה שם אתה תכיר, כשתתמסד יהיו לך החברים של האשה וכך הלאה והלאה. ועכשיו עזוב את השכנה המטורפת שלך,חחחחחחח שמע טראנסים כמה שאתה רוצה ועוד יכול, תהנה גם אני אוהבת מוסיקה רועשת, כשאני בניקיונות רק פול ווליום אחרת אני לא מנקה. חכה חכה כשיהיו לך ילדים, תראה מה זה טראנס אמיתי, לילה טוב בחור וכל טוב לך.

למעלה