לרותי

Novo8

New member
לרותי

היי, מקודם שאלתי אותך 2 שאלות אחת מהן הצריכה תקשור וענית עליה, אך על השניה, שאינה מצריכה לא הסברת לי. רציתי לדעת אם תוכלי להסביר לי קצת מה זה אומר יקומים נוספים. היקום נחשב למשהו אין-סופי אז איך זה שיש עוד? רציתי גם באותו הקשר לדעת מה זה אומר על נשמה שלא באה מהיקום הזה, ואם ניתן בכלל לדעת כמה יקומים יש, ואם קיים מידע בנושא. שמתי לב שמההודעה הקודמת לאחר כמה תגובות זה לא קופץ יותר, לכן פתחתי הודעה חדשה. בתודה גדולה.

רותי 11

New member
Novo8 היקר - אין דבר כזה

אין סוף, האין סוף מתבטא בעיניים שלנו, כי אנחנו לא מצליחים לראות את הקצה אבל בהחלט יש קצוות וגבולות לבריאה שאנחנו נמצאים בה. אתה אולי מתכוון לבריאה ואכן יש עוד בריאות אנחנו למעשה הבריאה ה -12 והתכנית של הבריאה הזאת היא ההתנסות שלנו ביסוד האדמה, ואת זה הביא יהווה לכאן, הוא "המומחה" לכך, ולכן יש חשיבות גדולה למישור שלו אנחנו מישור אחד מתוך 24 מישורים יש הרבה יקומים ויש הרבה מימדים בעצם עד כמה שידוע לי יש 12 מימדים. יקומים ועולמות והסתברויות זה משהו שונה היקום שאנחנו חיים בו זאת מציאות אחת בלבד מתוך הרבה מאוד שאנחנו באמת כבני האדם לא מסוגלים לספור אותם. יקומים מקבילים בעצם אלה הן הסתברויות שלנו, וגם אנחנו חיים (בחלק מהם).

Novo8

New member
לרותי תודה רבה, עוד כמה שאלות בנושא

אז מה נמצא מעבר לבריאה שאנחנו נמצאים בה, האם קיים ריק מסוים שסובב אותנו מסביב ליקום ומעבר לריק יש עוד יקומים? האם ידוע לך את מספרם של היקומים, או שמדובר במספר לא מבוטל? האם יקום זה דבר שממשיך להתרחב ולהתפשט או שגודלו הוא נתון קבוע? השאלה המטרידה אותי ביותר: אני יודע שבכדור הארץ יש מספר לא מבוטל של נשמות שמקורן לא מהיקום הזה, אז מה זה אומר? זה אומר שמכל יקום שמכיל נשמות הרכבן הוא מותאם לאותו יקום? ואם אפשר עוד אחת חשובה מאוד: קראתי פעם שכל יקום מייצג חלק אחר מהאלוהות, שמעת על זה? האם ידוע לך על תקשורים שנעשו בנושא, ספרים שמנסים להסביר? כי אני קראתי על הרבה אנשים שהמקור הנשמתי שלהם לא מהיקום הנוכחי. בתודה רבה!

רותי 11

New member
יקירי אתה עושה בלגן

יקום ובריאה אלה הם שני מושגים שונים נכון שיש נשמות שמגיעות מממדים ועולמות אחרים, יקום זה משהו שהוא מקביל לנו. מעבר לבריאה עצמה יש עוד בריאות לא כולן פעילות ובעצם עד כמה שידוע לי הבריאה הנוכחית היא הפעילה ביותר מעבר לכך יש את שדות החושך.

Novo8

New member
לרותי תודה על ההסברים, רק עוד הבהרה נוספת

מהספר מבשרי השחר הפליאדים טענו שהם באו מיקום שהגיע לשלמות. אז הם מנסים לומר שהיקום שלנו לא הגיע לשלמות? אני לא מבין את זה. מהו מרחב החושך? המרחב העצום שעוד לא התרחשה בו בריאה? מה זה אומר על נשמה שבאה מעולמות וממדים אחרים? האם קשיי ההסתגלות שלה לכדור הארץ קשים בהרבה? האם בעקבות ההתגלגלות בכדור הארץ ההרכב והמבנה הנשמתי של נשמות שמקורן רחוק מפה, משתנה בעקבות הירידה לחיים בכדור הארץ?

רותי 11

New member
Novo8 היקר

התרגום של המחברת או של המתרגם לקחו את זה לפרוש של יקום הם כנראה התכוונו לעולם או מישור, ואין דבר כזה מושלם. כמו שציינתי המקום המרכזי והחשוב ביותר בבריאה הזאת זה המישור שאנחנו נמצאים בו וזה המישור של הבחירה החופשית שבעצם הנושא שלו הוא הנושא המרכזי שהבריאה הנוכחית עובדת עליו. שדות החושך בעצם משם נוצרה הבריאה או יותר נכון משם אנחנו שואבים את האנרגיה ליצירת הבריאה הנוכחית ובעצם כל הבריאות. נשמה שמגיעה ממימד אחר או עולם אחר ולא רגילה לחוות כאן בגוף בהחלט קשה לה יותר בגלל הדחיסות של הגוף הפיזי. המבנה הנשמתי לא משתנה, הליבה של הנשמה לא משתנה ולכן כאשר נשמות בוחרות להגיע לכאן (נשמות שלא מתגלגות כאן באופן קבוע) הן מגיעות לכאן מכל מיני טעמים וסיבות משלהן או משל הבריאה עצמה.

Novo8

New member
לרותי תודה רבה, רק עוד שאלה אחרונה.

נשמות שבאות מעולמות וממדים אחרים, שבאם אין בחירה חופשית. איך מתנהלות הבריאות שלא מתקיימת בהן בחירה חופשית? האם יש תדר של כפייה על כל הנשמות המצויות באותם עולמות ומישורים? הבחירה החופשית נשללת מהן? אז איך מתאפשר המעבר שלהן למישור שלנו, שבו כן קיימת הבחירה החופשית? בתודה גדולה וסליחה על מבול השאלות.

רותי 11

New member
כל מישור יש לו את ההתנסויות שלו

לרוב שם יש לדוגמא רק אהבה והם לא מכירים משהו אחר מלבד זה, כעס, פחד, שנאה ועוד.. כל מישור יש לו את הנושא שלו. ואנחנו נמצאים במקום שבו יש בחיה חופשית וזה לצורך ההתנסות עצמה ללמוד תוך כדי תהליכים.

Novo8

New member
לרותי תודה גדולה הסברת לי דברים מהותיים בנושא

למעלה