לרותי

Lost windfire

New member
לרותי

היי רותי האחת רציתי לשאול אותך לגבי גלגולים קודמים , בעיקר בכמה תחומים שאני מאוד מתחברת אליהם 1- סוסים, אני חושבת שזה משהו שהיה מאוד מזמן קשה לי כבר לזכור, אבל מדוע לדעתך אני מאוד אוהבת סוסים וזה מהווה חלק חשוב מהחיים שלי? 2- מלוכה או אצולה, יש לי תחושה שהייתי בעבר קשורה לבית מלוכה או לאיזה שהיא אצולה, אולי אפילו מישהי מוכרת. 3-יפן, מאוד מתחברת ונמשכת לתרבות הזאת , בצורה בלתי מוסברת. אשמח לשמוע את דעתך וכמו כן...אם בא לך לשתף איזה משיכות יש לך ומה ההסבר שמצאת לכך? נגיד דברים שאת אוהבת או תחומים שאת קשורה אליהם?תרבויות? יום מצויין

רותי 11

New member
Lost windfire יקרה ../images/Emo140.gif

ראשית אין צורך לקרוא לי רותי האחת מספיק רותי. 1. סוסים - אני רואה תמונה שלך שהיית רוכבת סוסים, רוכבת מקצועית, תחרויות וכל זה. 2. אני רואה אותך בארמון, באחת מהנסיכויות הערביות, גם שם היית אישה, אני פשוט רואה תמונה איך נושאים אותך בתוך אפיריון או משהו כזה. אני לא מקבלת שהיית מוכרת כאשת אצולה - הכוונה מוכרת היום, אז במדינתך ברור שהיית מוכרת מאוד. 3. ביפן אני רואה אותך דווקא כגבר, היית שם לוחם שקשור לאומנויות הלחימה. אני למשל כל החיים אהבתי את הוואי, פשוט בשבילי הוואי זה גן עדן עלי אדמות למרות שלא הייתי שם מעולם, מסתבר שזה מגיע ממספר מקומות אחד מהם זה אחד הגלגולים האחרונים שלי עברתי לגור בהוווא הייתי אינדיאנית והיה לי בעל שלקח אותי לגור שם. לצערי מתתי שם מאוד צעירה - מתתי בזמן לידה. למשל תחום גלגולים הנשמות זה תחום שמאוד משך אותי, מכל מיני סיבות, ואחת מהן היא פשוט שעסקתי בזה בתקופת חיים אחרת שלי. גם הסיפורים על אטלנטיס תמיד ריתקו אותי עוד מהילדות מהפעם הראשונה ששמעתי את השם הזה, והיום אני מבינה למה - הייתי חלק מאותה תרבות. (האמת שרובנו היינו שם)

למעלה