לרותי 11

לרותי 11

קראתי כאן בפורום שרשמת שאת מתקשרת עם נשמות בתקשור ישיר... את יכולה בבקשה להרחיב על זה? איך את מתקשרת איתן, אם לא בעזרת סיאנסים? בעזרת מה? מה צריך? האם מישהו אחר יכול לעשות את זה? וכו'...

בעזרת מדיטציה ונשימות

תהליך התקשור מאוד דומה לתהליך מדיטציה רק שנשאלות שאלות תוך כדי הנשימות והמיטציה, בעצם בעזרת התקשור אתה הופך צינור למידע שמועבר דרכך, זא' אם תשאל שאלה עליה אתה מעוניין לקבל תשובה או לשוחח ולהתייעץ עם יישויות, ובראש (במחשבה) כשתשמע תשובה ברורה, והברורה ביותר מבין התשובות שתשמע זו התשובה הנכונה. כך לפחות אני מנסיוני מכירה את התקשור וסליחה לרותי שאליה הופנתה השאלה
לינוי

?

אני עושה מדיטציה... אני נוהג לעשות מדיטציה לפחות פעמיים עד שלוש פעמים בשבוע!! את אומרת לי שאם אני אשאל שאלות בזמן המדיטציה אני אקבל תשובות? אפשר לתקשר עם כל אחד בעזרת מדיטציה? אה, ותודה!

smallnig

New member
לא. זה תלוי איזו מדיטציה אתה עושה

בשביל לעשות תיקשור בעזרת המדיטציה אתה צריך להיות בעל נסיון של מלא זמן, כי אתה צריך לדעת איך לעשות את זה ולבצע את זה נכון, ולהבין באנרגיות. או שאתה צריך להיות בעל יכולת מיוחדת. בוא תספר לי איזו מדיטציה אתה עושה

איזה סוגים יש?

אני עושה מדיטציה רגילה - לשכב על הגב, לנשום נשימות עמוקות, לדמיין דברים מרגיעים תוך כדי נשימות... זה מאוד מרגיע אותי... ואני לא יודע אם זה פרט חשוב או לא, אני עושה מדיטציה עם מוזיקה מיוחדת... (מים מרשרשים, ציפורים, חליל) ועכשיו שמעתי שיש אפשרות לתקשר עם רוחות בעזרת סיאנסים שעושים בעזרת מדיטציה, אני לא מתכוון לעשות סיאנס כזה, אך אני מאוד מתעניין בנושא ורוצה לדעת... אגב, אם זה לא סוג המדיטציה שאיתו אפשר לתקשר עם רוחות, אז איך אפשר לתקשר איתן בעזרת מדיטציה?

smallnig

New member
תקשיב

הנושא של המדיטציה הוא נושא אינסופי. בעיקרון כל מחשבה שלך, כל תהייה עמוקה שלך היא מדיטציה. מה שאתה עושה זה סתם מדטיציית RELAXATION כמו שאומרים שהיא בעיקרון פשוט משפיעה על הגוף שלך שיירגע בעזרת תמונות וצבעים שונים. אתה לא תוכל לתקשר עם הרוח דרך מדיטציה אם אין לך היכולת, אלא אם תשקיע בזה את חייך. [אם בכלל]

אני לא רוצה לתקשר עם רוח

אני רק רוצה לדעת איך לעשות את זה בעזרת מדיטציה. מה צריך לעשות, מה צריך שיהיה, עם מי אפשר לתקשר וכו'. אין לי שום רצון ובטח שלא יכולת לתקשר עם רוחות רפאים דרך מדיטציה, אני רק רוצה לדעת איך זה אפשרי.

smallnig

New member
מצטער

בלתי אפשרי לענות לשאלה שלך.. זה לא הולך כמו "איך לעשות את זה", זה תהליך ושילוב של מלא דברים שאני בטח לא מתכוון לפרט פה.

MegaMan

New member
אמ...

ואיך אני אדע שהתשובה שאני מקבל בראש היא לא פרי דמיוני או התת מודע שעונה לי ?כאילו מאיפה אני יכול להיות בטוח שבאמת אני מקבל תשובה מיישות אחרת שהיא לא אני עצמי ?בסיאנס לדוגמה עם כוס הכוס זזה לבד ,ללא שליטה של האדם האוחז בה ,אך כאן ?אם תיתני עוד הסברים אשמח.

את רשמת למגה-מן משהו בקשר לאיך

לתקשר עם רוחות בעזרת מדיטציה - לפתוח בנשימות ולשאול שאלות. זו כל המדיטציה? ככה אפשר לתקשר איתן בעזרת מדיטציה?

רותי 11

New member
מתן סליחה רק עכשיו קראתי את ההודעה

כולם כולל כולם יש להם את היכולת הזאת למעשה כולנו מתקשרים רק לא כולם מודעים לזה ישנם מספר דרכים לתקשר. סיאנס מאוד מאוד לא מומלץ כי אז מתקשרים עם נשמות תועות שהן רק יכולות להזיק לנו לכן מאודמומלץ לא להתקרב לזה. אני מתקשרת ישירות, פשוט מתחברת להדרכה שלי שואלת ומקבלת את התשובות. לכולם יש הדרכה לאל יוצא מן הכלל. הבעיה בתקשור היא לא ממש לתקשר - אלא לזהות ולדעת שאתה אכן מתקשר עם ההדרכה שלך או האני העליון שלך ולא עם ישויות מהצד הלא מואר. לכן מומלץ לקבל הכוונה בהתחלה - למרות שכדי לתקשר לא משמ צריך ללמוד את זה - צריך לתרגל - יש גם ספרים שמלמדים לתקשר אבל מדיטציות ותרגילי ריכוז יכולים לעזור

רותי 11

New member
כל אחד מתקשר בצורה אחרת

כולנו ראישת מתקשרים בחלומות. ושנית אנחנו הרבה פעמים מקבלים מידע ואין לנו אפילו מושג שההדרכות שלנו הם אלה "השתילו" אותו. הרבה פעמים יש לנו מעין הארות, לרוב זה משהו שמגיע או מהנשמה או מההדרכה שלנו האינטואיציה שלנו זה תיקשור עם האני העליון שלנו. ועוד

למעלה