לרותי שלום

לרותי שלום

הייתי רוצה לדעת בבקשה לגבי גילגול האחרון של לידור ושלי אם אפשר? ועוד שאלה קטנה האם נשמות שסיימו את התיקון שלהם חוזרים לגילגול נוסף או שנשארים בעולם הנשמות ומחכים לעידן החדש.............? בתודה רחל

רותי 11

New member
היי חמודה - אני חושבת שעניתי לך

לגבי הגלגול האחרון שלכם ביחד. הרבה נשמות שסיימו את תפקידן חוזרות היום לכאן רק לצורך עזרה חלקן בגוף פיזי וחלקן עושות את זה מהעולם שמעבר לצעיף.

רותי יקרה

אני זוכרת ששאלתי אותך אך לא ענית לי כי המחשב שלך שבק חיים וההודעה שלי עברה לדפים קודמים. אם תוכלי לענות לי אודה לך מאוד.

רותי לא קיבלתי ממך תשובה.....................

ושוב השאלה תעבור לדפים קודמים.... אם תוכלי ובזמנך הפנוי תעני לי יקירה

רותי 11

New member
היי מתוקה- הנה אני כאן לענות../images/Emo24.gif

מה שמראים לי וזה ממש בלחץ כי לא רצו להראות לי זה שהיו ביניכם מספר מערכות אחת מהן הייתה של אמא ובן ואחת מהן של אחים, שניכם אחים זכרים, הוא גם היה מורה שלך.

רותי זה מוזר.................

איך יכול להיות מצב כזה?של כמה מערכות?בו זמנית?אז מי אני ולידור באמת?בעל ואישה?נשמות תאומות? אז יש משהו שאני לא מבינה איך?אם הוא המורה שלי איך יכל להיות גם אחי,בעל גם בן ובהתחשב בזה שהוא נשמה תאומה שלי? מה שאני מבינה שכל חיינו הם משחק אחד גדול??את מוכנה להסביר לי איך בגילגול אחד הוא היה בשבילי כל-כך הרבה דברים? רגעעעעעעעע אם הוא היה המורה שלי האם גם עכשיו הוא המורה שלי? רותי יקירה אשמח מאוד אם תוכלי לתת לי הסבר מפורט כי התבלבלתי עכשיו לגמריי!!!!!! בתודה ובציפייה לתשובתך!!!!

V e n e r a

New member
מעניין, נשמות שסיימו ובאו לעזור

הן יהיו אנשים בעייתיים שיוצרים מקום לעבודה של אחרים? כלומר אנשים קשים וסוררים, או מיני דיקטטורים, וע"י קיומם יוצרים אצל הסובבים אותם צורך להתמודד איתם ובכך להתפתח...? או שאלו אנשים שנראה שמסתדרים טוב ואינם זקוקים לעזרת הזולת וכעת מקדישים מזמנם לעזרה ותמיכה באחרים? והאם נשמה שסיימה ובאה כעת לעזור , יכולה בזמן הגלגול "לחטוא" ולהביא למצב שבו היא צריכה שוב לתקן דברים? המון תודה על הזמן והאנרגיה שאת מקדישה לכל השאלות!

רותי 11

New member
V e n e r a זה תלוי במה

שהם באו לעשות כאן, אם הם באו לעזור למישהו ספציפי בלבד, אז יכול להיות שאולי הם יהיו קשים איתו וגם ההפך, אבל אם הם באו לעשות עבודה למען הכלל הסבירות היא שהם יהיו אנשים חיוביים ומחבקים, כמובן שזה מאוד אינדבדואלי, יש כאלה שמגיעים לכאן לצורך עזרה אבל מאוד קשה להם עם הגוף הפיזי אז הם הופכים להיות קצת קשים. אי אפשר לזהות אותם על פי זה שהם חיוביים או שליליים.

למעלה