לרותי שלום

• פותח הנושא Novo8
  • פורסם בתאריך

Novo8

New member
לרותי שלום

רותי האם את יכולה לראות לפני כמה זמן היה גלגולי האחרון, ואם ניתן באיזה איזור בעולם ומה היה עיסוקי בו?

Novo8

New member
שכחתי לציין

שכחתי לציין את תודתי אליך- אני מאוד אודה לך.

רותי 11

New member
Novo8 היקר ../images/Emo140.gif

אני מקבלת שהוא הסתיים לפני 25 שנה בערך אני רוצה להסביר משהו לפני שאני ממשיכה זה לא משנה הגיל הכרונולוגי שלך היום, כי יכול להיות שאני רואה גם גלגול של חלק נשמתי אחר שלך שחי במקביל עם עוד חלק אחר שלך כאן בעולם הזה. אני מקבלת שזה היה בארה"ב, אני רואה אותך כרקדן סטפס.

yelena6

New member
חלקי נשמה../images/Emo163.gif

רותי, תוכלי בבקשה להסביר שוב את עניין הגיל הכרונולוגי? התכוונת שיכול להיות חלק אחר של הנשמה שגם מתגלגל וגם הוא משפיע על תקופת חיים נוכחית? אז יכלו להיות לנו בעצם שני גלגולים אחרונים שהתרחשו במקביל ושניהם השפיעו עלינו? ואם אפשר, מעניין אותי לדעת גם מה הייתי בגלגול האחרון ומתי..

רותי 11

New member
yelena6 בהחלט

בהחלט יכול להיות מצב שאנחנו נגיע בשני גופים שונים - אנחנו יכולים להגיע עד 10 גופים במקביל וכל אחד ואחד מחולק לעוד 10 חלקים שחווים בעולמות מקבילים. וכל חלק משפיע עלינו וכל חלק חשוב באותה מידה. אל תשכחי שלכ תקופות החיים נחווים ביחד במקביל אין באמת זמן חוץ מאשר בכדור הארץ. אני רואה אותך כאישה כפרית משהו בצפון אירופה יכול להיות גם גרמניה או אוסטריה לפי הבגדים, אני רואה אותך עובדת בשדה קוטפת משהו, האמת שאני לא מקבלת שהיה משהו מיוחד שם אני רואה אותך כל הזמן מביטה לאופק כאילו מחכה למשהו או מישהו. את נמצאת במצב המתנה, כאילו את מחכה למישהו חשוב ואת לא נותת לחיים שלך להתקדם.

למעלה