לרותי שלום

One Drop

New member
לרותי שלום ../images/Emo9.gif

בעקבות ההודעה של קיקונה126 רציתי לשאול משהו ששמתי לב אליו לפני כמה זמן. יש אנשים שאני מכירה וגם כאלה שלא, שאני מרגישה לידם כאילו שיש להם איזושהי טינה כלפי, כאילו שהם חושבים שאני רעה או משהו כזה ואין להם סבלנות והם מנסים להתרחק ממני. יכול להיות שאני סתם מדמיינת את זה? כי מצד אחד יש את אלה הנחמדים ומצד שני את אלה שאני בכלל לא מכירה שאיכשהו נראה שהם לא מסתכלים עלי בעין לא יפה. קרו לי כמה מקרים כאלה, שאנשים שהתנהגו אלי בצורה קרירה שכזאת, לדוגמא המחנכת שלי [שהיא אישה רוחנית] אני מרגישה כאילו שהיא פשוט מנסה להרחיק אותי והיא מדברת אלי בצורה שונה. גם פעם כשעוד הייתי ביסודי הלכתי לבית הספר ואישה חרדית הלכה עם ילדה קטנה, כנראה הנכדה שלה. עברתי לידן והילדה הסתכלה עלי בצורה מוזרה והאישה אמרה לה לא להסתכל על אנשים מכוערים וממש נעלבתי. גם פעם כשהלכתי לחנות קריסטלים שוב חזר העיניין של הקרירות חזר על עצמו. למה זה קורה לי? זה לא שאני רעה או מכוערת או משהו בסיגנון, שוב - יכול להיות שאני מדמיינת? בבקשה עיזרי לי.

רותי 11

New member
One Drop יקרה

אני רואה שאת נושאת על עצמך מטען כבד למה? תשחררי אותו - יש מצבים שאנשים חשים כלפינו ריחוק בגלל כל מיני אנרגיות שאנחנו משדרים לסביבה בלי לשים לב המחשבות שלנו מתורגמות לתדר שמשפיע עלינו ועל הסביבה שלנו, אצלך לדעתי זה מתערבב עם תחושה של דחיה לא מוצדקת התחושה שאת סוחבת היא לא בגלל באמת שאותם אנשים או בכל אופן כולם חשים דחיה כלפייך, זה משהו בך שיוצר את זה כאן. את צריכה לעבוד על כיוון המחשבות שלך ולנסות לזהות למה התדר שלך מרחיק ממך אנשים - ותאמיני לי שזה לא קשור אליהם או בכל אופן אליהם ואלייך באופן ישיר בגלל תקופות קודמות, זה ממש שלך ובלבד שלך, וככל שיש אנשים שהם רגישים יותר ככה הם מתרחקים ממך יותר בגלל התדר שאת משדרתבלי לשים לב, נכון שיש אנשים שזה לא קורה איתם אבל זה קורה מסיבות אחרות. את צריכה להתחיל לעבוד על עצמך על התפיסה שלך את עצמך, נכון שאותה תחושה שאת מספרת שייכת לתקופה קודמת שלך, ששם ממש חשת דחויה היית הולכת בכפר וכולם היו מצביעים עלייך ולועגים לך לא היית אוהבת לצאת מהבית בגלל זה - זה גרם לך להתסגר המון בבית, פחדת להיות בקרבת אנשים כי הם נתנו לך להרגיש דחויה, אני חושבת שזה קרה בגלל שהיית עם נכות פיזית מסויימת, ולא נכות רגילה כאילו הייתה לך גיבנת מוזרה או משהו שהיה לך בולט בגוף שבגללו כולם צחקו ולעגו לך, כינו אותך בשמות של מכשפה אמרו עלייך שהיית מכשפה פעם ולכן נענשת והגעת עם גוף כזה מוזר, בקיצור זה משהו שאת חייבת לפתור ולהבין שהיום את שלמה והכל בסדר איתך, יש לך המון עבודה עצמית ושכנוע עצמי כדי להתגבר על זה.

One Drop

New member
תודה רבה רותי ../images/Emo9.gif אני אשתדל ומקווה שאצליח

למעלה