לרותי שלום רב

ננסי10

New member
לרותי שלום רב

רותי יקרה, עוד לא יצא לי לקרוא הספר אמנם, אך אני מאוד מתעניינת בנושא... שמי ננסי ואני בת 23.... איבדתי את אבי לפני כשלושה שבועות.. הוא נפטר ממחלת הסרטן... ואני לא מצליחה להרים את עצמי מהאובדן.. אין לי חשק לקום בכלל בבוקר... אין לי חשק לכלום.. אני מסתובבת ללא מטרה ורצון בכלל.. כ"כ כואב לי ושורף.... אני בת יחידה ואין מי שיתמודד עימי... נותרה לי אימי למזלי.. אני מרגישה חולה בעצמי כבר מאז שחלה, כבר שנה מאז... וכ"כ כ"כ עצוב לי.. ואני באמת מתעניינת פתאום בעולם הבא.. כי אני רוצה להיות קרובה אליו יותר.. אם אדע על זה יותר ארגיש גם יותר טוב... האם הוא רואה אותי בכלל?... האם הוא יודע על הכל?.. האם בכלל אוכל לראות אותו אח"כ? כי זהו כל רצוני.. אני רק רוצה שיזכור אותי וכשאצטרף אליו אוכל להיות איתו לנצח.. אבל אם אומרים שיש גלגולי נשמות, איך אראה אותו? אני לא רוצה שיוולד מחדש למשפחה אחרת:( ואני מנסה להיזכר לגביי, איך אדע שאלו הם "חיי הראשונים"?.. אין לי שום זיכרון משום זמן אחר.. אני מודה לך..

רותי 11

New member
../images/Emo201.gifננסי10 איתך בצערך

אכן הספר שהפורום על שמו יכול מאוד לעזור לך להבין את התהליך ולהבין מה קורה עם נשמות של אנשים שעזבו הוא סדר בדברים. וכמובן עוזר להפיג המון פחדים שיש לנו. ולשאלות שלך - אכן הוא רואה אותך ואת הקרובים לו הוא יודע כל מה שקורה איתכם ומה שיקרה איתכם הוא לא נעלם מעולמכם הוא רק שינה מצב הוא שינה את דרך החיבור ביניכם זה הכל. את תמיד תוכלי לראות אותו אפילו היום, בזמן השינה אנחנו נפגשים הרבה פעמים עם נשמות של יקירים שעזבו וגם עם נשמות של כאלה שעדין כאן. ברור שאת תצטרפי אליו בבוא היום לא סתם בחרתם להגיע כאבא ובת והקשר ביניכם הוא נצחי , וזה שיש גלגולי נשמות לא אומר שלא תפגשי אותו, כי תמיד יש חלקים שלנו שלא יורדים לכאן לגוף ואי אפשר יהיה לדעת מה יהיה עד אז. איך תדעי שאלה לא החיים הראשונים שלך, פשוט מאוד, כל אותם אהבות לכל מיני דברים או שנאות באותה מידה, לאנשים שלא הכרת מעודך ויש ביניכם קשר חזק משני הצדדים ולא משנה איזה קשר, מעיד על קשר מחיים קודמים, אלרגיות זה זכרונות מחיים קודמים, ועוד ועוד דברים. כמובן שאם תעשי שחזור גלגולים זאת תהיה ההוכחה שלך הכי חזקה לכך. מתוקה כרגע את עדיין מתאבלת ובצער עמוק וזה מובן זה מאוד מאוד טרי ואפשר להבין את העצב שמשתלט זה דבר מאוד בריא להתאבל כי ככה אנחנו נפרדים מהיקרים לנו ועוזר לנו להתמודד מאורח יותר ולא משאיר לנו משקעים קשים מדי. יקרה תני לעצמך את הזמן להתבל ולהיפרד ממנו כמו שצריך והכי חשוב שמה שאת צריכה להבין זה שאץ לא באמת נפרדת ממנו את תמיד יכולה לפנות אליו והוא תמיד ישמע אותך אפילו אם את חושבת שלא, הוא תמיד יהיה בסביבה שלך כנשמה מלווה ותומכת.

ננסי10

New member
תודה לך על תשובתך

רותי יקרה, כמה מנחם ומשמח אותי לשמוע שהוא באמת איתי... אני מנסה לחשוב כך יום יום ולעודד את עצמי.. כי אני כ"כ מתגעגעת... אני מדברת אליו כאילו הוא איתי בחדר.. באמת שאני מאמינה בכך.. ועדיין כ"כ קשה... אני מתחננת אליו לסימן, משהו, כל דבר, אך הוא עדיין לא שולח לי... ואני בוכה ממש ממש הרבה, בתחנונים שיענה לי.. כ"כ כואב לי, הרגשה כזאת שגם אם תקחי את כל הכאב של העולם כולו, ושימי על כתפי, זה עדיין לא יכיל את כל כאבי.. כל בוקר אני מתעוררת בבכי ובהלם שהוא לא קורא לי ומעיר אותי בנשיקות.. אני ישנה במיטתו, מריחה את בגדיו.. אני פשוט ממאנת להאמין שכך קרה... מאז שנפטר הוא בא רק פעם אחת אליי בחלום.. חלמתי שהוא מתעורר מהקומה שבא היה שרוי לפני מותו, והוא מספר לי בחלום שהגיע לעולם הבא, ולא היה לו טוב, והוא מהר חזר לפה וביקש ממני במילים הללו "אל תתני לי ללכת יותר, אל תתני לי ללכת יותר" הזדעזעתי בחלום והבטחתי לו איך אתו לו ללכת?... איך הוא חושב כך?... ואז התעוררתי בבכי. לא יודעת, מאז החלום אני דואגת לו כ"כ... אמא חלמה עוד חלום, חלום טוב, שהוא מגיע אליה עם 3 כיכרות לחם משובחים, נותן לה לאכול ולפתע הולך.. מעניין מאוד, אני יודעת שלחם זה ברכה, אבל לא ברור לי משמעות החלומות... טוב שהעלית פורום זה, אני מודה לך, את עוזרת להמון אנשים וכולנו מודים לך ובכלל מודה לך על תשובתך הסבלנית והמהירה :]

ננסי10

New member
היי רותי,

מקווה שנהנית בחופשה! שאלתי נדחקה לעמוד השני, וכנראה לא הספקת לראות, אז אני מקפיצה...

רותי 11

New member
ננסי10 יקרה

תראי מתוקה, הוא בטוח מנסה לשלוח לך סימנים אבל את עם הצער שאת נמצאת בו את לא מצליחה לחוש אותם או לראות אותם. מה שאת צריכה לעשות זה להרפות בלי ציפיות והסימנים יגיעו, זה קורה להרבה אשים בזמן אבל מרוב שהם רוצים הם לא מצליחים לראות או לחוש הם חוסמים את עצמם וזה מה שקורה איתך. אני מקבלת שהוא הגיע למקום שלו ככה שאת יכולה להיות רגועה הנשמה שלו לא מסתובבת לה היא הגיעה לעולם שכולו טוב.. הלחם בחלום של אמא שלך זה טוב כי לחם זאת הזנה והוא כנראה מראה לה שאין לה ממה לחשוש ושהוא ידאג לה לזה. החלום שלך מעיד על הפחדים שלך שחררי אותם הרפי וזה יעזור לך הייתי ממליצה לך לקרוא את הספר מסע הנשמות של מייקל ניוטון זה מאוד יכול לעזור לך להבין איפה הוא נמצא ומה הוא עובר.

למעלה