לרותי שאלה

LucindaPain

New member
לרותי שאלה

לרותי שלום! הייתי מאוד שמחה אם היית יכולה בבקשה לבדוק עלי משהו. הייתי רוצה לדעת למה התאבדתי בגילגול קודם ולמה הרס עצמי כל כך קוסם לי. אני יודעת שאנסו אותי פעמיים בגילגולים קודמים... האם זאת הייתה הסיבה שבגללה התאבדתי? אגב לגבי האונס- בגילגול הנוכחי יש לי פחדמגברים כתוצאה מכך ואני לא כל כך סומכת עליהם וגם לא מסתדר שום דבר איתם בסוף. את יכולה בבקשה לבדוק מה קרה שם? תודה!

רותי 11

New member
LucindaPain יקרה ../images/Emo140.gif

התמונה שאני רואה - זה שאני רואהאותך עם שימלה שחורה מתנפנפת את רצה השעה היא שעת לילה, אני רואה אותך רצה או יותר נכון בורחת את כל הזמן מסתכלת אחורנית לראות אם משיגים אותך, את מגיעה לצוק או משהו כזה, מקום מאוד גבוה מעל הים, את מאוד מבוהלת, אני רואה שרודפים אותך וזה לא אדם אחד, כשהם מתקרבים את מרגישה שאין לך ברירה ואת קופצת אל מותך. את בחורה צעירה שם, מה שמרגיש לי שאת בורחת כי את יודעת שינסו להרע לך רודפים אותך בגלל כאילו העיסוק שלך, משהו שמזכיר מעין ציד מכשפות, ואת יודעת שאם את לא תקפצי הם פשוט יהרגו אותך ובעינויים, לכן את מעדיפה לעשות את חד וחלק ולא לסבול עינויים מיותרים. אונס בגלגולים קודמים בהחלט יכול להשפיע כאן על מערכות יחסים מול גברים כי את נושאת איתך בזכרון הנשמתי את הטראומה ומה שעלייך לעשות זה לשחרר את אותה טראומה - אם זה דרך דמיון מודרך או שיחזור, או להתחיל בתרגילים שהבאתי כאן, תרגילים שאפשר לעשות לפני השינה ותקשור עם הד.נ.א. תדפדפי אחורה ותמצאי את זה.

למעלה