לרותי יקירה

לרותי יקירה

הגיע יום ראשון......................... הייתי רוצה לדעת מה היינו בגילגול קודם אני ואחי ששמו עזרא? ועוד שאלה אם יש לך מסר בשבילי מלידור חיים שלי? בתודה מראש רחל

רותי 11

New member
לידור חיים צברי מתוקה

בואי נעזוב את לידור, ונתמקד בשאלה השניה מצטערת אני לא מצליחה לקבל, אני ממש נכנסת לבלק אני אנסה לחזור לזה בהמשך.

רותי 11

New member
לידור חיים צברי יקרה ../images/Emo140.gif

אני אנסה שוב עכשיו. אני רואה אותו כאיש חשוב בצרפת לפני 500 שנה בערך, את היית אשתו הקטנה כמו שאומרים, הוא היה איש נפוח מחשיבות, ואת היית צריכה להתרוצץ ולספק את הצרכים שלו, את בגדול היית אישה יצוגית ולא יותר, הוא לא היה איש שומר אמונים לאף אחד חוץ מהאינטרסים שלו, היה לו שגעון לכוח לעוצמה והוא השיג את זה דרך דריסה של אחרים ולא היה אכפת לו הכוח העוצמה העמדה הם שכיוונו אותו בחיים, את היית אישה קטנה וצנועה שבהתחלה זה מאוד החמיא לך שהוא הציע לך נישואים, אבל מהר מוד הבנת שנפלת ולא הרווחת נכון שהיה לך מעמד כלכלי וכבוד מהסביבה אבל בזה זה נגמר, חיי נישואים לא באמת היו לך, ולמרות הכל את המשכת לשמור לו אמונים (פראיירית) למרות שידעת שיש לו פילגשים על ימין ועל שמאל באיזשהו שלב, הכרת משהו צנוע כמוך שהיו לכם שיחות נפש שם ואת לאט לאט התאהבת בו, האמת חיפשת אהבה ולא קיבלת אותה ועם אותו גבר מצאת אותה היית במצב חצוי כי מצד אחד רצית את הגבר הזה ומצד שני לא רצית לבגוד בבעלך בסופו של דבר את עושה מה שאת עושה עם אותו גבר (אגב אותו גבר זה בעלך היום) וככה נמשכים לכם חיי הנישואים שלך, גם את למדת להחזיק לך מישהו מהצד רק שאצלך זה היה ממקום של אהבה ולא תאווה.

רותי אני מופתעת

לגלות שכל האחים שלי היו הבעלים שלי,זה מאוד מפתיע אותי............ זה מדהים לגלות שכל שלושת האחים שלי מהגילגול הנוכחי היו הבעלים שלי מגילגולים קודמים. כנראה שאנחנו מתגלגלים תמיד לאותו מעגל משפחתי אחד. תודה רותי

רותי 11

New member
אני רק מקווה שהוא

לא אדם כמו שראיתי אותו שם וכמו שציינתי אנחנו בסופו של דבר מתגלגים חזרה שוב ושוב כמעט עם אותם אנשים

למעלה