לרותי המקסימה

קטיהפלד

New member
לרותי המקסימה

קודם כל רציתי לשאול בעקבות שאלה שנשאלה פה מדוע יש לי אהבה לשפה הגרמנית. אומנם למדתי את השפה במסגרות שונות אבל יש לי הרגשה שאני מחוברת איכשהו לשפה ולתרבות הזו. אבי ניצול שואה. אולי יש קשר לכך? דבר שני, אמנם הייתי מאוד רוצה ללמוד אצלך קורס תיקשור אבל אין לי זמן פנוי לכך. האם את עושה לפעמים מפגשים בודדים? אשמח לבוא למפגש הכולל שיחה או הרצאה פתוחה לשאלות שונות. אולי תסכימי לבוא לירושלים לצורך מפגש כזה? אשמח לארח בביתי אם יהיו מספיק אנשים לכך.

רותי 11

New member
קטיהפלד יקרה ../images/Emo140.gif

אני אתחיל בפרטים הטכניים. לגבי מפגשים בודדים יוצא לי השבוע אני אהיה במודיעין אבל זה יהיה בנושא גלגולי נשמות. אבל עד כמה שידוע לי זה ערב סגור לקבוצה מסויימת. מודיעין יותר קל לי כי אחותי גרה שם וככה אני יכולהלהישאר ללון אצלה באותו ערב ולא לחזור בלילה לתל אביב לבד, לא נעים לנסוע בשעות האלה לבד. בכל מקרה אני יכולה לבדוק מול אחותי אם היא יכולה לארח אצלה ערב כזה ואז אני אומר לך. לגבי השאלה שלך ששאלת על השפה הגרמנית - איך שקראתי משום מה הרגשתי אוסטריה ולא גרמניה. למרות שהן תרבויות מאוד מאוד זהות, הן בשפה והן בכלל. שאלתי את ההדרכה שלי ואני מקבלת שגם בגרמניה היית, והכוונה שהיית באוסטריה בגלגול מסויים ובגרמניה בגלגול אחר.

קטיהפלד

New member
רותי מקסימה

תודה רבה על תשובתך, אכן בביקורי באוסטריה אכן הרגשתי "בבית" וגם בגרמניה. מעניין...

למעלה