לרותי היקרה

LucindaPain

New member
לרותי היקרה ../images/Emo24.gif

שלום לך! קודם כל אני רוצה להודות לך על כל התשובות שלך. אם את זוכרת, אני פעם כתבתי כאן לגבי הנטיות האובדניות שלי ועל הנסיונות ההתאבדות שלי. את כתבת לי שאני נשמה שלא עברה הרבה בגוף הפיזי או שזה היה כל כך מזמן שאני לא זוכרת. אני כבר אחרי 5 נסיונות התאבדות... הנסיון החמישי היה לפני כמה ימים כשבלעתי 2 קופסאות של כדורים ולהפתעתי לא קרה לי כלום! אף אחד ממשפחתי לא יודע על כך ולא הגעתי לבית חולים. אני יודעת שהצילו אותי מלמעלה לפחות פעמיים- בנסיון הראשון והשלישי האם יתכן שגם בפעם האחרונה הצילו אותי ובגלל זה לא קרה לי כלום? אחרי הנסיון הרביעי שאחריו הגעתי לבית החולים רצו לאשפז אותי בבית חולים פסיכיאטרי ואני התנגדתי בתוקף. אני לא משוגעת ושום טיפול פסיכיאטרי לא יוציא ממני את הנטיות האובדניות כי זה יותר ממשהו פסיכולוגי ואני בטוחה שאת יכולה להבין את זה. אני חושבת שההתאבדות שלי פשוט בלתי נמנעת... אני חושבת ונמשכת אל המוות, פוגעת בעצמי ואני פשוט רוצה כבר לעזוב את העולם הזה ולא לחזור לכאן יותר. אני לא שייכת וכאב ואכזבות לא עוזבים אותי... את אמרת שאנשים שמתאבדים מתחת לגיל 35 חוזרים לכאן 12 שעות אחרי ההתאבדות... האם הם חוזרים לכאן גם אם הנשמות שלהם לא רוצות לחזור? כי זה לא הגיוני כי הנשמה באה לכאן מרצונה. אני לא רוצה לחזור לכאן. תודה רבה לך על הכל

אנטוליו

New member
../images/Emo13.gifאם את לא רוצה לחזור לכאן שוב,

עליך לפנות לדרך רוחנית ולעבוד על תיקון נשמתך ולא בדרך פחדנית של פגיעה בגוף הפיזי שלך, דבר שלא רק שלא יעזור, אלא רק יחריף את המצב. מחובות קארמיות אי אפשר לברוח: עלינו לקצור כאן את מה שזרענו בגלגולים קודמים. הנשמה היא נצחית ומתגלגלת לגוף פיזי למטרה מסוימת שהציב עבורינו הבורא. אסור להתחכם, לברוח ולצפצף על חוקיו.

לירוני23

New member
היי

מצטערת לשמוע על מצבך הנפשי.... אני יכולה להגיד לך שהיו תקופות שגם אני לא רציתי להיות כאן ואפילו אף אחד לא עיניין אותי....אפילו האנשים שמאוד אהבתי פתאום לא הצליחו לגעת בי.גם שרציתי להתאבד אז אמרו לי ומה זה יעזור לך?גם ככה תחזרי לכאן שוב,אין לאן לברוח,אם היה אפשר לברוח מזה אז גם אני לא הייתי כאן היום. הייתה לי פסיכולוגית שאהבתי אותה בתור בנאדם,אבל השיחות לא עזרו לי ואני לא היה לי נעים לי לעזוב אותה ....אבל שנפתחה בפניי דרך הרוח הבנתי שזה מה שממלא אותי,וברוך השם תודה לאל,היום אני לא חושבת על התאבדויות ויודעת להתמלא מלמעלה.לוקחת דברים בפרופורציות,ולוקחת את הדברים הקשים בתור עבודה ופרוייקט שאני צריכה לבצע. קצת עבודה על עצמך.....תדעי שאם תבקשי את הטוב הוא יגיע.תוכיחי לעצמך ולכולם.... והכי חשוב תיהיה מאושרת מעצמך שהאושר שלך לא יהיה תלוי בדבר תיהיה מאושרת מהדברים הקטנים שהם גדולים.... תתמודדי עם הבעיות ממקום יותר גבוה ואל תתני לאנרגיות שליליות להוריד אותך למטה. שולחת המון אהבה ומקווה שתיגדלי ומהקושי תתפתחי...... המון אהבה

רותי 11

New member
LucindaPain יקרה

אהבתי את התשובות של החברים כאן וכדאי שתתייחסי אליהם, אמנם כל אחד מביא את זה מהמקום שלו, אבל תמיד שווה להתייחס לעוד כיוונים בחיים. תראי חמודה את מציינת שאף אחד לא יכול להוציא ממך את הנטיות האובדניות ואת צודקת כי מי שיכול לעשות את זה זאת רק את, תאמיני לי שמספיק רק רצון לשחרר את זה והדברים יתחילו להשתנות כמו ששמת לב הבריאה לא ממש מתכוונת לשחרר אותך מהעולם הזה, או יותר נכון הייתי אומרת הנשמה שלך, היא כנראה יודעת שאת מספיק חיונית לעולם הזה והתפקיד שלך כנראה מספיק חשוב מכדי לוותר עליו. כשאדם בוחר להתאבד זה לא רצון הנשמה ההפך זה נגד רצונה, לכן כשאדם מנסה להתאבד הנשמה דואגת לכך שהוא יחזור מיידית לכאן.

סוזי10

New member
לחמודה שרוצה לא להיות כאן כנסי

כמו שכתבו לך את כנראה נחוצה בעולם הזה. ישנם הרבה אנשים שאוהבים אותך ובטח לא יודעים מה את עוברת ושקשה לך להתמודד עם העולם, מי שלא רוצה להיות בעולם הזה לא בהכרח משוגעת שצריכה להתאשפז. את צריכה רק עזרה בהבנת עצמך. מציעה לך מכל הלב ללכת כברמחר בבוקר לקופ"ח אליה את שייכת ולבקש בדחיפות מרופא המשפחה שיחה עם פסיכאטר. וזה כלל לא מוכיח שאת פסיכית , פסיכיאטר יכול להפנות אותך לפסיכולוג איתו תדברי ויעזור לך להבין את המצב אליו נקלעת, אני משוכנעת שזה מצב זמני שניתן לשינוי, אנא ממך אל תמהרי להרים ידיים ולהתאבד, אם תרצי תשלחי אלי מסר ואנסה למצוא יחד איתך דרך שתהיה מקובלת עליך כדי לעזור לתקופה הקשה הזו לעבור. הכנסי לקישור מטה

סוזי10

New member
בבקשה ממך שולחת לך קישור נוסף

שתוכלי להעזר בו בנתיים. שולחת לך

אורות2

New member
סוזי , יישר כוח על הקישור, lucinda יקרה,

את כרגע מצויה בחושך . את חייבת לנסות להדליק את האור . בשלב ראשון על ידי עשיה ובעיקר התנדבות כלשהיא . על ידי נתינה מתמלאים באור .(אני גם בעד טיפול תרופתי כפי שהציעו לך למעלה ).באחת ההרצאות שמעתי את המורה שלי אומר שהוא נהג לקחת מדוכאים לשמח ילדים חולים בבתי חולים , אפילו פעולה פשוטה של חלוקת בלונים וממתקים -עוזרת מאוד לכל הצדדים. בשלב שני או מקביל כדאי להרשם לקורס רוחני כלשהוא שבו תפגשי אנשים ותלמדי נושאים ממלאים. ולבסוף , האם חשבת על הצער שתגרמי לקרובייך אם תממשי את רצונך?(הורים ,אחים וכו') אין לך זכות לעשות להם את זה (חשבת פעם איך תרגישי אם מישהו מקרובייך שבוודאי מקיפים אותך ייעלם לך ככה ע"י התאבדות? אז יקירה , קחי את עצמך ביידים ,מחר יום יפה שבי מול הים ,תסתכלי על האופק תראי איזה יופי ,ותתחילי לעבוד .... שולחת לך אור ואהבה

למעלה