לרותי היקרה- שאלה

LucindaPain

New member
לרותי היקרה- שאלה

יש בחור שהכרתי לפני כמה חודשים ונקשרתי ריגשית אליו למרות שאנחנו בקושי מכירים. כבר חודש וחצי בערך לא התראינו במקום המפגש הקבוע שלנו כי לא הלכתי לשם אבל אני אחזור בקרוב. זה עושה לי טוב לחשוב עליו ואני מרגישה קשורה אליו בלב וגם נמשכת אליו מאוד. אני יודעת שגם לו יש משהו כלפי. הייתי רוצה לשאול- זה ברור לי שהכרנו בגלגול קודם, אבל מה היינו אז? האם היינו נאהבים? והאם יש משהו משותף בינינו בגלגול הזה שצריך להתרחש? את השמות האמיתיים שלנו אני אשלח לך במסר. תודה רבה!

רותי 11

New member
LucindaPain יקרה

אני אקדים ואומר, שעצם הפגישה שלכם בחיים האלה מעידה על כך שבחרתם להיפגש ובטח ובטח שיש לכך סיבה. אני מקבלת שאכן הייתם נאהבים בתקופת חיים קודמת שלכם (לא האחרונה) אני רואה שהייתם נשואים. אם תאזרו אומץ בהחלט יכול להיות משהו נחמד ביניכם כאן.

LucindaPain

New member
תודה רבה לך רותי

את יכולה לברר מהי הסיבה שבגללה נפגשנו כאן? אני חושבת שעכשיו מובן לי למה הוא כל כך משך אותי מהרגע הראשון. לגבי אומץ- פעם אחרונה אני הייתי זאת שניסתה ואזרתי אומץ בגדול אך זה לא כל כך הלך בסוף ומאז לא התראינו. אני חושבת שהוא עכשיו צריך להיות זה שיזום. למה קשה לנו להתקרב אחד לשניה? ומה אפשר לעשות כאן? ושוב המון תודה לך!!!!

למעלה