לרותיקה- קבלי קצת עזרה

CheRy LipS

New member
לרותיקה- קבלי קצת עזרה

קוראים לי ועוד פחות מחודש יש לי מבחן קבלה לתלמה ילין. גם אני צריכה להופיע עם שני מונולוגים: דרמטי וקומי. בקשר לבעיה שלך עם הקומי: הוא לא אמור להצחיק אלא להיות משעשע ואם את שחקנית טובה לא תהיה לך בעיה. לכי לחנות "פרוזה" בדיזינגוף, שם יש את הספר "לדבר עם" יש שם שני מונולוגים קומיים מומלצים. 1. רודיאו. 2. אודישן. זהו. קחי את עצתי. רוצי מהר לקנות!
ליאתוש

CheRy LipS

New member
שכחתי!!!

בהתחלה כתבתי: "קוראים לי" ובכלל שכחתי לרשום איך קוראים לי... אז אני ליאת... ונעים להכיר...

רותיקה

New member
ליאתוש איך אני אמורה להגיע

לדיזינגוף? אני בכלל המקריות....יש אולי את הספר בחנויות אחרות מלבד בחנות הזו של דיזינגוף? ו......כמה הוא עולה?

CheRy LipS

New member
לרותיקה...

שאלתי את אמא שלי אם "פרוזה" זאת רשת והיא אמרה שהיא לא חושבת.. אבל לכי לחנות ספרים ותשאלי או תבררי במקום כלשהוא..... זה ספר, ויש דרכים להשיג..... בקשר למחיר.. אני לא יודעת כמה הוא עולה, אבלזו לא הוצאה גדולה ולא יכולה לעלות על 100 ש"ח. חוצמזה שווה לך שיהיה לך את הספר בבית.. אז גם תרויחי את זה ואת המונולוגים... מקווה שעזרתי לך... אם לא סליחה על זיוני השכל שלי..... ליאתוש

V e r a

New member
סתם עצה...

אולי ליאת תשלחי לה את המונולוג באי מיי? סתם עצה...

CheRy LipS

New member
לרותיקה...

יום שלישי אני הולכת לקנות את הספר, כך שברגע שיהיה לי אותו אני אסרוק לך ואשלח באימייל... אם יש לך בקשה או בעיה עם זה תודיעי לי... אוהבת כמו תמיד...
ליאת

רותיקה

New member
ליאתוש, כל דבר יתקבל בברכה!

אני מאוד מאוד אשמח עם באמת תשלחי לי את שני המונולוגים האלה באימייל. יש לי בעיית תקציב קטנה, אז אני מאוד אעריך את זה שתשלחי לי באימייל. תודה רבה! את מלאך! נ.ב: שיהייה לך בהצלחה בתלמה ילין... אולי עוד ניפגש שם.......

CheRy LipS

New member
זה לא מחזה...

זה ספר קטן... ואני חושבת שהוא יעלה קצת יותר מ-30 ש"ח... ולרותיקה: בבקשה, אני שמחה לעזור כשאני יכולה... חיבוקים
ונשיקות..
ליאת נ.ב.- רותיקה תודה על העידוד, אני מקוה שיקבלו אותי. ולמה יש סיכוי שאני אראה אותך?

רותיקה

New member
כי אולי בעתיד (לפני הצבא) אני אבוא

להיבחן גם לתלמה ילין. יש לי שנה עד שאני מתגייסת..... נראה כבר...

CheRy LipS

New member
את לא יכולה...

אין דבר כזה סתם לבוא לתלמה ילין לשנה אחת בלבד אפשר להיבחן או לכיתה ט´ או לי´ אין משהו אחר אז אין סיכוי שתבואי לתלמה ילין מצטערת לאכזב אותך אבל אם היית מבררת קצת היית רואה שככה זה

רותיקה

New member
???

תלמה ילין זה לא בה"ס למשחק??? זה בת"א לא??? או שמא אני טועה??!! רגע......באיזה כיתה את עכשיו??? בכיתה ח´?

CheRy LipS

New member
נראה לי שאת מבולבלת...

תלמה ילין הוא תיכון אומנויות, כלומר יש בו מגמות אומנותיות שבהן נמצאים מהשנה הראשונה. מגמות הבי"ס: אמנות פלסטית, תיאטרון, מחול, מוסיקה קלאסית, ג´אז... זהו תיכון שבו נמצאים מכיתה ט´ עד יב´. והוא לא נמצא בת"א אלא בגבעתיים. נראה לי התבלבלת עם בי"ס מסוים למשחק כי תלמה ילין הוא תיכון. אבל אל תדאגי.. אני עדיין אוהבת אותך...
ליאת

למעלה