לרוץ לספר לחבר'ה

מיטללל

New member
לרוץ לספר לחבר'ה

על הסקס... בקשר רציני או על סתם סטוצים..... מה דעתכם

לא

לא ניראה לי... אני לא מספרת ממש לחברות... על כל דבר כמעט שקשור בקשר,אפילו בעיות. אנחנו דיי סגורות בעניין הזה,בגלל זה קשה לי...אין למי לשפוך את הלב
וחוץ מזה,אני לא אחת שמסוגלת לדבר על כאלה דברים ממש.

בטח שכן!!!

למה לא?!?!?! אני וחברותיי חולקות סיפורי סקס מצחיקים,מפתים,סוטים,מרגשים,עצובים.... (בעיקר מצחיקים)........ אני בעד....... כמובן לא ברמה של לפרסם את ה-ONE minute man .... אבל לחלק ולשתף חברות טובות וקרובות........בכיף........ האמת שפעם זה די היה משתלט על רוב השיחות שלנו.....ככל שהתבגרנו נושאי השיחה בנדון הצטמצמו....... עכשיו אני מרגישה זקנה משהו........

זה תלוי-

אם זה קשר רציני- אני לא רואה סיבה, אלה אם כן אין, אז זה כבר התייעצות חכמי הקאמה סוטרה לעזרה... אם זה סטוץ- למה לא? זה עולה בשיחה עם חברים קרובים... "מה עשיתה אתמול? לא ענית לפלאפון..." "הייתי עם איזו מישהי..." וזה מתפתח.

Slalum

New member
הממ...

אצלנו כל הבנות מ-א-ו-ד פתוחות בנושא הזה... אבל האמת אני לא יודעת אם זה כ"כ נורמאלי ואצל כל הבנות זה ככה. אני משערת שלא. אבל בקשר ללספר לחבר'ה? כן- אפשר להגיד. הרמה של ירידה לפרטים משתנה מקשר לקשר.

HyPeR SoNiC

New member
תלוי למי

אם זה לחברים קרובים, ואנחנו כבר מגיעים לנושא בשיחה - לא תהיה לי בעיה לספר...... אבל לרוץ לכל מי שאני מכיר ולצעוק "זיינתי בחורה! זיינתי בחורה!"...... אני לא חושב.....

jessy19

New member
האמת שלא מספרת כל פרט

לחבר'ה כי יש דברים שלדעתי צריך לשמור בפנים ולא לרוץ לספר כי זה משהו אישי, שלי ושלו.

מיטללל

New member
אני מספרת..

אבל לא לחבר'ה. אלא לחברות הכי טובות שלי. וגם, משום מה, לרוב זה על הדברים מסביב. אבל משום מה לחשוב על זה שזה שאני אהיה איתו יספר לחברים שלו, מרגיש לי נורא לא לגיטימי ומעצבן.

pain is MY love

New member
זה נורא צבוע...

כי אני לא ארצה שהבן זוג שלי יספר לחברים שלו מה הולך בינינו בקטע המיני... אבל אני הולכת ומספרת לחברות שלי כל פרט ופרט.... אבל בעיקרון יש לי רק חברה טובה אחת או מקסימום שתיים שאני מספרת להן את כ-ל הפרטים כולל הכל. ולכל השאר אני רק אומרת שהיה כיף

seeyou

New member
זה נכון! זאת תכונה אנושית-במיוחד

אצל הבנים... -בילדות.. -בשרות מילוים... -בבית אבות(?!!) מנסים להרשים את אחרים עם ההישגים,הצלחות בתחום המיני-פחות בתחום המקצועי לפעמים לסיפור האמיתי מוסיפים עוד פרטים על מנת לחזק את מעמדו בחברה , כול אחד לפי כישרונו האישי נכון-בחברה ההישגים,הצלחות בתחום המיני הם יותר חשובים מאשר מנת משכל שלו

LOVEסנדי

New member
רק לחברה באמת טובה

ככה לשאר לא הייתי מספרת כי תחלס הפרטים הקטנים צריכים להשאר שלכם כיי זה הקטע באינטימיות שזה שלכם ולא תילכו ותפרסמו את זה כי אז זה יהפוך לקטע מגעיל זה כמו יהלום שאם מעבירים אותו מיד ליד הוא כבר לא נשמר כל כך מיוחד ויפה..תחשבו על זה וגם תלוי אם זה בן הוא כן יספר כי הם לוקחיים את זה לא כמשהו ריגשי בדר"כ לעומתנו הבנות.

9hanT0M

New member
לא לספר לא לחבר לא לחברה ולא להורים

סקס זה הדרגה הגבוהה ביות שמגיעים אליה באינטימיות בין בני זוג, והיא צריכה להשאר בינהם אם הם מכבדים אחד את השניה ודואגים אחד לשניה. זה יכול לגרום לחיכוכים ולפרידות (מה זאת אומרת לספר לחבר'ה? זה ממש אבסורדי (ואני מדבר פה על אנשים בוגרים לא על בני 16)). כמו שהבחורה לא הייתה רוצה לחשוב על זה שחבר שלה מדסקס עם פרטים אינטימיים כאלה עם חברים שלו על איזה בירה בפאב גם הבחור לא היה רוצה לחשוב שחברה שלו עושה את אותו הדבר במסיבת פיג'מות. זה בכלל לא נושא לשיחה לפי דעתי בפורום רחב יותר משני בני הזוג(מה אין כבר נושאים שאפשר לדבר עליהם?) כמובן שזה קשור גם לאופי בנות מספרות על זה בגלל שהן מטבען יותר רכלניות מבנים, בנים מדברים על זה בגלל הצורך שלהם להשוויץ ולעשות רושם על החברים שלהם, ונראה לי שזה עובר עם הגיל.

קטרפי

New member
תלוי ../images/Emo110.gif

בקשר רציני - נאאאאאאאאבר
דבר ראשון, אין לי מה לספר לאף אחד על מה שאני עושה עם החברה שלי, זה לא הביזנס שלהם וזה גם לא הביזנס שלהם אם בכלל כבר עשינו את זה או לא בסטוצים תלוי.... אם מישהו רוצה לספר על סטוץ אז על מה הוא יספר, יש אנשים שבואו נגיד שהם "מתגאים" במה שהם עושים, אז שיספרו למי שבא להם, ואם הם בכלל בקטע של סטוצים וכול הדברים האלה.... אז שיהיה להם בתאבון....

black side

New member
תלוי

להתרברב? לא גם אם זה סטוץ וגם אם לא. ועל מה לדבר? להגיד שעשית סקס או לפרט איך הסקס? אני לא אוהבת האלה שאומרים "וואי איזה שווה היא!" וכל כאלה, ואני גם לא אומרת ככה אבל אפשר אם יוצא להגיד "הייתי איתו בלילה..."

אורית15

New member
לא, אלא אם כן-

זה לצורך להתיעץ או משהו כזה, אבל ככה סתם להתלהב? בשביל מה? אני לא רוצה שיספרו עליי ואני לא מספרת עליהם. זה משהו אינטימי פשוט

למעלה