לרועי...

לרועי...

היי רועי.. מה המצב?! מזמן לא דיברנו.. אז: איך הולך חילזון?! (בדיחה פרטית) טוב אין לי מה לרשום ממש.. אבל תגיב!!

mor shani

New member
תקשיבי עינב... (וגם אתה ../images/Emo60.gif

) אין סיכוי שהוא יענה לך וגם עוד דקה מורידים את ההודעה שלך עם כל תגובותיה כי היא "פרטית" ונותנים לנו גם כמה הערות על זה שזה לא קשור לכל חברי הפורום...!!! וחוץ מזה- מה המצב? יאללה ביי ממור נ.ב. כל מי שרואה את זה שיכתוב המשך לסיפור!!!

סאטיר2

New member
מה רועי הוא לא אחד ממנהלי הפורום

בטח מגיע לו לקטוף כאן את פירות ניהולו, לא?

בוחן מיפוי בערבית! (הקבצה א´ )

האמת אני לא מבין למה אני בא´ המומוצא שלי היה 65... יש לנו מורה פינצרית אף אחד לא מבין כלום! ובהקבצה ב´ יש מורה שמסביר לאט לאט ואני לא רוצה רוצה לעבור לב´ כי מורידים לך בתעודה 30 נקודות!!!!(מה לעשות???) אם אני מקבל 60 בא´ או 100 בב´ ומורידים לי 30! רועי (שעשה הפסקה דיי משמעותית בגלישה )(מ7 שעות לשעה!!!)

הבוחן כבר היה וניראה לי שניכשלתי!!! ../images/Emo7.gif

ואני לא ממש רוצה לעבור להקבצה ב´ אפילו ששם לומדים ערבית מדוברת ויש יש מורה ממש נחמד!!

סאטיר33

New member
מה רע בערבית מדוברת?

היא הרבה יותר שימושית ויעילה מהספרותית. אם הספקת כבר ללמוד את האלף-בית, בנינים, ושאר צורות דקדוקיות בסיסיות - נדמה לי שלא יקשה עליך ללמוד הלאה. אם אכן נכשלת, אולי תלמד קצת בשלושת הימים האלה ותבקש בוחן חוזר- אני מניח שהכיתה לא מכילה יותר מ- 25-30 תלמידים, כל שתמיד יהיה מקום בשבילך.

בהקבצה ב´ מורידים 30 נקודות.....

הכיתה מכילה 54 תלמידים..... זה היה מיון... היא לא תסכים לבוחן חוזר...!

למעלה