לרועי

אשכולון

New member
לרועי

לא מתאים לך לפרסם קישקושים כאלה! קיבו ודורסי הם שני הבנקרים של ירושלים. אף אחד מהם לא יוחלף!!! אלא אם חלילה וחס מי מהם יקום ויעזוב בגלל מצב ביטחוני?!

אשכולון

New member
לרועי הודעה 2

נראה לי שאתה מוזן באנפורמציה ``מטעם`` סוכן שחקנים שרוצה שכך יהיה או רוצה להסיט את האש מבלקוול?! תקן אותי אם אני טועה.

roy_ma

New member
מבלי לפקפק על אמינותך, שמוכחת

כנכונה, את המידע על קיבו קיבלתי מעיתונאי בכיר מאוד, מקורב לנעשה בי-ם.

אשכולון

New member
עתונאי בכיר?

אם אכןכך. אתה צריך לפרסם כי קבלת זאת מעתונאי בכיר. אני רק מקווה שזה לא אותו ``עיתונאי`` שסיפר לכם בזמנו שקיבו רב עם שרף?! זוכר......

MegaYellow_

New member
אם זה אותו עיתונאי אז הוא כנראה צודק

למה החלטת שקיבו לא רב עם צביקה ושזו הודעה מומצאת? לי דווקא נראה מאוד הגיוני שצביקה רב איתו, ויש לי תחושה שהם עוד יריבו בעתיד. להזכירך, צביקה שרף, שהוא לדעתי מאמן מצוין, ניחן במגרעת אחת בולטת : מאוד קשה לו לעבוד עם אגואים מנופחים, ולקיבו בהחלט יש כזה.

אשכולון

New member
תאמין לי שאני יודע...

תאמין לי שכל אינפורמציה שאני מביא לכאן מאומת ב-100% ! קיבו וצביקה לא רבו מעולם וזה בדוק! האינפורמציה שנמסרה בזמנו ל``סל ניוז`` הושתלה שם (לפי מיטב ידיעתי) ע``י סוכן שחקנים מסויים שביקש להביא שחקן במקום קיבו. כשאתה עובד (אינפורמטיבית) מול סוכני שחקנים יש סיכוי וסיכון שהם ימסרו לך אינפורמציה שתשרת אותם!

gil_e

New member
חתיכת אדיוט

אל תבלבל פה לאנשים את המוח. אין לך שום ידע על מי המקור של הידיעה. היא לא הושתלה על ידי שום סוכן שחקנים. אני עדיין לא משוכנע שהמידע לא היה נכון אבל גם אין לי איך להוכיח אותו - וזו הסיבה היחידה שאכן התנצלנו לצביקה שרף. אף אחד לא חייב לך דין וחשבון. ואתה אל תמציא שטויות ואל תדבר כאילו אתה יודע דברים שלך אין שום דרך להוכיח. המידע הגיע מאוהד טורקי שטען שהוא נכח במקום. אותו אוהד גם כתב בסל ניוז מספר פעמים לפני ואחרי. כל הידיעות שלו עד אז ומאז היו נכונות.

אשכולון

New member
אתה לא שווה תגובה

אך למרות שאתה לא שווה תגובה בגלל השפה וניבול הפה. אני כן אגיב. בדרך כלל תגובה כמו שלך הינה תגובה של אדם שאין לו דרך להוכיח את מה שהוא טוען שהוא יודע! בכל מקרה זוהי לא תגובה של עתונאי ו/או אדם תרבותי. בוש לך.

gil_e

New member
אני מתבייש?

אני לא זה שמבלה את ימיו ולילותיו בחיפוש אחר הזדמנויות לעקוץ עבודתם של אחרים... במקום לעשות משהו בעצמי. אני לא מתבייש, להיפך. אני גאה. אם הצלחתי לכתוב משהו שמטריד את מנוחתך גם כמה חודשים אחרי, הרי שלפחות מטרה אחת השגתי.

אשכולון

New member
לסיכום העניין

לסיכום העניין אתה באמת לא שווה שום תגובה. אתה ממש לא מטריד אותי ובטח לא השטויות שאתה ממציא .עתונאי אמין היה מתמודד עם הטענות שלי. מכיוון שהנושא הזה ממש מרגיז אותך אני מניח שיש לכך סיבה. אבל באמת אני לא מתכוון להמשיך עם זה כי הרמה התרבותית שלך וסף התגובה שלך ממש לא מתאימים לעניין. אז תמשיך ותבוסס בשטויות שאתה כותב.

אשכולון

New member
אפרופו עיתונאי

אפרופו עורך ``סל ניוז, כדאי שבשעה 1:35 אחרי חצות תדאג לעדכן את האתר שלך בתוצאות המשחקים ובסיקורים מלאים של המשחקים.

gil_e

New member
או שכדאי

שתלמד שאם האקספלורר שלך נתקע על עמוד ישן כדאי לעשות ריפרש... אכן אתה ממש קונה את הערכתי..

gil_e

New member
וארצה לציין

שלא ניבלתי את פי. אדיוט היא מחמאה בשבילך.

gil_e

New member
אמרו לך פעם

שאתה בן אדם ממש טוב? נשמה. פילנטרופ. רובין הוד.

למעלה