לרועי

lightflake

New member
לרועי

אם אתה אומר בעצמך, מדיטציה היא מעבר למחשבות, אז מה כל העניין בלהמשיך להתפלסף על זה דרך מחשבות ? אתה לא רואה את העקרות של העניין ? אין פה עניין של למצוא תיאוריה נכונה או לחשוב שאתה צודק כי ממילא מדיטציה היא מעבר למחשבות אז כל המבנים המחשבתיים פשוט לא רלוונטיים, אפילו לנסות ולנתח מדוע לא ניתן לעשות מדיטציה בשום צורה - זה גם מחשבות, זה לא מוביל לשום מקום, אבל המחשבות טוענות שהפרקטיקה לא יעילה אז אתה לא מגיע לפרקטיקה, כי אתה חושב שהיא לא יעילה... זה חתיכת לופ שנתקעת בו... לדעתי...

lightflake

New member
הנס הגדול הוא שהמחשבה גילתה "זה מעבר למחשבה"

אולם מרגע שזה נתגלה, הייתה אמורה להשתרר דממה מוחלטת

זה הנס.

כשמתרחש הזיהוי של העצמי את עצמו, מעבר למחשבה.
והדממה המוחלטת שתמיד נמצאת כאן, הופכת נגישה.
ומתגלה בתור העצמי האמיתי.

והמחשבות?

המחשבות יכולות להימשך, אך הן כבר משקפות משהו אחר לגמרי.
והעצמי לא נעלם בתוכן.

מה זה השטויות האלה?

בלה בלה בלה
כל אחד נהיה לי פה מואר
מה הוא מקשקש, חושב את עצמו

כל הקשקושים האלה של הניו אייג'
והמדיטציה והמנטרות
והפרחים והשושנים והעצמי וכל השאנטי באנטי הזה

אני המיינד שלך ואני רוצה להגיד לך שזה שטויות
כלומר שהוא מדבר שטויות
ושאני מדבר אמת: הכל בולשיט

בריבוע
סתאאאאאםםםם
לא הכל, אבל כמעט הכל
שיישמע אמין
נו, בקיצור, בבל"ת, יאללה יאללה

lightflake

New member
רק שאני דיברתי על נס אחר

אתה מדבר על רגע ההארה ממש
אני דיברתי על העובדה שדרך המחשבות רועי החושב הגיע למסקנה שמדיטציה הנה מעבר למחשבות... המחשבות מגלות שיש משהו מעבר להן, לדעתי זה נס לא קטן בכלל... למרות שאנו רואים שהמחשבות מיד ממשיכות בהרגלן לנתח ולמעשה מפספסות את גודל ההשלכה של המסקנה הזו

שמעת על פרמנידס?

פעם אחת חלם פרמנידס חלום. בחלומו נגלתה אליו "האלה" (לא כתוב איזו אלה).
אמרה לו האלה דברים כגון אלו- "שתי דרכים להכרה: היש- דרך ההיראות והאין- דרך האמת."
ע"י חקירת מה שאין מגיעים לאמת. לעומת זאת, ע"י חקירת מה שיש, מגיעים רק להיראות, לחזות הדברים השיטחית.
אתה הולך בדרך השיטחיות- הדרך להכרה באמצעות היש. אינך יכול להגיע לאמת אלא רק למראית העין.
רק השלילה מביאה לאמת.
רק ע"י הכרת מה שאינו מדיטציה תוכל לדעת את האמת על מדיטציה.

"רק השלילה מביאה לאמת ..."...

אמת ....השלילה של מה שאתה חושב שאתה ....משאירה את מה שאתה באמת ....בהצלחה ....אור ואהבה

אגב...

בדרך כלל מתחשק לי לעשות "
" על כל מה ששובטמה כותב.
אם זה היה פייסבוק אולי הייתי עושה...
במימשק התפוזי (שעדיף עלי, למעשה) זה פשוט לא נוח.

אגב...

אני יודע שרוב פוקדי הפורום כיום לא "משתגעים" על ההודעות הנושאות את השם "שובטמה", כמו גם על הדמות "שובטמה" שנוצרה בדמיונם. וזה מובן לי. ההודעות שנכתבות בשם זה, לגמרי לא מובנות. "אז תהיה זה", מה לעזאזל הוא רוצה? "השאלה מצביעה על האמת"? מה הוא מקשקש?! הודעות לא ברורות, שקל ומפתה "לרדת" עליהן וקשה להבין אותן. וכשמנסים לקבל הבהרות, מקבלים עוד מהחומר הבלתי מובן הזה, שממש לא הולך להיות מובן בעזרת חשיבה או דיון משום סוג שהוא. אני מקווה שלא מפריע לכם שאני אוהב אותן כל כך...
אוהב|

ואגב, אני לא מתעסק בלדמיין ש"הוא" "מואר" או "לא מואר".
את מי זה לעזאזל מעניין?
מצדי הוא יכול להיות טוסטר... או תוכנה מדומה שכותבת משפטים חכמים... איך זה לכל הרוחות קשור אלי?
אני עסוק בעניינים שלי, לא של אחרים... ואני מניח שיש שם בנאדם אמיתי... ואני מודה לו על עבודתו היפהפיה

אם לא אכפת לכם, כמובן.

מה שיש כאן זה ..מה שאתה באמת ...

[ לא שובטמה ולא נעליים ], תודעה צלולה ...זה מה שאנחנו ....אור ואהבה

למעלה