לרונן

ronpel

New member
לא תוקף

סתם מתוסכל. הגורם היחיד שכתב באתר וכבר פנה למשטרה כדי לבטל את המהלך זה גרשון. אלו שעוזרים לנו בלפיד לבצע את המהלך - טוענים שהוא בחזית אך יש עוד מאחוריו שבחרו לא להחשף. הלוואי והם טועים ובכל זאת נצליח להעמיד את המתנדבים בקרוב.

EldadAdar

New member
קצת תבונה, רונן. קצת תבונה.

גם אם גרשון אכן פועל לא נכון, אתה חייב להתחיל להפריד בין הפורום/ים לבין כלים לביצוע מדיניות. הפורום הוא השוק. כאן מחליפים דעות, מברברים ומתברברים. כאן לא מנהלים את הישובים - וטוב שכך. במקום להבליג ולא להתייחס לדבריו של גרשון - קשים ומפריעים ככל שיהיו, אתה לא מתאפק ומצית תבערות. תפסיק להתייחס לכל שטות ותראה שהכל הופך להיות פשוט יותר ושאפשר להזיז דברים גם בלי לקחת ברצינות כל הודעה בפורום. תלמד להפריד. נהל את האופרציות היכן שצריך (ואין מה לעשות, תמיד יהיה מי שיפריע) ונהל את ויכוחי הסרק בפורום. אבל אתה בוחר לקחת משפט כזה או אחר של מישהו, להפוך אותו לאידאולוגיה ולנהל ההרי הודעות והאשמות על בסיס של איזו שטות חולפת. ואת התיסכולים תשאיר לתקופה שלאחר הקדנציה שלך. היום זה קצת לוקסוס.

רונן על תתרגש מהם

המקרה שאתה מתאר מאד מתאים לדרך הפעולה שלהם. כואב להם שלא יכולים לשלוט על המידע שמגיע לתושבים - עד הקמת הפורום הכל היה דרך הצנזורה של תמיר. עכשיו פתאום תושבים מקבלים גם מידע מגורמים אחרים וחלק מן האמת יוצאת לאור אז כל החיילים פועלים להשתקת הביקות או כל דבר שלילי שקשור בוועד והעומד בראשו. אצלינו בעיתון ובפורום מותר רק חדשות טובות לגבי הוועד הקיים והיו"ר ורק חדשות רעות לגבי הוועד הקודם.

ר ו נ ס

New member
אני באמת לא מבינה

למה צריך להתנגד לדבר כל כך חיובי והאם טימי שהוא יו"ר הועד אומר שהוא בעד אז מה צריך יותר מזה.האם זה נכון שגרשון פנה למשטרה לבטל את הרעיון?

אני אסביר לך

קצת פוליטיקה מקומית. היוזמה של כפר אורנים אפילו שהיא באיחור אכן טובה. הבעיות: 1. לא היו"ר היה בעניין אלא ג'קי פעל בנושא והביא את התוצאה ופתאום כפר אורנים יוצאים גדולים וגם זה לא טוב ציבורית. 2. פתרון לפקק יוריד לחץ מן הציבור לגבי כביש אחר לכפר אורנים. פתרון: כדי לא לצאת לוזרים - שולחים את גרשון לבטל הכל מול הדוברת של המשטרה. לא פונים לאיתן כי הוא בענין ועלול להתנגד לביטול ויעמוד חסר עונים בין הרצון לפתור את הפקק לבין הבקשה של המנהיגות. כפר אורנים מקבלים הודעה על כך ומתרגזים ורונן היור שלהם כותב על זה באתר. הוא די תמים ולא מבין שיש לו עסק עם חברה מקצוענים בתרגילים מסוג זה. כאן נכנסים לתמונה כרגיל יובל ואלדד שתפקידם לדאוג שלא תצא כביסה מלוכלכת החוצה . יובל מוחק ואלדד תוקף את רונן עם הרבה הסברים שאף אחד מהם לא קשור לעניין. (מזכיר את התנהגותו בנושא ה7 דונם שנעלמו בצומת) האמת די מעניין כאן.

אירילה

New member
צביקה ,חזור בך מייד!!!!!

להיטותך לתקוף עוברת כאן את כל הגבולות. באם לא תחזור בך מההאשמות שאני נשלחתי על ידי מישהוא ,אדאג לתבוע אותך על הוצאת דיבה. בניגוד לאחרים המשתפנים ומתחבאים ,יצאתי אני אישית נגד הכוונת התנועה ,לא אף אחד שלח אותי לא אסביר כאן שוב את מניעיי כי הכל כבר כתוב ,שוטט לך בין ההודעות שלי ותקרא. בין אם הודעותיי כאן מקובלות או לא זו הייתה כאן יוזמה אישית פרטית שלי. הלכת רחוק מידי בהאשמותיך כאן כלפיי.

אני חוזר בי

גרשון לא נשלח הוא פעל עצמאית רק אולי תסביר למה לא פנית לאיתן או ג'קי ?

אירילה

New member
איתן הוא שוטר ולא מעוניין לערב אותו

כי הוא רק ממלא הוראות ,לג'קי לא פניתי כי לא רוצה לערב את הועד ,פעלתי על דעת עצמי בלבד ,על פנייתי מופיע שמי כתושב לפיד. ועכשיו צביקה...שיהיה לך יום טוב.

אין תגובה

של הוועד או מישהו חוץ מגרשון- אז כנראה שיש הרבה הגיון בהסבר. ראיתי בפורום שלהם שמדברים על עמוד שתקעו בכביש הכניסה. טימי האם זה יוזמה שלך? אני מבין שהמטרה להרגיז אותם ולעורר מלחמות מחדש- הצלחת - כל הכבוד.

kiyossi

New member
מה היה לנו?

האשמות הדדיות/השמצות והעלבות. בכוונה לא מגיב בהודעה של רונן=לא ענייני ועוסק בהשמצות. מי שמושך בחוטים=רונן ,מושי טימי וועד לפיד הם הכתובת. כל התדיינות כאן לא לעניין ותגרור תגובות לא עיניניות מצד אנשים שלא מעורים במתרחש! רונן ומושי היקרים-תשובתכם תהפוך לעובדתית רק כשלא יהיו פקקים ביציאה מלפיד וכאשר עומס התנועה יפחת. "דיבורים כמו חול ואין פתרון..." רצון תושבי לפיד וגם כפר האורנים סה"כ להעלות את רמת החיים ולא להוריד אותה. אם אתה רונן חושב שלמישהו מלפיד בכלל או מחברי הוועד בפרט יש אינטרס כלשהו לטרפד את מהלך גיוס המתנדבים שלכם, אני מודיע לך חד משמעית כי טעות בידך!!! הבעייה משותפת והכדור בידך. אני מציע לך בחום לזרז את עניין המתנדבים ופחות לעסוק ביחסי ציבור. בהצלחה יוסי

למעלה