לרונית היחידה...

• פותח הנושא mazy
  • פורסם בתאריך

mazy

New member
לרונית היחידה...

קודם כל ברוכה הבאה לפורום. כאן תמצאי בית חם, תומך ואוהב להורים וילדים הלוקים בטוראט. שאלת בקשר לקלוניריט. זו תרופה שבהתוויה שלה היא תרופה להורדת לחץ דם, אך היא ניתנת לילדים/בוגרים להפחתת טיקים. יש מינונים שונים. בני טופל בקלוניריט. בהתחלה התרופה עזרה פלאים. אח"כ עלינו במינון והגענו עד שלושה כדורים ביום, וכשזה כבר לא השפיע על הטיקים הפסקנו בעצת רופא נוירולוג. מקווה שהתרופה תייטיב עם בנך. אגב, גם אני מורה. ביי, מזי.

למזי

תודה על קבלת הפנים...כיף לקבל פידבק מיידי וישיר לשאלות שמטרידות אותי כל כך..
מרונית

רונית היקרה ברוכה הבאה../images/Emo23.gif

לא לפורום, כי זה אומנם פורום אבל בית חם לכולנו. אז ברוכה הבאה עם המון אהבה בטוחני שיהיה לך כאן כתף חמה, ולב ענק שישמע לך תמיד שיבין ויקשיב לך . ייה לך טוב איתנו מילה של אלין קטנה קטנה אבל פטישה.

לאלין המיוחדת..

רק בזכותך
אני בפורום הזה. תשאלי למה? אני גולשת חדשה שתוך כדי חיפושים על טוראט לא יודעת איך הגעתי לאחד מהדברים שכתבת....ושמרתי אותך במועדפים כדי שאדע לאן לחזור...כך שאם לא הייתי נתקלת במשהו מעניין שכתבת יתכן שהיה לוקח לי יותר זמן לגלות את הפורום הזה. יום טוב לך...ולכל מי שהגיב לדברי אתמול...ובעצם...יום טוב לכל המשתתפים בפורום התומך הזה.

../images/Emo24.gifרוניתוש נשמה תודה תודה

אני שמחה שכאילו בזכותי את כאן. את יודעת למה ראית את ההודעה במיקרה? יודעת מה הפירוש מיקרה בעולם שלנו? מיקרה זה אם תהפכי את המילים זה אלוהים רקם בבקשה- מיקרה - (מהסוף להתחלה= ה' רקם) ואלוהים רקם את כל הסיפור הזה שתגיעי בזכות ההודעה שלי ותהיי כאן איתנו אני שמחה מאוד שאת כאן. עוד אחות למשפחה הענקית הזאת שיהיה לך המון כיף איתנו מלא אור ואהבה ראית את המסר ששלחתי לך בבוקר? יום מקסים לך .

לאלין ילדת האור

אני לא מצליחה להכנס למסר ששלחת לי כי המחשב מבקש ממני להוריד קובץ java vitual machine ואני לא מצליחה להוריד אותו ולהתקין אותו. את יכולה לשלוח אותו דרך הפורום ולא דרך הדואר האלקטרוני?? אני לא מבינה כלום במחשבים..אז סליחה על הבורות אך האם הדואר האלקטרוני שלי גלוי??

רונית-את צריכה לראות למעלה מסרים

רשמתי לך ברוך הבא לפורום נשמה ועוד כמה ברכות כאלו ואחרות. עדין לא הבנתי מה הקשר שלך לפורום שלנו? וכמובן שאת חלק ממנו עכשיו מאמי. בקיצור אין לי מושג למה הוא מבקש ממך משהו של JAVA כדי לפתוח מסרים אישיים. אולי את לא במקום נכון הולכת ? תסתכלי למעלה יש לך " יש לך מסר אחד חדש" או שכתוב" אין לך מסרים חדשים" למעלה בצד שמאל של הפורום . תלחצי על זה ואז את נותת שני לחיצות והמסר ממני אמור להפתח. בהצלחה והמשך יום נעים ושבת שלום.

לאלין

הקשר שלי לטוראט...כתבתי עליו ביום הראשון שהצטרפתי לפורום.... אני אמא לילד עם טוראט ולכן אני נכנסתי לפורום ... ניסיתי לפתוח את המסר אבל ללא הצלחה. באחת ההודעות נכתב על ידי משהו שהיה יום שעשיתם שרשור שבו כל אחד כתב על עצמו. אני מניחה שזה נמצא כבר בארכיון. זכור לך אולי מספר הדף או התאריך? אני רואה שאתם יודעים אחד על השני ולי קשה להגיב על ההודעות כי חסר לי ידע ...למה נעלמת אתמול מוקדם מהפורום?

אתמול נעלמתי מוקדם כי..

קלעתי צמות בכל הראש בשיער, וחברה שלי עזרה לי זה לוקח לפחות 5 שעות וזה לא קל נשמה. אני מבינה עכשיו מה הקשר שלך לטוראט, אז דעי לך שהתברכת במתנת שמים מאמי עם ילד טורטניק, עם כל הושי והעייפות שהוא אולי נותן לך וריצות והמון אנרגיות להוציא, אני מאמינה שהוא ילד מקסים מיוחד וכו . לא עשינו ממש שרשור על עצמינו, כל פעם כשמישהו חדש נכנס לפורום הוא מספר על עצמו, וכל פעם אנחנו כאילו נותנים מעצמינו עוד משהו ועוד משהו את מבינה נשמה? ככה זה. חבל שהמסרים לא נפתחים זה מבאס אני יודעת,אולי יש לך בעיה עם המסרים של תפוז מקסימום רשמי להם מסר . אני מצרפת לך תמונה למה נעלמתי מוקדם כל כך ומה יצא מהשיער הזה . למרות שאני לא מסודרת ואני לא לבושה מסודר והחדר שלי מבולגן אבל מתוך המצלמת רשת שלי זה מה שיצא. אחרי שהם הלכו כבר לא ממש היתי לבד בחדר, באו חברים לשבת איתי ולא יכולתי לעזוב אותם ולבוא לשבת ליד המחשב. המון אהבה והמשך יום נעים ומקסים.

mazy

New member
איזה יופי...../images/Emo68.gif

כל הכבוד על הסבלנות, לשבת 5 שעות!!!! אני לא הייתי מסוגלת אפילו שעה...
יצא מקסים! שבוע טוב ורגוע, מקסימה!

תודה רבה../images/Emo23.gif- גם אני אוהבת אותכם

היופי ה]נימי הוא הכי חשוב וכן צריך המון סבלנות כל שניה טיקים וכל זה, במצב אחר אחרי 3 שעות זה היה מסתיים אצלי לוקח יותר זמן. תודה ושבוע טוב.

למעלה