לרוניקלוש

ronikalush

New member
הקטע הוא שככה אני צוחקת -חחח

גם עם זה יש בעיה?? וואי אסף אתה מרש לעצמך הרבה הרבה.\והינה במיוחד בשבילך- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!! הא הא הא !

Ofer Tal

New member
יאללה

מה את משחקת אותה , את רק כותבת חחח כי את מפצה על הגובה שלך יא זרבובית , וזה תופס גם לגבי הכלבה שלך!

ronikalush

New member
יוו חצוף שכמוךךךךךךך

אין עופר... הסיבה היחידה להתנהגות שלך והגבות שלך זה שאתה פשוט אדם נאי.. ואתה מקנא בי ובדולי הכלבה שמדהימה שלי..ולא אמרתי רזה! אמרתי מדהימה.. כי אני לא מסתירה את זה ולא מתביישת וכך גם שהיא! היא שמנה..!! אז מה!! היא אוהבת לאכול ונהנג מהחיים!!) שלא כמו הכלבה שלך... הלוואי ותשבור שוב תרגל.. כי זה היה מצחיק

Hbentzur

New member
גבות?! מה הקשר לגבות שלו?

ואני חייבת לציין שגילי רזתה בצורה משמעותית! היא עדיין שמנה, שלא יהיה לכם ספק, אבל היא רזתה. ורוני, אין ספק שדולי נהנית, אפילו נהנית מאוד מהחיים (וגם מפח הזבל)! אני מציעה שכולכם תקחו ממנה דוגמא! (חוץ מהקטע עם הזבל...)
לילה טוב לכולם, לכו לישון! מחר לימודים...

רוני י'עילגת!!!

לא פלא שאת לומדת באומניונות, כמה טעויות בהודעה אחת, אני כותב יותר טוב עם המצח! שרי כותבת עם פחות טעויות ממך, והיא גם הרבה יותר יפה!

אסף1986

New member
חבר'ה לא צריך לריב

ואני בכלל חושב שמפלס הציניות בפורום הזה גבוהה מדי (בהמשך להארה והערה שקיבלתי), ובלי קשר גם חשבתי לשנות את השם שלי לאדון בלילה בהתאם לשעות הביקור...

ronikalush

New member
יאללה אז היו כמה טעויות

אפשר לחשוב.. זה כי אני כותבת מהר.. ואריאל.. אם יש משהו שהכלבה שלך לא- אז זה יפה.. היא גוש ריר אחר גדול

למעלה