לרונה :)

בודהא

New member
לרונה :)

אני מבקשת שתחליפי את שמך ל`רונה האופטימית`, זהו, לקחת את עצמך בידיים ועשית את הצעד הראשון, עכשיו הדרך היא אחת - קדימה! אל תתיאשי מהתנאים ואל תקראי לעצמך עצובה, אנחנו תמיד צריכות להיות בשליטה וזה מה שאמרתי שם לרונית הפסיכולוגית בתל השומר, אמרתי לה שהפעם אני מעבירה להם שליטה עליי, מה איכפת לך לא לדאוג 3 חודשים? תנסי, מה יכול להיות? ותכתבי ותקטרי, זה טוב ומשחרר אבל תחפשי את האור והטוב ודעי שיש מספיק טוב לכולם וגם לך מגיע. אוהבת ואביא לך את הספר שהבטחתי ביום שישי ;-) (עכשיו את יודעת מי אני?) ולכל הבנות האמיצות כאן ותגל המקסימה אתן חזקות ורק תתנו להם לעזור לכן.

t@gel

New member
תודה...

איזה כייף לך רונה שיש לך כאלו חברים... כל מילה ממני מיותרת... נעים מאוד בודהא... אני מניחה שאת מהמחלקה... רונה, יום אחד שם וכבר יש לך חברות. אני שלושה חודשים במחלקה הסגורה...איש לא מדבר איתי שם :-( ברוכה הבאה בודהא...התחזקי נא רונה

בודהא

New member
לתגל, ניב , דבורה וכל הבנות המקסימו

באמת מאוד נעים כאן. תגל, אני מבינה שקשה לך מאוד בימים אלו, לא יודעת מה עברת שם אבל את עוברת חוויה קשה ורק מתוך הקושי אפשר ללמוד ולהתפתח ואז הופכים את כל התכונות ששימשו למחלה, כמו התמדה, נחישות, עיקביות ושאר התכונות ההופכות את המחלה לאפשרית... ומשתמשים בהם למטרות חיוביות ובעיקר את הרגישות האדירה לזולת שמאפינת כל אחת כאן בלי יוצא מן הכלל, לקחת את זה ככוח, כוח לנצח! כוח להצליח! ותגל, מותר לבקר אותך שם? אם כן, אני אבוא. לילה טוף ולא לשכוח, מחר יום חדש :cool: ורונה מתוקה ביי תחזיקי מעמד (עשית את העבודה לליאורה?)

בודאה מתוקה

את ממש מקסימה ידעתי זאת מהיום הראשון שניפגשנו בלימודים...את מקסימה מבינה מתוקה,ומעודדת....האמת היא כשראיתי אותך ביום ראשון חשבתי שאני מתעלפת מרוב בושה...אמרתי לעצמי שזה הסוף שלי שכולם ידעו עלי בלימודים שכולם ידעו שאני חזירה פרה ושמנה....אבל אני ממש סומכת עליך ויודעת שאת מבינה ומעודדת ולמעשה אני שמחה שפגשתי אותך .... מקווה באמת להחזיק מעמד ולהתמיד ולהתגבר על כל המיכשולים בס``ד...... עדיין לא עשיתי את העבודה לליאורה הראש שלי לא במקומו.....

תודה לך, בודהא. בשם כולנו.

אנחנו נמשיך כאן להיות חזקות ואמיצות או בעצם נמשיך להיות אנחנו. מקווה שזה יספיק. נשמח לראות אותך כאן יותר נראה לי שיש לך מה להגיד ומה לתת וכמו שאת וודאי יודעת, זה נורא חשוב כאן. נעים להכיר שלך,מאיה

איזה יפה..

הייתי מוכרחה להגיב כי זה ממש ריגש אותי.. מקווה שגם אותך רונוש זה ירגש ויעודד.. אוהבת אותך. ניב

למעלה