לרונה: שאלה על ICOM

זהבית135

New member
לרונה: שאלה על ICOM

היי רונה, כתבת שיש בידך התקן ICOM ורציתי יותר פרטים לגביו. זאת, מאחר ש"שטיינר" לא טרחו לענות למייל ששלחתי להם בנושא וגם לא החזירו לי טלפון (היום התקשרתי). ובכן: 1. להבנתי, ההתקן הוא בעצם מכשיר בלוטות'. האם לא כן? 2. להבנתי, ניתן לתקוע אותו בשקע אוזניות של כל מכשיר אלקטרוני, כמו טלוויזיה, רדיו, טלפון סלולרי? אם התשובה לשתי השאלות למעלה חיובית: האם ה-ICOM יכול לזהות כל סוג של התקן בלוטות' אחר? למשל: נניח שתקעתי את ה-ICOM בשקע האוזניות של הטלוויזיה שלי. יש לי לופ בלוטות' לכבדי שמיעה שבעזרתו אני שומעת את הסלולרי שלי. האם ה-COM יכול לזהות את הלופ הזה כך שאוכל לשמוע בעזרתו גם את הטלוויזיה שלי? אני מקווה שהשאלה ברורה. אשמח לתשובתך.

bni7

New member
בהמשך לשאלתך,מצורף כאן קישור לדגמים האלו

http://www.chen4you.com/new/category.asp?id=24 תמצאי שאחד מהם יתאים לכל הפונקציות שהגדרת. בהצלחה בן ציון

זהבית135

New member
מתאם בלוטות'

היי בני, לפי ההפנייה שלך נראה לי, שכל מה שאני צריכה עכשיו הוא מתאם בלוטות'. זה עונה על השאלה שלי מזווית אחרת, ועל כך אני מודה לך. האם צריך לרכוש מתאם ללופ של אותה חברה? אם לא - האם יש לך מתאם למכירה? יש לי לופ של ARTON- האם זה יתאים לו? אני עדיין לא כ"כ מבינה מה זה ICOM, אלא אם זה גם מן סוג של מתאם בלוטות'. ,

bni7

New member
מענה לשאלתך

ICOM זה בלוטות' המיועדות למכשירי שמיעה מדגם פונאק נאדיה. יש לך לופ של ארתון,יפה,מה שאת צריכה לרכוש מתאם לבולטות' לפלא נייד,ולחבר ללופ ארתון. שבת שלום ומבורך בן ציון חן קבוצת חן

זהבית135

New member
לבני

אני לא צריכה מתאם לפלאפון. יש לי בלוטות' בפלאפון. אני רוצה להשתמש בלופ תוצרת "ארטון" כדי לשמוע מכשירים אחרים, ולא רק פלאפון. למשל: טלוויזיה, רדיו, וכו'. האם המתאם יאפשר לי את זה?

רונה140

New member
היי זהבית

יש לי דיבורית בלוטות' של חברת Noizfree. לא ICOM שהוא של חברת פונאק. אבל ממה שקראתי במדריך של ICOM באתר האינטרנט של שטיינר, המתאם הזה מיועד למכשירי שמיעה של פונאק מסדרת Core בלבד. אבל ממה שקראתי במדריך למשתמש, המכשיר הוא פועל גם על בלוטות' וגם אפשר לחבר לו כבר וכך לחבר אותו למכשירים שציינת. ההתקן יכול לזהות משדר בלוטות' אחר שמחובר למכשיר אלקטרוני. לפי דעתי הIcom יכול לזהות התקן בלוטות' ולשדר אליו לפי מה שכתוב במדריך. הרבה פעמים חיברתי את המשדר בלוטות' לנגן ואת הדיבורית הפעלתי ואז שמעתי באופן אלחוטי מוסיקה. דף המוצר באתר שטיינר: http://www.steiner.co.il/accessories/earphones.asp המדריך למשתמש באנגלית: http://www.phonak.com/content/dam/p...uments/029_0692_02_User_Manual_iCom_V3.00.pdf

זהבית135

New member
לרונה

אני לא ממש מצליחה להבין ממך מה זה ICOM אבל אנסה לקרוא בקישור. תודה על הקישורים. אינני מכירה את המוצר שיש בידך ועדיין אינני יודעת מה זה "מתאם בלוטות'" ואיך הוא פועל . העובדה שחיברת את המוצר שבידך לנגן אומרת, אולי, שניתן לחבר מתאם בלוטות' (מה שזה לא יהיה) לכל מכשיר עם יציאת אוזניות (אם זו הדרך בה את מחברת את המכשיר שלך) וכך לשמוע גם מכשירים שאין בהם בלוטות' מובנה. זה מה שאני מבינה מדברייך, אבל אולי הבנתי לא נכון, כי את מערבבת כמה דברים. וסליחה אם אני נשמעת בוטה - אני שואלת על מתאם ואילו את עונה על "משדר"... כדי שאנשים יבינו מתיאורים מילוליים על מה מדובר, רצוי להשתמש במונחים מדוייקים. תודה שוב על תשובתך.

רונה140

New member
הסבר על הדיבורית של Noizfree

שלום זהבית, אכן, זה קצת מבלבל שאני משתמשת במונח "משדר". התכוונתי שדיבורית הבלוטות' משמשת בעצם כמקלט למקורות שמע שונים כמו סלולרי, נגן MP3, מערכת סטריאו וכדומה. לאמצעי אודיו שאין להם רכיב בלוטות' מובנה, קיים מתאם אליהם שמתחבר באמצעות תקע של 3.5 מ"מ סטנדרטי. מתאם זה משדר את האות לדיבורית. אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

זהבית135

New member
כמו שחשבתי. השאלה היא

האם לכל דיבורית/לופ צריך מתאם מאותו הסוג? אני לא אלך לקנות דיבורית של נויזפרי אם יש לי דיבורית של ארטון. לכן, השאלה היא אם אצטרך מתאם של ארטון - אם יש דבר כזה בכלל, ואני הולכת לבדוק זאת במהל"ב. תודה על המידע.

אשמח לדעת אם יש מתאם כזה

גם לי יש דיבורית BT של ARTONE, שכאמור עיקר שימושה הוא לטלפון הנייד. ואז, איך שאני מבינה, הדיבורית שלי תהיה מקושרת עם כל מכשיר אלקטרוני שיש לו שקע תואם? כי קצת התבלבלתי מכל הדיבורים ואני לא הכי חזקה בקטע הטכנולוגי.... תודה
ליריתקוש

גם אני רציתי לשאול את זה

כי יש לי ARTONE אבל לא הצלחתי לשמוע דרכה מוסיקה. יש מתאם נוסף לשמוע מוסיקה בנייד או שאפשר גם ב ARTONE?

נירנוש, מוסיקה אני כן שומעת דרך ארטון

ישירות מן הדיבורית בקישור לנייד, אבל רדיו אם יש בנייד אי אפשר דרך הדיבורית הזו. לכן מעניין אותי למצוא מתאם, שאוכל לשמוע גם את הרדיו בטלפןו הנייד, או לשמוע דרך הדיבורית גם דברים אחרים כמו טלויזיה או נגן באמצעות המתאם. אולי לא הפעלת משהו נכון בטלפון הנייד שלך, או שהוא לא תומך מוסיקה מסיבה כל שהיא? \ ליריתקוש

bni7

New member
בקשר לדיבורית אלחוטית של ארטון,

שלום לכולם, הייתי הראשונים שייבאתי את דיבורית הזו,עוד לפני שמהל"ב חתם איתם על הסכם,וכיום אני עובד בשיתוף פעולה עם מהל"ב. הדיבורית הזו בעלת אפשרויות לחיבור לטלויזיה,נגנים,סלולאריים. כדי לשמוע טלויזיה או נגנים,יש צורך במתאם שמיועד רק לארטון. התדר מתאים יותר עם דיבורית לבין מתאם. בן ציון חן

למעלה