לרון ועמיתתתתתת

לרון ועמיתתתתתת

אומנם אני מגיבה לא מהר לדברים שלכם, אבל לטענכתם שמאיה היא מחברת יותר ממשפט אחד ולגבי הכתבה של לפני חודש ב 7 ימים ... אז קודם כל , כן קראתי את כל הכתבה.... שלא תבינו לא נכון, מאיה יודעת לשיר מאוד יפה והיא בחורה מאוד יפה אבל אין מה לעשות היא בחורה טיפשה וזולה שחושפת את הגוף שלה ע"מ להתקדם ונותנת שישקיעו בכתבה מאמץ על הציצי שלה ולא על מי היא ומה היא... במידה והיה לה טיפת שכל אז היא לא היתה נותנת לזה לקרות. דרך אגב, אתם לא יודעים מי אני אבל את מאיה אני מכירה קצת יותר טוב ממה שלתקשורת יש להציע לכם. אז אנא ממכם... תהנו ממה שיש לה להציע ואל תערבבו בין שירה למנטליות, כי שכל זה לא הצד החזק שלה.

BravE NeW BoY

New member
או שדווקא היא חכמה מאוד

שיודעת שבארץ אי אפשר להצליח בלי איזשהו גימיק. לפי מה שראיתי עד עכשיו, בתוכניות טלוויזיה, בצאטים, בראיונות.. היא ממש ממש ממש לא נותנת לאנשים להתמקד בחיצוניות שלה (אפילו לא באה מאופרת..) וגםםם, אתמול שאלו אותה אם השפתיים שלה מנותחות והיא "צעקה" שנמאס לה שזה מה שאנשים כל הזמן מדברים עליה וחושבים עליה.. ממתי להיות יפה זה עונש
יש לה יופי..שתנצל אותו
זהו...

אויש נו באמת

נו באמת השפתיים שלה לא מוגדול כמו של מורן איזנשטיין לא מוגדולת... יקריי צר לי להגיד לכם אבל אני מכירה אותה לפני תחילת דרכה והיא עשתה יופי של הגדלה. למען האמת לא כ"כ מזיז לי מה אתם חושבים , עשתה לא עשתה... חיי לא סביב מאיה'לה שלנו

k a b o o k

New member
לא יודע מה להגיב לך../images/Emo4.gif

יכול להיות שאת צודקת, ומאיה היא זולה וכ'ו, אבל יכול להיות שאת טועה, ובגדול!!.

BravE NeW BoY

New member
אני רוצה להבין משו..

נניח והיא עשתה הגדלות למינהם.. איך בדיוק זה פוגע בהיותה זמרת
אז היא הגדילה בשקל 90..ביג פאקינג דיל..

../images/Emo98.gifאם ככה את חושבת אז שאלה:../images/Emo98.gif

למה לעזזאל את נמצאת בפורום שלה
כאילו... תקראי את ההודעה שלך לפני שאת שולחת
מה את מצפה
שיסכימו איתך
בלי לפגוע ...אבל... לא נראה לי שאת כל-כך חולה על מאיה... אם בכלל יש בך איזושהי הערצה אליה... תקראי תגובות
אני חושבת שאסי צודק בהחלט...
טוב...ככה אני חושבת...

למעלה