לרוכבי הסאדו מאזו לא דופקים מחר נפקדות, כן?
T *Trinity* New member 18/11/04 #5 לא מתנחלת. מעדיפה מושב, עם בית קטן וחצר. 20 ילדים? בגילי המופלג זו תהיה עבודה קשה אבל אם ירצה השם יהיו 2
לא מתנחלת. מעדיפה מושב, עם בית קטן וחצר. 20 ילדים? בגילי המופלג זו תהיה עבודה קשה אבל אם ירצה השם יהיו 2
א אהוד א1 New member 20/11/04 #11 "מעדיפה מושב, בית קטן וחצר"? שלחי לי תמונה למייל.אולי יש על מה לדבר.
א אהוד א1 New member 20/11/04 #14 דווקא יש.../images/Emo98.gif יש את אלו שמסתובבות בשבועות האחרונים במיילים של גולשי הפורום... ()() )( ( )
דווקא יש.../images/Emo98.gif יש את אלו שמסתובבות בשבועות האחרונים במיילים של גולשי הפורום... ()() )( ( )
T *Trinity* New member 20/11/04 #15 לא מעניין והתכוונתי שאין על מה לדבר ולא שאין תמונות. ולא משהו אישי נגדך
T *Trinity* New member 20/11/04 #13 דרך אגב, נפל לידי תקליט ישןןןןןןןן "שמלת השבת של חנה'לה" מקשיבה לו ברגעים אלו... לא פלא שיצאתי מאמינה "שלום עליכם מלאכי השלום..." אכן, למה לא כל יום שבת
דרך אגב, נפל לידי תקליט ישןןןןןןןן "שמלת השבת של חנה'לה" מקשיבה לו ברגעים אלו... לא פלא שיצאתי מאמינה "שלום עליכם מלאכי השלום..." אכן, למה לא כל יום שבת
F Fengluzon New member 20/11/04 #16 גם אני גדלתי על חנהל'ה ושמלת השבת. כאב הלב כאשר השמלה התלכלכה. והירח...איזה פרצוף היה לו??? כמו של אחד מהחברה מ"חוק וסדר מדור מיוחד". אך חנהל'ה למה? למה???? ל מ ה ???????????
גם אני גדלתי על חנהל'ה ושמלת השבת. כאב הלב כאשר השמלה התלכלכה. והירח...איזה פרצוף היה לו??? כמו של אחד מהחברה מ"חוק וסדר מדור מיוחד". אך חנהל'ה למה? למה???? ל מ ה ???????????