לרוית..

AlanisJunkie

New member
לרוית..

היי... כמו שאת יודעת, זה יוסי. בקשר לזה שכתבת שאין דבר כזה שיר אהוב...את טועה. גם אני, עד לפני לא הרבה מאוד זמן, לא יכולתי לסבול את זה שאנשים בוחרים שיר אהוב של אלאניס. חשבתי שאין בכלל דבר כזה כשמדובר באלאניס. טעיתי. תמיד יש שיר שגורם להזדהות, שממש כייף לשמוע אותו. אומנם סביר להניח שהוא ישתנה מתקופה לתקופה, אבל לכל תקופה יש שיר אהוב אחר. השיר הכי הכי אהוב עליי כבר הרבה מאוד זמן הוא Can´t Not. בגירסת האלבום שלו הוא מדהים! תנסו לשמוע אותו עם אוזניות ותאזינו לסיום המדהים שלו! אלאניס הקליטה כמה "שכבות" של קולות ומיקססה את זה בשיר והכל מתערבל וגורם למאזין לשיר הזה לחוש תחושה של ריחוף. גם בגירסאות הישנות שלו, בתקופה של "גלולה..." הוא מדהים. אומנם חלק מן המילים בו שונות והלחן גם הוא די שונה, אבל מי שלא שמע את הגירסה הזאת לא יכול להבין על ממה אני מדבר. ----- To all the ungeard wisdom To all the unheard children You think you´re the right ones You think/swear you´re the charmed ones i´m sure And how can you go on with such conviction? And who do you think you are? why do question me?

Rוית

New member
היייי יוסי!

ובקשר להודעתך- מה שאמרתי זו היתי דעתי בלבד, כל אחד והדעה שלו, וכמובן שיש שיר אחד שאותו אפשר תמיד לשמוע אבל כמו שאמרתי (והבנתי ממה שרשמת שאתה מסכים איתי), זה גם לפי ההרגשה באותו רגע שבוחרים את השיר ואז זה משתנה... לדוגמא, היום, אני כל היום "תקועה" (במובן הטוב של המילה) עם השיר UNSENT, אני כל היום מנגנת\שרה\שומעת אותו ואני בטוחה שמחר זה יהיה שיר אחר... ובעיקרון, אם פתאום באמצע כלום תשאל אותי מה השיר האהוב עליך של אלאניס-מבלי לחשוב-מה שעולה בראש- אני לא אוכל להגיד כי יש כ"כ הרבה!!! בכל מקרה, זו דעתי, אני שמחה לדבר איתך פה מזמן לא שלחנו אי מייל..
Rוית

AlanisJunkie

New member
רוית

צודקת. מזמן לא דיברנו. פה יש לנו אפשרות קצת יותר מהירה לדבר מאשר שליחת אי-מייל. ודרך אגב, קראתי את הדואר ששלחת לי בקשר לזה שאני גם מנהל פה (עם שלתי, כמובן). תודה רבה רבה!

למעלה