לרוית

לרוית

לרויתית שלי שלום כאן ורד(כאילו דה חי חי חי) אני כל כך גאה בך רוית! מנהלת פורום! כמו שגידלתי אותך לעשות! שיהיה לך מזל טוב, תמשיכי לשמוע לאלאניס FOREVER את יודעת שאני אוהבת אותה (רק בלי האובססיביות) הייתי חייבת להשאיר כאן הודעה שלא קשורה לכלום כי בפעם האחרונה לא הלך לי. תמשיכי כמו שאת, חזק ואמץ כאן בפורום! ממני באהבה (אני חותרת להיות המנהלת של פורם אחר, נחשי איזה)

Rוית

New member
חחח ורדית!, את גדולה! ../images/Emo6.gif

סליחה חברים יקרים, אני יודעת שזה לא במקום ההודעה הזו, קבלו את התנצלותי הרישמית...
ועכשיו לורדה, ראית מה זה!, בדיוק כמו שלימדת אותי! (השוחד והכל.. אהה נכון אמרת לי לא לרשום את זה... אמממ..
)
שיהיה לך בהצלחה עם טלקין או מי שזה לא שאת רוצה לנהל
תודה על ההודעה, חיממת לי את ה-
LOVE,

חחחחח

אנשים מביישים אותי כאן בפורמים! בטולקין הראו לי כמה אני לא יודעת מספיק על אלפים. זה הייה מעצבן! אין לי אובססיה לכלום אז אני כמעט לא יודעת כלום, זה עצוב!!! רוית נחמי אותי, למה כל ההודעות שלי לא במקום תמיד? טוב אני יודעת למה, לא משנה. רוית וג´נקית (איזה חמודה!) רק בגלל שרוית אובססיבית לגבי מישהי... אני נאלצת במקום להעביר את הדיסק של אלאניס למחשב, פשוט לקנות אותו (דווקא ראיון טוב שתרוויח כפרה) בכל מקרה, עם רצית לדעת משהו, נראה לי שאלאניס באמת תאמץ ילד כי היא התחילה להראות חמימות לגבי הפירחחים הקטנים.כה אמר האסטרולוג. אבל לגבי עם יהיה הלהם אבא ממשי אני לא יכולה לומר, אז זה אומר המשכיות דיסקים. בכל מקרה, ערב טוב

AlanisJunkie

New member
רגע, רגע..

מה זאת אומרת "לא הלך לי"? את נדרשת ברגע זה להשאיר הודעה שקשורה לאלאניס ואני ערב לכך שכן "ילך" לך.

עובדה!

אני הוספתי הודעה ומישום מה היא לא התקבלה. משהו שקשור לאלאניס חביבתי, קניתי לי כהרגלי את הקומיקס שאני הכי אוהבת MAD רוית כבר יודעת עלזה, וכתוב שם על אלאניס (ואל ג´ואל אבל אלאניס יותר חשובה) ששירים מכיתה גיצל הם עדיין גרועים גם עם זאת אלאניס או ג´ואל ששרות את השירים, השירים עדיין נשארים שירים של כיתה גימל (יש מצב שלא הבנתי, רוית ערבה לזה שיש מצב שלא הבנתי מה הייה כתוב כי זה הייה כל כך מסובך) היא אפילו הופיעה על השאר עם תמונת "העירום" שלה מ- THANK U בכל מקרה אני אוהבת אותה. אני אפילו הורדי שיר שלה שלא ידעתי שהורדתי אותו, משהוא על ג´ונת´ן. היום גיליתי אותו. אני מחפשת את השיר שלה UR ומישום מה לא מוצאת. הממממ...

מעניין למה לא מצאת?

אולי מהעובדה ש- unsent נמצא ב- supposed former infatuation junkie... ואם כבר אנחנו בדרך של קיצורים, יותר נוח לרשום URS ולא UR... טוב? ובשבילך, הנה עטיפת הדיסק... כדי לך לקנות... (של sfij)

Rוית

New member
לא היא התכוונה לUR מSFIJ...

ורדית דבר ראשון אני שמחה לראות שאת משתלבת בפורום *דמעה, דמעה* בכל מקרה, אחרי שנלך לקריון לקנות את הדיסק(!) תוכלי פשוט לחפש בקאזאה ושות´ את השם:Alanis Morissette - UR ולהוריד את השיר הזה (שמיום ליום גיליתי שאני יותר אוהבת אותו
)

מה רוית את מהקריות?!../images/Emo6.gif

אם רשמת הקריון הבנתי שאת מהקריות, בכל אופן אני מקריית ביאליק. אני הזכרתי כמה פעמים את הקריון בפרום של יוסי... פעם אפילו עדי רצתה ללכת לשמה בגללל הפוסטר שיש שמה בבלוקבסאטר ב- 10 שקל... איזה מגניב!!! מעניין מי עוד מהקריות בפרום....

I Was Hoping

New member
i´m sorry for the english but

my computer is a little sick, i think... i´m from Kiryat Yam, but i´m moving to be´er sheva to finish my studies there, i´m a university student... which means i´m a little bit older than you all [22] but i love alanis and that´s what´s important...

זה לא הולך!

אני מנסה להוריד והשיר הזה פשוט לא נמצא!!!!! זה הורג אותי! והמחשב הגורטעה הזאת עוד יותר הורג אותי (לפחות זה לא הסוסיתא של אבא שלי כי במקרה הזה זה באמת גורטאה!) אני ינסה שוב אבל לא נראה לי שזה ילך. אני מתחילה לעבד שפיות

למעלה